Regisztráció Blogot indítok
Adatok
niola

32 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kamaszkoromban kezdődöt a rajongásom e műfaj felé. Aztán az élet másfelé sodort, és hasztalannak gondoltam ilyeneket olvasni. 10 évvel később azonban ismét fellángolt a szeretet az ilyen történetek iránt. Egyszerű szórakozás? Kikapcsolódás? Habár ezek alapvető funkciói ezeknek a sztoriknak, én azt…..
Ketten írjuk Nekünk befellegzett! 2015.08.27 10:35:12
- Itt írd alá! - mondta a főnökasszony kemény tekintettel. Hirtelen azt sem tudtam, hol vagyok. - Ez a felmondásod. Elvettem a tollat, és odafirkantottam a nevem. Most akkor kirúgtak? El sem olvastam a papírt. Tudom, tudom, mielőtt aláírunk valamit, el kell olvasni. Egész nap húztam…..
tippek a tippmix műsorból..
niola 2012.01.22 15:14:11
Vannak dolgok, amiket megbán az ember. Pl. megeszik egy kalória dús csokit és bűntudata van. Ezért a konditeremben rádolgozik ez egyébkénti kétórás edzésére még egyet. Vagy az iskolában egy másik feladatsort készít el, mint amit kellene. Ezeket mind ki lehet javítani.De amikor…..
Gondolatok, érzések Egyedül 2008.07.19 09:52:00
Találtam egy nagyon jó idézetet. Muszáj megosztanom másokkal. Annyira találó...„A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva…..
Gondolatok, érzések Mégiscsak 2008.06.02 15:59:00
Nos, azt hiszem, akadnak döntéseim, amelyek elhamarkodottak. Aztán persze rájövök, hogy mégsem jó így. Hangulatfüggő vagyok, na. Tegnapi nap folyamán annyi minden történt, hogy megfordult velem a világ. Új életcélt látok magam előtt, és ettől rettenetesen boldog vagyok!Amit…..
Gondolatok, érzések Egyelőre 2008.05.31 13:47:07
Úgy döntöttem, szüneteltetem a blogom...
Valakik szerint a világ úgy működik, hogy amit adunk, azt vissza is fogjuk kapni. De nem úgy, ahogy azt sokan gondolják. Általában a viszonzást attól várjuk, akit boldoggá tettünk, akinek odaajándékoztunk egy tollat, vagy akivel kedvesek voltunk. Azonban nem biztos, hogy az a…..
Gondolatok, érzések Sátorozás 2008.05.19 14:17:00
Tegnap úgy döntöttünk, hogy sátorozni fogunk. A sátorozás nagyon izgalmas dolog. Amikor kisebbek voltunk, a ház előtt felállítottunk egy nagy sátrat, ami nem volt annyira egyszerű, és kint aludtunk. Vasárnap felelevenítettük a régi szép emlékeket, és kiköltöztünk a kis…..
Gondolatok, érzések Grillezés 2008.05.18 21:12:00
Tegnap grilleztünk. Gondoltam, kirakok pár képet. :-) Brigi ügyeskedik.Furcsa a kaja tesóim szerint...Brigivel (torz) mosolygunk. Így készült...Brigi imitálja, hogy beleharap...Szandi, háttérben GyöngyiFalatozásA nagy csapat... :-D..
Gondolatok, érzések Rosszak 2008.05.18 20:46:00
"Mondjuk ezt már láttam több esetben is, hogy a nők többsége igényli a bunkóságot."Arra a kérdésre keresem a választ, hogy az emberek miért szeretik a rosszat. Miért ahhoz az emberhez ragaszkodnak, akik nélkül sokkal boldogabb lenne az életük?Az idézett mondat nem az én…..
Gondolatok, érzések Pár nap 2008.05.17 09:24:00
Csütörtökön hazajöttem a koliból. Tesóm kijött elém az állomásra. Nagyon aranyos gesztus volt ez tőle. Végigbeszélgettük a hazautat. És sikeresen el tudtam neki tenni az útról pár darab pizzás fornettit, mert az a kedvence. Bevallom, néha majdnem kísértésbe estem, de akkor…..
Az elmúlt pár napban ismét sikerült elmélkednem. Mert elméletekben jó vagyok. :-) Amikor kisebb voltam, hittem abban, hogy egyszer eljön értem a herceg fehér lován, és boldogan élünk, míg meg nem halunk. Azonban az igaz szerelemben sosem az csábított, amikor a herceg és…..
