Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T. Gábor

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A termékeny félhold országai: Egyiptom, Palesztina, Fönícia, Sumer Birodalom, Akkád Birodalom, Babilon, Asszíria, Elám Az első város: Catal Hüyük, a mai Törökország területén Mezopotámia a Tigris és az Eufrátesz folyók között alakult ki. Nem egy egységes ország,…..
A mai nap a maga nemében rövid, ugyanakkor rendkívül hosszú volt. Ma ugyanis nem volt tanóra, hanem ehelyett a szervezők jóvoltából egynapos kirándulást tettünk Norwich városába. A nap úgy indult, miszerint Gloria nem igazán érezte magát késznek arra, hogy felébredjen, így a…..
Megint eladósodtam egy nappal, így ismét összevonom az elmúlt két nap eseményeit. Ha jól emlékszem, ott fejeztem abba, hogy új előadót kaptunk, Lucy Norris személyében, aki az első nap unalmasra sikeredett órákat állított össze. Később azonban bebizonyította, hogy ő is nagyon…..
A mai napot az előző esti beszámolóval kezdem, ami még hátramaradt belőle. Andy felajánlotta, hogy ha gondolom, mehetek vele, mert összeszedi Alexet, aki próbán volt, és Jasmine-t, aki pedig a barátjával (James) teniszezett egy Ipswichtől nem messze lévő faluban. Ja, merthogy míg a…..
Egy kicsit elmaradoztam a beszámolóval, így ma az elmúlt két napról egyben számolok be. A tegnapi nap már 7 órás kelléssel kezdődött, mivel fél 9-kor terveztem elindulni az egyetemre, a kurzusra. A dolog egészen jól indult: pirítós, kávé, narancslé, aztán ebédbepakolás a…..
Ennek az éjszakai alvásnak is sikerült elhúzódnia, konkrétan reggel 9 óráig. De nem bántam meg, mert annak ellenére, hogy egy teljesen ismeretlen helyen, ráadásul több száz kilométerre az otthonomtól aludtam, teljesen zavartalanul. Miután felkeltem, a háziak már tettek-vettek a…..
A hosszú és alvást követően reggel 7-kor dobott ki magából az ágy, majd miután felöltöztem, lementem reggelizni, ahol választhattam a hagyományos angol és a kevésbé furcsa reggeli között. Gondoltam, azért jöttem ki Angliába, hogy kipróbáljam az angol dolgokat, így angol…..
Miután a buszunk megérkezett a Victoria állomásra, gyorsan kipakoltunk, majd elbúcsúztam mindenkitől, és elindultam a jegyirodába, hogy vásároljak magamnak egy Oyster kártyát. Az Oyster kártya egy zseniális találmány a tömegközlekedésben: Te döntöd el, mennyi pénzt töltesz…..
Nem én lennék, ha egy egyszerű kiutazás sem alakulna olyan egyszerűen. Az alapszituáció a maga nemében valóban egyszerűnek tűnt: a prágai busz 9 órakor indul a Népligetből, 16:30-ra szépen megérkezik Prágába, majd 17:30-kor továbbindul a londoni járat, amely másnap 11 órára…..