Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MUfanatic

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hét egyik - legnagyobb port felvert  - sajtóhíre volt a WikiLeaks által beharangozott, mintegy negyedmillió (részben bizalmas és titkos) amerikai diplomáciai jelentés nyilvánosságra hozatala, amelyekből több ezret már letölthetővé is tettek a honlapjukon, s több…..
MUfanatic 2010.12.02 12:23:24
@harq: EZ JÓÓÓÓÓ! :D
Ám ez az egész WL csak egy szelep a háttérhatalmon (szabadkőművesek, bilderbergek, trilateriális bizottság, cfr és társaik), azaz semmiségeket szivárogtatnak ki rajta keresztül, amitől a társadalom bennfentesnek érzi magát, míg a háttérben meg készül az NWO, csak arra nem figyelünk mert birka mód tereltek minket a WL, és a semmiségek felé... :D
Biztosan te is láttál már fekete vagy sötétszürke nadrágot (esetleg teljes öltönyt), visszafogott tónusú nyakkendőt és hófehér inget viselő, jólfésült és frissen borotvált fiatalembereket, amint helyes, téglalap alakú névtáblával mellkasuk baloldalán, esetleg…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
MUfanatic 2010.08.18 11:17:57
@balu11: biztos lesz vmi NST-aréna, ahol ezt ugyanúgy megteheted nem hiszem, hogy ne gondoltk volna erre
Parádésan hűtötték a golyókat a sorsoláskor. Sok helyen hónapokat kell várni az első rangadóra, a PL-ben meg már az első fordulóban iderittyentettek nekünk hármat is. Az ambiciózus, feltörekvő csapatok összecsapásával indult a szezon, majd a régi idők nagycsapatai feküdtek…..
Új rovatunkban azokat a mainstream félistenek oldalvizén, másfeledik hullámban érkező szupersztárokat, valamint meg nem énekelt (vagy nem elég hangosan megénekelt) hősöket mutatjuk be, akik noha nem kaptak se Aranylabdát, se FIFA Év Játékosa Díjat, mégis kitörölhetetlen nyomot…..
Gyakran megesik, hogy nehézsúlyú vitába bonyolódunk _benito kollégával, de az már ritkább eset, hogy szinte másodpercek alatt váltunk át _minősíthetetlen hangerejű és stílusú_ eszmecserére. Márpedig ha Pedro kerül szóba, garantált a lincshangulat. A True colors posztoktól…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
MUfanatic 2010.07.25 14:46:45
@Cerika: Süljünk fel, csak legyünk ott... Az én életemben még nem volt kinn a magyar csapat sehol...
Legnagyobb fociélményem a 2-2-es olasz meccs, emlékszem bőgtem a himnuszon majdnem, ezt akarom átélni megint!
A vébé huszonegyedik játéknapjához hasonlóan állt mindenki, mint az előző naphoz. Délután egy gigarangadó, este meg majd levezetünk. Aztán ugyanúgy meglepő eredmény született a korábbi meccsen, és örökké emlékezetes pillanatok tanúi lehettünk este. Lapozás után…..
Tántoríthatatlan olvasóink tudják, hogy a szerkesztőség kapcsolata bármiféle misztikummal kimerül a hullámzó sikerességű üveggömb-olvasásban. A következő poszt sem a csiribiri oldaláról fogja meg a vébét, bár számmisztikai jellegét tekintve egy Sportfogadásba illene…..
MUfanatic 2010.07.01 16:54:17
Elég mókás lenne Budapestről megoldani az angolfoci problémáját, hiszen a saját slamasztikánkból sem tudunk kimászni már évtizedek óta, de azért egy-két dolgot innen is észre lehet venni. Egy ilyen szintű bukás sosem egy konkrét eseményhez köthető, mi mégis a tegnapi meccs…..
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
Ceruzát le, papírt összeszed - az A és a B csoport befejezte röpdolgozatát, mi pedig már ki is értékeltük. Egy komplett idiótát megbuktattunk, egy őrültet pedig csillagos ötössel engedtünk tovább. Megvan két nyolcaddöntő párosítása, és a koreaiak jóvoltából megvan a…..
Hiába a meccsrutin, minket is meglepett a világbajnokság első csoportkörének visszafogottsága. A tizenhat meccs többségére telepedő önveszélyesen és egybe idegesítően óvatos(kodó) futball nem váltott ki belőlünk lelkesedést, ováció-gyanús - ún. megsüvegelendő - egyéni…..
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
MUfanatic 2010.06.12 13:42:28
@nadivereb: Nem a kivédekezésükre gondolt heinrich?
A jóízlés, drágám, az nevetséges; a botrány, a botrány az egészséges. A RádióQ-val közös vb-történeti sorozatunk legújabb darabja a tornák nehézsúlyú botrányhőseinek állít posztot. Garrincha, Higuita vagy éppen Gazza csak piti, hátulgombolós pancser a tovább után…..
MUfanatic 2010.03.15 00:43:37
Nem szívesen szorítom korlátok közé magam, így az újévi fogadalmaktól is ódzkodom, mint török üzletember a banki átutalástól. Az viszont még jobban zavar, hogy az utóbbi években, mióta monitorral a fejemen közlekedem, csak napi, maximum heti szintű adatok maradnak meg bennem a…..
MUfanatic 2010.02.04 13:59:14
@morphine: Így van, én is úgy tudom, hogy az FA kifejezetten kéri, hogy ne szakítsák meg így a játékot... Bár tuskóság volt, de azért Hajrá MU! :D
Állítólag egy yorki hittudós, bizonyos Ealhwine mondta először, valamikor a setét nyolcadik században, hogy vox populi: vox Dei (a nép szava Isten szava), noha már ő sem értett vele egyet, de ez gonoszkodó mellékszál. Csak azért kezdtem ezzel a klasszikus (amúgy szerintem…..
Egy nem túl emlékezetes hétközi négyötöd-forduló után ezen a hétvégén ezúttal teljes lesz a kör az angol bajnokságban. Természetesen az ezüstért vívott háború talán legfontosabb csatáját várjuk leginkább, így a tovább után elsősorban a Man United londoni…..
Ritkán vannak olyan pillanatok az ember életében, amikor azt érzi a Művész Moziból való kijutásakor, hogy még megiszik pár pohár bort a barátaival, de utána rohan haza a hóesésben, hogy reggelre a világ egyik legjobb fociblogján posztolhasson az este látott filmről. Ezután a…..
Nou San Trafford NST Kéttojás I. 2010.01.02 16:00:00
Következő szerzeményünk alapötlete teljességgel nélkülözi az eredetiséget, ellenben rövid, szórakoztató pillanatokat kölcsönöz minden, szilveszterezésben megfáradt és a lassan bepörgő mókuskeréktől rettegő szervezet számára. Tovább után néhány képpárt találtok, ahol…..