Most jöttem ki a könyvtárból egy halom könyvvel a táskámban.Mohás Lívia: Mit tudsz önmagadról? című művét már évekkel ezelőtt elolvastam. Arra emlékszem, hogy egy bikát hozott fel példaképp vmi pszichológiai jelenségre, akinek megbabrálták az agyát. Ugyancsak ebben…..
Kistesóm, Szandi, aki rettenetesen megszerette a Blood+-t, nem értette, hogy miért nem kedvelem Saya társát.Végül is az ő kapcsolatuk egyáltalán nem volt szokványosnak mondható. Azt gondolom, hogy a lány elnyomta szegény kiropterán barátját.Szandi ellenkezett. Mert az 50 részből…..
A címben szereplő bölcsességre tegnap este döbbentem rá. Végül is sírhatnék, hisztizhetnék, vagy azon gondolkozhatnék, hogyan tegyem el idióta magam láb alól. :-D Mivel ezeknek nem sok értelme van, újabb álmokat szőttem magam köré. Most már lehet. Bármit. Már a fantáziámnak…..
Megint tarthatnék előadást arról, hogy megint csúnyán rászedtek, mert megígértek valamit, amit ugyebár megint nem teljesítettek. Mondhatnám, hogy meglepődtem, hogy jaj, úgy szíven ütött... De hát ez nem igaz. Kicsi lelkem reméli, hogy csak egy tévedés, és az illető nem ássa…..
Gondolatok, érzések i.e. 10000 2008.05.09 20:01:00
Végre moziba is eljutottam. Nagyon el akartam menni, csak jelentkező híján nem tettem be a vetítésre a lábam. Azonban ma nem csak elkísértek, de még meg is hívtak. A történet nagyszerű volt. Minden, ami kell egy filmbe, az benne volt: romantikától kezdve, kalandokon át, hosszú…..
Az életben gyakran adódik olyan szituáció, amikor tudjuk, mi a helyes. Persze mindig olyankor, ha minden mással történik. Mert amikor mi vagyunk abban a helyzetben, a legidiótább lépéseket tesszük meg. Mint kívülálló, jól át lehet látni az eseményeket.A környezetemben az…..
Tavaly rajtam volt a sor, most tesóm idegeskedik. Holnap lesz a nagy nap, amikor hivatalosan elballag hőn szeretett iskolájából.Az egész család aktívan részt vesz a készülődésben. Valaki süt-főz, mások a helyet készítik a vendégek számára. Én meg, gondoltam, azzal segítek,…..
Hajnal. Vagyis 6.30. Fel kellett kelnem, mert anyától meg akartam kérdezni valamit. Aztán visszaaludtam. 8.30: felébredtem ismét. És nagyon el kezdett dobogni a szívem. Majd csitult kicsit. Ha folytatta volna... Jobb bele sem gondolni. Ezt hosszas készülődés, majd egy telefoncsörgés…..
Délután volt. Kicsit esett az eső. De mi úriasan kocsiba szálltunk, és kitettük a megbeszélt helyen a személyt. 30 percünk volt, hogy elintézzük azt, amit órákig is el lehetett volna húzni.A boltban jól megnéztük a kínálatot, majd leemeltük az üvegeket egymás után. Aki közel…..
Gondolatok, érzések Megszívtuk 2008.02.18 09:20:00
Tegnap az anime rajongó szobatársam a kezembe nyomott egy újságot. Sikeresen megtaláltam a tv-műsort. Nagyon boldog voltam, hogy az én kedvenc Hajim sorozata is lesz még aznap. Megnéztük a Blood +-t. Aztán rájöttünk, hogy az Axn csatornán is adják 23.40-kor. Fentmaradtunk. Bár…..
Amik most kifejezik a lelkivilágomat:Az emberi lény ugyanis el tud viselni egy hét szomjazást, két hét éhezést, és akár évekig elviseli, hogy nincs fedél a feje fölött, de a magányt nem viseli el. Minden kín és minden szenvedés közül a magány a legrosszabb. Paulo…..
Már régen akartam róla írni, de valami miatt eddig nem kezdtem bele. De most újból találkoztam vele, és muszáj kiadnom ezt magamból, annyira sokkolt a látvány. A koliban 4 karbantartó szorgoskodik, ebből 2 perverz, de igazából a fiatalabbat hívjuk Perverz Bácsinak. Ő ugyanis úgy…..