Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elnyütt

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán: Magyarország csak azért nem vétózta meg az oroszellenes szankciókat, hogy egyben maradjon az EU; Nem sok jót ígér a magyar kormánynak az uniós támogatások jövője kapcsán a német nagykoalíciós megállapodás; A szélsőséges osztrák Szabadságpárt Orbán példáját követné, ha sikerült volna…..
Cser Ágnes komolyan vette Hofi poénját a legutóbbi interjújában: szerinte nem a zsemle kicsi, hanem a pofánk nagy...
elnyütt 2018.01.15 12:18:30
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: nem a zsemle kicsi, hanem a pofánk nagy, a bal-liberális kormányok gyalázatos öröksége után! Micsoda gyalázatos az örökség minden területen, minden érintetteknek!
Azon gondolkodom, hogy az 1945-2010 közt eltelt „baloldali” kormányok több mit félévszázada alatt, után vajon, már miért nem osztrák, a német, francia vagy angol foglalkoztatottsággal, életszínvonallal, EÜ rendszerrel, oktatási rendszerrel,
fizetéssel, 300-500-800ezer Forintos fizetéssel,
nyugdíjakkal, Eü ellátással rendelkeznek a magyar munkások, értelmiségiek és Fideszeznek némelyek?!
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
A VS.hu hétfői cikke szerint kívülről nem is látszik, mekkora baj van a Fidesszel. Fideszes források hosszan szomorkodnak a szerzőnek a párt elöregedéséről és kiüresedéséről. Elérte őket az illiberális magyar állam kormányzó pártjának végzete: végleg állampárttá…..
elnyütt 2015.11.03 13:36:47
@Hóhér az utolsó barátod: csak magadat minősíted... egyes egyedül
elnyütt 2015.11.03 13:41:31
@Hóhér az utolsó barátod: … elmesélnélmesélne arról is a baloldali hit és eszmetársaknak arról is, hogy
ők vajon,
miért nem
osztrák, a német, francia vagy angol foglalkoztatással, nyugdíjjal, fizetéssel,
életszínvonallal élhetik a mindennapjaikat,
szidhatják, vagy bírálhatják a magyarok által elzavart baloldali rablóbanda sok évtizedes uralkodása után,
a mostani kormányt???
Fotó: Krumpli Béla Lehet, hogy jó ötletnek tűnik most elvinni mindazt, amit kidobni sajnáltunk, ám ez most nem a lomtalanítás. Síbakancsra egyáltalán nincs szüksége senkinek (igen, volt rá példa, hogy az érkezett), és a fürdőszobában talált, színező, vagy egy hajmosásra sem…..
L.Simon László pár napja a Parlamentben azt a „költői kérdést” tette fel, hogyha valóban négymillió szegény él ebben az országban, akkor miért is követeli az ellenzék, hogy vasárnap vásárolni lehessen. Az a bizonyos 4 milliós szám a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és a…..
elnyütt 2015.07.10 12:17:01
@Marcsi14: Te kinek a seggét nyolod?
elnyütt 2015.07.10 12:21:51
@Diorella Queen: halljuk a mesét, vajon miért kell még 2010 után is a magyar nép, a magyar családok nyomorjának, szegénységének, munkanélküliségének az alacsony fizetések megoldásával foglalkozni??
a kérdésem, hogy
… miért nem az osztrák, a német, életszínvonalon, fizetésekkel, nyugdíjakkal, foglalkoztatottsággal rendelkeztetek 2010-ben ti,
hol a szovjetek, hol a nyugati multik csicskásait,
a magyarok ellenségeit, hatalomban tartó síkidomok, idegen országok, külföldi államok bér-munkásaivá lealacsonyítottak,
amikor elzavarták a gazdáitokat,
a hit, elv és bűntársaitokat, a korrupt nemzetáruló maffiózó vezetőiteket, a magyar választók?