Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bibó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a posztot frissítem ma folyamatosan, képekkel, infókkal, videókkal, persze első sorban magyar szemszögből, azaz minden olyannal, amit se a hivatalos videócsatornában, se máshol nem találsz.A magyar menetrend röviden: 8:30 beköltözés a box-ba, 9:30 keződik a főzés, 14:30…..
matchguns gyakorlás 2... 2013.06.18 10:17:44
Hétfőn ismét voltunk a lőtéren. Kettős volt a dolog. Egyrészről az elején egész jól ment, de már ott látszottak a szétszóródás jelei. (Abból is látszódott, hogy aznap egy kicsit megfeldkezett rólam és kellett egy plusz kört mennie a városban, hogy összeszedjen engem.) A…..
Túl vagyunk egy újabb gyakorláson és két újabb versenyen. Még mindig sokat kell tanulnunk egymásról. A markolatommal még mindig nincs rendben minden.  Mikor Nati rendesen megfog, akkor nagyon szépet lő. De sajnos ez nem túl sokszor fordul elő. Az is lehet, hogy kicsit jobban…..
világevő Wabi-sabi 2012.07.20 11:00:00
Na ez milyen? Szerintem lenyűgöző. Teljes képernyőben az igazi! Japán konyháról még a VIlágevőn, illetve októberben Világevő Japán Gasztrotúra!..
Külpraktika Kony 2012 2012.03.09 10:02:00
Beágyazom ide ezt a videót, mert minden kommentár nélkül is érdekes néznivaló - utána persze jönnek az én kommentjeim, és azon kívül néhány kérdés és felvetés.  A film az Invisible Children szervezet műve, akik már jó ideje igyekeznek kampányolni az Úr Ellenállási…..
Tovább folytatódik a fantasztikus közép-amerikai túrám, ezúttal egy kicsit sem gasztronómiai csúcskategóriát szeretnék megosztani: az igazi, hagyományos jégkását. Aminek semmi köze az általában árusított túl édes, mesterséges színező- és ízfokózó anyagoktól…..