Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloggerheni

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A léghajók meglehetősen rövid fénykorában számos baleset vagy incidens történt, amely bár nem olyan ismert, mint például a Hindenburg katasztrófája, legalább annyira érdekes (vagy meghökkentő) volt. Ebből válogattam nektek párat, a teljesség igénye nélkül. 1903 - Kezdjünk mindjárt egy magyar…..
Halálának első évfordulóján, a világ vezető amerikai orvosi genetikai szakfolyóiratában jelent meg a Czeizel Intézet vezetőjének, Merhala Zoltánnak írása prof. Czeizel Endréről:  ..
A Honnan tudhatom biztosan, hogy terhes vagyok? kérdésre az egyik válasz az, hogy ha váratlanul, egyik napról a másikra reggelente szagérzékeny vagy és émelygéssel, rosszulléttel, esetleg hányással küzdesz, akkor ez nagy eséllyel azt jelenti, hogy valami elkezdődött odabent. A…..
Szinte bármi okozhat függőséget, de vannak olyan termékek, tevékenységek, melyek az emberiség igen nagy hányadát ejtik rabul. Íme a függőséget okozók top 10-es listája. Alkoholfüggőség Az alkohol a legnépszerűbb, felnőttek számára legálisan beszerezhető, függőséget…..
Várandósok Túl a kiscipőn 2015.08.31 09:50:38
Akár várva várt, akár meglepetés pillanat volt, mikor rájöttél, hogy egy új élet alakul a szíved alatt, a következő lépés minden bizonnyal az örömhír továbbadása. Először nyilván az apukának. Számos vicces és megható megoldáshoz találunk inspirációt a neten, arra az…..
Megismered, megszereted, megszokod, és nem akarod elengedni a barátokat, szerelmeket, meg persze a mindennapjaid részévé vált függőségeidet. Az ember észre sem veszi, hogy a kedvenc függőségei ott pihennek a retikülben, a kis tükrös fürdőszobaszekrényben, vagy a magányosan,…..
A terhesség nem betegség, és mivel a legtöbb terhesség "kisebb kellemetlenségeket" (reggeli rosszullét, kényelmetlenül nagy pocak, székrekedés, csontfájdalmak, stb.) leszámítva zavartalanul zajlik - a kismama és a családja legnagyobb örömére - elegendőnek bizonyulnak a…..
Sok - első gyermekét váró - nő lepődik meg várandóssága elején, hogy a terhesség néha nem szól másról, csak számokról. Hány hetes terhes vagy? Mekkora most a babád? Milyen hosszú az orrcsontja? - és így tovább, számos kérdés áramlik a gyanútlan kismamára. Dátumok,…..