Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C8H10N4O2

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy néz ki, hogy meg vagyunk mentve, mármint az emberiség. Kifejlesztették végre az okoskotont. Okostelefon, okosóra, okosotthon. Miegyebek mellett nekem mindig is volt hiányérzetem, csak nem tudtam megfogalmazni mi lehet az. Ráéreztek. Az okoskoton volt az. I.con a termék neve, ami valójában egy…..
Semmi. Minden. Fordulópont 2016.07.10 23:23:27
Ma délben hosszas tipródás után elküldtem azt a levelet, amiben a gyerekem apját (és másolatban a feleségét) arra kérem, hogy legyen szíves megjelölni azt a legalább 3 hetet a nyár hátralévő részéből, amikor Bandita náluk lesz, emlékeztettem arra, hogy a kapcsolattartás nem csak jog, hanem…..
C8H10N4O2 2016.07.16 19:17:56
@HoldViola:

Nem úgy értettem az odatolást,hogy egyikük sem látja szívesen, de abból amit írtál nekem az jött le, hogy igenis muszáj így vagy úgy megoldania a felügyeletet a rá jutó időre - tudja vagy sem.
A szóhasználattal csak szerettem volna érzékeltetni, hogy a rossz hangulathoz és gyomkrgörcshöz épp elegendô, ha csupán az egyik fél nem látja őt szívesen.

A három hét ezek szerint reálisan és jó hangulatban csak úgy vállalható, ha az exed a gyereketekkel kettesben, vagy az összes gyerekével az asszony nélkül nyaral.

Máskülönben Bandita lehet nyösztetve vagy levegőnek nézve, ha az apja házon kívül van (vagy netán akkor is, ha jelen van - mert ennyire papucs).

Nem elfogadható, ahogy a gyerekeddel bánik az új nő, de vezényszóra nem lehet szeretni sem, senkit. Ilyenkor kéne szimplán csak rendesnek lenni, és semmi egyéb cifrázása a dolgoknak nem kellene:meglenne mindenki békében az alatt az idő alatt is.
nEuROTIKUSs 22-es csapdája 2016.03.31 10:39:00
Nem vagyok jól. Kurva szarul vagyok. Elmentem az orvoshoz, ahol kaphattam volna kilószám gyógyszereket. Azokat nem akarom szedni. Pszichológusra nincs pénzem. Marad a kín és a szenvedés...
C8H10N4O2 2016.04.03 08:29:27
Sorskönyv nélkül Kasszazárás 2016.02.17 16:14:09
S ha jól számoltál mind te, mind az Excel (Oh, persze, mért számoltad volna el? Rémes álszerénység, megint dicsekszel – Szól az Úr, szemöldökét vonva fel), Kivontad-összeadtad mindazt, mi kell, Összesítésként könyveld le végre: Nyereség az, mire végül szert teszel – Volt-ok, van-ok, lesz-ek…..
C8H10N4O2 2016.02.29 21:34:08
Vasmacs 02.16. 2016.02.16 11:37:00
Azt már régen le akartam írni, hogy mekkora a különbség az álmaiban vissza-visszatérő lakásaim és az igazi között. Mindenhol tudom álmomban, hogy otthon vagyok, kétség nélkül. Szinte mindig csigaház alakú a lakás, mióta elköltöztünk igaziból, azóta a fények mások az álomban, kicsit érezni, hogy…..
A héten úgy döntöttem, hogy kipörgetek pár pasast, hátha akad köztük egy, akit megkívánok és viszont. Szándékosan nem húztam a dolgokat, nem voltak hosszas levelezések és szigorúan szórtam a kaszákat, de végül akadt egy legény a gáton...
Tegnap eljutottunk a "már csak gipszelni kell és festeni" fázisba, azonban nagyon úgy tűnik, hogy egy konnektor és kapcsoló kimaradt a földelésből, ráadásul úgy, hogy tulajdonképpen jól láthatóan keresztben van levezetve a földeletlen vezeték...
Vasmacs 11.13. 2015.11.13 08:53:13
Néha megnézem a blogom analitikáját, csak úgy. Sok mindent nem tudok levonni belőle, ez csak az egómnak kell, de baszki, feléledt bennem Scully ügynök. A világ minden tájáról látogattok már régóta, Ausztráliától Honkongig, Belgium, Amerika, Afrika baszki. Mondjuk ennél többet…..
Vasmacs okt. 4. 2015.10.04 11:04:11
van ez a jóga dolog, amit már sok-sok éve (éva) kerülgetek, és miután úgy érzem, hogy kezdek elhasználódni, a heti három lazanapomat úgy döntöttem megtöltöm a szellem és a test egyesülésével. Itthon, jó parasztosan, laptopról. De egyébként azt gondolom, hogy pont jógázni…..
Az Alverde ismét ötletes köntösbe öltöztette legújabb Bube Dame König limitált kiadását, ami a francia kártyapakli motívumait jeleníti meg a csomagoláson. Rögtön kiszúrtam a dm-ben az új szortimentes állványon - ki tudna ellenállni ennek a megjelenésnek? A rúzsokat, ajak stifteket, bronzosítót,…..
Nem tagadhatom, hogy ezen a nyáron a paradicsom volt a sztár a konyhánkban! Furcsa, de még az egész évben görögdinnye utáni ácsingózásomat is lekörözte.  Egyértelmű, hogy a házi, vagy a piacon vásárolt termelői paradicsomoknak nincs párja, de, ha ezek épp nem elérhetőek számunkra, bevethetünk…..
örömterv Őszi bakancslista 2015.09.05 23:14:05
Minden évszakban lehet szezonális, jókedvre derítő, pillanatot megélős és nagyrészt teljesen ingyenes élményeket gyűjteni. A kis dolgok a nagy dolgok. Itt az őszi bakancslista!..
Odáig vagyok ezért a salátáért! Amellett, hogy ez is borzasztó gyorsan elkészíthető, olyan hihetetlen különleges összetevőket sem kell hozzá beszerezni - talán a kapribogyó az, ami nem feltétlenül alap darab minden konyhában, de ezt leszámítva pár hozzávaló kell csak és máris kész is a hűsítő,…..
A lekvár főzés mellett már csak a szörpkészítés lehet nagyobb öröm nálam. Megint szép ribizkék termettek a kertünkben (Apa tuti énekel nekik délutánonként, mert valami eszméletlen édeskésekre sikerültek idén). :) Hasonlóan a lekvárjaimhoz, ebbe sem teszek semmilyen mesterséges tartósító szert,…..
Vasmacs aug.22. 2015.08.22 19:30:15
Olyan régóta nem írtam, hogy most konkrétan nem is tudom mit lehetne, de elkapott az ihhlet, vagy ichlet, de az már valami javoll, natürlich szókapcsolat, a német múltamat meg ne feszegessük, minekután Sarokné kisköcsög mondata még most is itt lüktet a fülemben egy javító felelet…..