Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Catch&release

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szuperkém ismérvei: bátor, intelligens, nem ijed meg az akciótól és a szép hölgyektől, mindent jól megszervez és mindenekfelett angol. De ezúttal nem James Bondnak hívják, hanem Smith őrnagynak, aki a második világháború embert próbáló időszakában kísérli meg a…..
Subba Ikertornyok: John Goodman 2010.06.12 16:34:58
Catch&release 2010.06.12 18:04:51
A FIFA világranglistájának 4. helyét elfoglaló holland válogatott keretét bemutató sorozat első részében a kapusokat vesszük szemügyre. Maarten Stekelenburg Születési idő: 1982. szeptember 22. Magasság: 197 cm Mezszám: 1 Klubja: Ajax Amsterdam Válogatott mérkőzések száma: 27…..
  Miközben a miniszterelnök emberei olyat adtak a forintnak, mint amilyeneket Kiss Ernő dandártábornok és party animal szokott a józanságnak, miközben Lendvai Ildikó az MSZP ideális államfőjelöltjeként gyakorlatilag Szindbádot nevezte meg, teljesen elsiklottunk…..
Catch&release 2010.06.08 11:28:27
@szcsongor: A "világverő" U20-as csapatból játszott Koman is Németh is. Semennyire nem tűntek ki a mezőnyből. Az, hogy lenyomták a 20 éves costa ricai csodagyerekeket tizikkel az teljesen más kávéház mint játszani egy VB-re kihegyezett nagyválogatott ellen.
A tehetségük elvitathatatlan, de ha Qman az olimpiai válogatottat állította volna ki a hollandok ellen, akkor 10 alatt nem úsztuk volna meg.
Schlosser söröző: 1034. Bécsi út 102/b http://www.schlossersorozo.com/fooldal.html   Az óbudai kocsmák nonpluszultrája, az egyetlen klasszikus söröző, ami a mai napig szinte változatlan formában áll fenn, és amit még mindig a család üzemeltet. (ezt majd némi történelemmel is kiegészítem)..
Ismét itt a karácsony, lehet bontani az ajándékokat, és megnézni utána, hogy mikor van az első potenciális alkalom a visszaváltásra, ám ami sokkal nagyobb öröm, hogy ismét sikerült összeszedni pár dalt, amik megalapozzák az ünnepi hangulatunkat, és amiktől egyenesen a falnak…..
Dumagaléria Susogós Mackók 2009.11.04 14:02:00
Gőzerővel "dumálnak" a fiúk hétfő esténként továbbra is.Újdonság hogy a régi megszokott dumagépek között találkozhatunk új arcokkal is. Az heti adásban láthattuk Mogács Dánielt mint új hús már korosztály tekintetben. A fiatalember többeknek ismerős lehet a Comedy…..
Aki eddig megvetette a magyar futballt, tegnap este az is nézte. Aki eddig, ha tehette mindig belerúgott, ma az is büszke rá. Hirtelen kismillió rajongó született a semmiből. Ilyenek vagyunk, kár lenne szépíteni. Kesergés helyett inkább értékeljünk. Szerencsére van mit.Akkor most…..
Még mielőtt a katonákból hősök lesznek át kell esniük a kiképzésen, amely rengeteg film témája volt már. Ez igaz a rendőrökre és a tűzoltókra is, de bármilyen filmre ahol valamilyen tábor van. A legfontosabb kelléke a kiképzőtisztnek a síp és a kemény jegyzettartó amire…..
Hali Mindenkinek!Bocsánat, hogy csúsztam a kommentekkel és válaszokkal, de én sem ülök állandóan a gép előtt, plusz volt egy kis prücök a kommentek megjelenítésével is. Most fogok válaszolni, akinek kérdése volt, nézzen be oda ahova feltette. Nos az elején gyorsan le is tudom az…..
Állítólag, de tényleg csak állítólag, van a pornónak egy olyan alfaja, amelynek keretében részeg amerikai egyetemistalányok követnek el mindenféle disznóságokat, majd a kamerán keresztül keresztül üzennek szörnyülködő szüleiknek. Nos, bármilyen furcsa is, de létezik ennek…..
Catch&release 2009.05.04 18:13:45