Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Primitív

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy írtam, tiniként bejött a film, azóta nem láttam. Azt kell mondjam, a film feléig kifejezetten élveztem (bár megborzongva vettem észre, hogy Rob Schneider idióta feje ide is bepofátlankodott...), mert ezek a muris jövős jelenetek még viccesek is voltak. A film második fele (vagy…..
  Még mielőtt átmenne flame war-ba az egész komment részleg: a sorozatot két ember vezeti és fogja is vezetni, ezért szerepelnek benne ketten. Akik egyedül vezetik a sorozatukat, azoknak természetesen továbbra is fennáll az a szabály, hogy vendégszereplők NÉLKÜL kell…..
Fel nem fogom, hogy mik zajlanak itt helyenként az országban. Lassan 400 forint felé megy a benzin, megszorítási terv megszorítási terv hátán, de drága vezetőink hirtelen nekiálltak valami másik nagyon fontos dolognak: Nevezzünk át minden szart. Hogy minek? Igazából ők…..
Primitív 2011.03.19 09:02:19
@Lófasz Hadnagy: Engem az érdekelne hogy milyen politikai megfontoltságból nem azt az utcát nevezték el amelyik nyert,mert tuti, hogy valaminek kell lenni a háttérben, ez a lengyeles szöveg szerintem kamu,mert ha tényleg így lett volna és lengyel-magyar barátság stb, akkor minek vetik fel az ötletet pláne, hogy még az is nyert.Én ettől nem utálom Tarlóst vagy a Fideszt,de ez egy feketepont az ellenőrzőjükbe,ilyet nem illik!
Kedvenc kritikusunk készített egy válaszvideót az őt ért vádakra.  A pacák azon kívül, hogy ezzel a válasszal ellentmond magának, fel sem fogja szerintem, hogy igazából mi a baja az embereknek. A legtöbb felháborodást nem az a tény keltette, hogy nem szereti a…..
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..
Primitív 2011.02.19 17:59:34
www.youtube.com/watch?v=shbLfjEowjA
Nem akarok belemenni a politikába,de Vonának itt speciel ku..teljesen igaza van, ha a mai médiumokat tekintjük.Mónika show,Való Világ??Komolyan ez a színvonal???
Jah és ez volt a "szakértő",akkor milyen egy amatőr??
Primitív 2011.02.19 19:18:14
Primitív 2011.02.20 16:30:19
@Dax: Most komolyan reklámokat kritizál és azt hiszi milyen nagy okosságokat mond??
Mindenki tudja hogy a reklámok 90%-a nem igaz(kivéve a súlyosan értelmi fogyatékosokat),de ők vannak olyan hülyék, hogy kielemzik...gratulálok,nem lett szimpatikusabb!
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Primitív 2011.02.13 13:04:00
Primitív 2011.02.13 16:42:26
@huntren49: Persze hogy neked adja,még fizet is érte nem?:D
Ugye ez a komment csak vicc volt,vagy megártott a sok való világ??
Kiskorom óta faltam a filmeket. Ez nem különösebben meglepő, hiszen marha sokat tv-ztem és így azokat sem kíméltem. Elég korán volt már videomagnónk és anyám szépen fel is vett csomó mindent. Legfőképp rajzfilmeket/sorozatokat, de gyermekbarát filmeket is. Visszagondolva nem…..
Primitív 2011.02.11 20:16:57
@MetalBogyó: Igen az az Ideglelés.El tudom képzelni,mikor először megjelent és azt hitték igaz.Ha csak pár napig is(mivel pár nap alatt kiderült hogy kamu), elég durva lehet ha azt hiszed "Ez tényleg megtörtént".Egyébként a Paranormal Activity is erre a "valós" küllemre épített,bár szerintem az a film elég gyengus.
Primitív 2011.02.12 08:21:46
@algi: Nagyon sok filmre ráaggatják az "igaz történet" jelzőt,mert ugye így még hatásosabb lesz,de jórészükból szinte semmi sem igaz.

De visszatérve az eredeti témához, itt az én 5filmem,nem sorrendben:
1.Gyűrűk ura trilógia(Örök kedvenc,a zene,a helyszínek,a történet...legjobb)
2.Amerikai Pite 1-3(Akárhányszor megnézek ezek közül egyet, ugyanúgy poénosnak találom...megunhatatlan)
3.Taxi 1-3(Egyszerűen zseniális!A zene, az egész megvalósítás,a poénok rendre ütnek,nekem nagyon teccik)
4.Elemi ösztön 1-2(Tele van fordulatokkal,folyamatosan spekulálsz ki hazudik ki nem,Sharon Stone meg valami hatalmasat alakított benne)
5.Ördögűzés Emily Rose üdvéért(Már régen láttam, de arra emléxem hogy üt)
Kipróbáltam tesztképpen ezt az indavideós élőzést, de valahogy nem működött. Még holnap megpróbálom élesben újra, hátha akkor összejön, ha nem, felmegyek skype-ra, ahol mikrofonostul várom egy órán át a hívásaitokat. Hogy fair legyen, próbáljuk 1-1 percekben maximalizálni…..
Politikai témával foglalkoznék egy olyan embertől, aki életében eddig 5 különböző pártra adott már le voksot, úgyhogy előre is leszögezném, nem vagyok elfogult. Igazából arra már rájöttem pár választás után, hogy olyan, hogy "jó kormány" nincsen, legfeljebb…..
Primitív 2011.02.11 20:34:15
@freddyD: Más:Linkeltél egy indexes videót egy összevágott parlamenti közvetítésről.Azzal maximálisan egyetértek, hogy ami ott megy az gyalázat!Viszont nem egyszer tapasztaltam, hogy az idex baromira el tudja fedíteni az eseményket és nem a leg megbízhatóbb forrás,de lehet csak én vagyok így vele:S
Valamikor régen kaptam egy "Nagy Vicckönyv" nevű gyűjteményt, amely nálam két szempontból maradt emlékezetes: -Marha vastag -Elképesztően béna viccek vannak benne De tényleg, oldalakat kell lapozni, hogy egy értékelhető viccet találjon az ember, úgyhogy eddig jól el…..
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
Bluqesh küldött nekem egy igen aktív hullát az Oblivionból, amely egyben be is bizonyítja, hogy nem csak a Teletubbiek tudnak meggyőzően integetni. ..
Primitív 2008.02.22 21:48:03
Postal share the pain hmm ismerőős áhh igen! Amikor még nem volt Junior hanem még a RPJ  igy gyerekcipőben járt, akkor már-már felbukkantak a junior-juniorok. Közöttük voltam én is és a barátom is HIRIAN. Bevallom nagyonrosszul sikerült mert mint kezdők a Postal 2 hibáit…..
Két eszméletlen jó videót kaptam Memphistől és Kextől. Az elsőben egy érdekes BMX-Challenge-et csodálhatunk meg, a másodikba meg becsempészték (igen ötletesen) az egyik legviccesebb magyar internetvideót(szerintem). Nagy kedvencem, így prezentálva meg még tutibb! Köszönöm…..
Primitív 2008.02.22 20:19:54