Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Potyka Kálmán

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Csak aki elvakult az nem látja, hogy mi folyik a baloldali ellenzéki pártok háza tájékán. Az eddig jól-rosszul palástolt ellenszenv ma elérte a csúcspontját azzal, hogy a Népszava című újságban egy olyan lista jelent meg, ami egyáltalán nincs összhangban az MSZP-DK megállapodással. Vagy…..
Pár egyszerű egyenlettel be lehet bizonyítani, hogy a választási összeadósdi de még a koordináció sem fog választási győzelmet hozni. Gyurcsány és több székét féltő baloldali azt a képet próbálja felvázolni, hogy az LMP a Fidesz legyőzésének akadálya. Nem programpontokról, elképzelésekről, a Fidesz…..
Teljesen mindegy mit gondolok Botka Lászlóról. Gyurcsány-ellenessége szimpatikus is lehetne, ha hitelesnek tartanám. Balos fordulata szimpatikus is lehetne, ha hitelesnek tartanám. Éppen ezért sorozatos bénázásait sajnálhatnám is, de tulajdonképpen sosem hittem benne. Az ellene indított támadást…..
Vannak ezek a népszavazási kezdeményezések. Amik vagy tényleg csak időpocsékolásnak tűnhetnek egyesek szerint vagy éppenséggel csodafegyvernek mások szerint. Az biztos azonban, hogy az ellenzéket mobilizálni képes lehet – ha szervezett és a választásokig pontosan végig is vezetik a szervezői. Az…..
A Németh Szilárd által vizionált Soros-maffia azért adható el még mindig a Fidesz rajongótáborában, mert nem látható, és nem érzékelhető. Örök igazság ugyanis, hogy a látható ellenség megismerhető, sőt, akár meg is szerethető, ám ami láthatatlan és érzékelhetetlen marad,az akkorára fújható,…..
Nagyot ment az utóbbi napokban Botka László és Molnár Zsolt, az MSZP két erősembere. Botka előbb leárulózta a gyurcsofil Molnárt, aztán egy táskahordozóján keresztül további áruló gyurcsofilok komplett névsorának a megnevezését lengette be fenyegetőileg. Deviszont a végül is egy szem néven nevezett…..
Még meg sem száradt a tinta két osztrák üzletember, az eladó Eugen Russ és a vevő Heinrich Pecina szerződésén, az eladott újságírók már megrángatták az új tulajdonos bajuszát. Legalábbis Juhász Péter szerint. Az Együtt-politikus Nyíregyházán jártában interjút adott a Kelet-Magyarországnak, és a…..
Ujhelyi István érdekes ember. A szőregi rózsatermesztő fiatalember az MSZP egyik üdvöskéje volt. S mert a pártelnökségben gyakorta a legfiatalabb tag felelt a médiáért, hogy ne szólhasson bele a nagy öregek egyéni kommunikációjába, évekig ő jegyezte a médiapolitikát. Most, negyven körül megosztja…..
A szocialisták sosem ágyazódtak be a falvakba. Azt viszont még az ellenfeleik is elismerték, hogy az iparvárosi  és a nagyvárosi lakosok bizalmát élvezik. Volt idő, amikor például a fővárosi szervezet elérte a 19 ezres létszámot. Most csodálkoznék, ha az MSZP országszerte megközelítené a budapesti…..
A pápa kommunikációs testületébe beválasztott jezsuita szokatlanul merészen beszél a homoszexuálisok és az egyházi vezetők kapcsolatáról. Megkérdeztük őt magát a témáról. Örömmel nyilatkozott a SZEMléleknek...
Ha az ellenzéknek annyi esélye van a következő választásokon az Orbán-kormány megbuktatására, mint Andorrának a magyar futball válogatott ellen a győzelemre, az elég jó hír a kormányváltás híveinek. Török Gábor politológus összevetése, mely szerint a miniállam csapata körülbelül annyi eséllyel küzd…..
Aki Magyarországon él és nincs kitömve mint egyszeri gázszerelő közbeszerzéssel, szóval rendszerint a magán praxisok helyett az állam által biztosított egészségügyi ellátásokra szorul, annak vélhetően nem ismeretlen élmény a sok-sok óráig tartó várakozás. A bizonytalanság, a tervezhetetlenség, az…..
Fotó: Bődey János / Index Vujity Tvrtko hazatér Amerikából, az ATV-hez igazol, ott pedig előbb megkapja Kálmán Olga korábbi műsorát, az Egyenes beszédet, aztán később saját műsort is indít - írta meg a Blikk. Az értesülést Németh Szilárd, a csatorna programigazgatója is megerősítette a lapnak:…..
Nagyon hosszú évek óta mondogatom, hogy az MSZP-t a gyarmatosítóink tudatosan tették tönkre. Ezért sulykolta a német gyarmatosítóink kezében lévő baloldali sajtó, hogy a választók kívánsága az, hogy az MSZP szakítson a „kádárista” gyökerekkel, és váljék „modern” szociáldemokrata párttá. Nem mondták…..
Olyan jó lenézni az amerikai embereket. Buták, kövérek. Összekeverik Budapestet Bukaresttel. Nem tudják, hogy van olyan ország, hogy Bulgária. Na, de nézzünk magunkba. Kérem kapásból mond a válaszokat! Guglizni nem ér! Vajon hány államból áll az USA? Név szerint? Fővárosuk? Az már kiderült rólam,…..
A német nyelvterületen szerzett tapasztalatok alapján az a benyomásom, hogy akkor lesz kifogástalan miniszterelnökünk, ha valaki a polgármesteri székből verekszi magát a kormányrúdhoz. Egy város kis országnak számít, és ha első polgára kitanulja csínját-bínját, akár léptéket is válthat. Ezért néztem…..