Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcsi14

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laikus szemmel szinte elképesztő, ami Szigetszentmiklóson folyik! A város két nagy ipari parkkal rendelkezik, de akar egy harmadikat, mert a két nagy ipari park nem elég! Saját bevallása szerint sem ez, sem a 40 ezer itt élő ember adója, cégeiknek adója nem fedezi a kiadásokat! Saját bevallás…..
Az Európai Unió több 1000 milliárddal járul hozzá Magyarország fejlődéséhez. Az alábbi térkép viszont azt mutatja, hogy nemcsak több 1000 milliárdot, hanem több tízezer milliárdot kaptunk Brüsszeltől 2010 és 2014 között (nettó értéken). Ezzel egyébként a harmadik legnagyobb mértékű támogatást hívtuk…..
Marcsi14 2017.05.01 12:45:23
@Nzoltan:
"Általában nem szokták kiszámolni, de nagyon sok mindent kap az EU tőlünk is. Pl. ingyen szakképzett munkaerőt, amit nem az EU finanszírozott, hanem az itteni adófizetők. És ez csak egy a sok közül.

Szóval vigyázzunk ezzel az EU nélkül semmi nem lenne dumával. "

Ekkora baromságot rég hallottam, láttam!
Még, hogy KAP tőlünk az EU szakképzett dolgozókat, vagyis úgy gondolod, hogy kapja? - hát nagyon rosszul gondolod - az emberek maguktól választották a kimenetelt! És tudod miért? - mert - bár nem kapnak annyi fizetést, mint a helybeli lakosok - de még így is a többszörösét keresik annak, mint amit itthon fizetnek egy szakmunkásnak - már, ha egyáltalán van munka. Az EU ilyen szempontból csak jót tett velünk, vagyis azokkal, akik kimentek dolgozni, mert így - bár a családjuktól távol vannak - de a megélhetést biztosítják a családjuknak (mert az elmebeteg viktátortól s csürhéjétől nyugodtan éhenhalhat a magyarság, főleg az idősebbje) és még ők is jól élnek odakint - napi 8 órai munkával - ha akar túlórázik és azt ott kint rendesen kifizetik.
Itthon mit kapnak a melósok? - rabszolgabért rabszolgamunkáért! Napi 10-12 órával nem képesek megkeresni azt a pénzt (még a negyedét sem), amiért kint (a rothadó nyugaton) 8 órával megkeres - építőiparban 10 óra a munkaidő - de az itthon is annyi - hivatalosan.
Ja és akkor még nem beszéltem arról, hogy nyugalomban és biztonságban élhet odakint, aki kimegy - nem olyan stresszesen, mint itthon - az állandó létbizonytalanság, a folytonos bizonytalanság itthon megöl mindenkit - ezt biztosítja nekünk jelenleg egy elmebeteg illegitim miniszterelnök és csürhéje. Ők jól élnek - mi éhenhalunk!
Kb. így áll a helyzet!
A két miniszter is nyakig benne van a „visa shopping” ügyben: Fazekas Sándor agrárminiszter és Szijjártó Péter külügyminiszter is. Fazeka tudta, hogy mi történik és a botrány ellenére visszahelyezte a főkolompost egy másik pozícióba; Szijjártó pedig maga vallotta be a tévében, hogy együttműködött…..
Marcsi14 2017.02.11 10:41:15
@Ballib Cenzúrázók Réme 26:
Szörnyű! Bűzödet érzem a monitoron keresztül! Legalább néha mosd meg a képed - az nem tilos! Azt hiszem.
Nem vagyok olimpiaellenes, a szívem mindig vágyni fog arra, hogy egy magyar olimpia részese lehessek. A korrupció, hazugság, társadalmi egyenlőtlenség és önkényuralmi hatalomgyakorlás ellen viszont minden porcikám tiltakozik...
Marcsi14 2017.01.22 08:58:23
@morpho: "Te most azt akarod mondani, hogy Orbánék olimpiát akarnak rendezni? Ezt mégis miből raktad össze?"

Mondd, te hol élsz, ha még ezt sem tudod?
Marcsi14 2017.01.22 09:01:38
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "Most nem az empátia, hanem a harc idejét éljük."

Csak az elmebeteg viktátorod harcol mindennel és mindenkivel, elmebajából kifolyólag. Ja, és a seggnyalói, amik (direkt) mennek utána! - de gőzük sincs semmiről!
Méltó beharangozás nélkül - óh, jaj, mert minek is? - a gagyi mindig eladja önmagát, terjed a híre, mint a pestis, egy szó, mint száz: kár a piacra vezetésre időt, pénzt, fáradtságot pazarolni, oda kell lökni a „nagyérdemű elé”, zabáld b.+, és Ő már zabálja is. A fentieket szem előtt tartva indul…..
L.Simon László pár napja a Parlamentben azt a „költői kérdést” tette fel, hogyha valóban négymillió szegény él ebben az országban, akkor miért is követeli az ellenzék, hogy vasárnap vásárolni lehessen. Az a bizonyos 4 milliós szám a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és a…..
Marcsi14 2015.07.10 10:17:10
@Kivlov: Te fizetett bértollnok vagy, vagy egyszerűen csak viktátor seggnyalója?