Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidesz a mutyipárt

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés olyan ágazat van, amelyre még nem tette rá csápjait a kormánypárt, de úgy tűnik, elérkezett az idő, hogy egy valóban jól teljesítő és fejlődő ágazatot is bekebelezzen a Nemzeti Együttműködés. A KSH adatai szerint ugyanis szédületes bővülésen esett át az ágazat…..
fidesz a mutyipárt 2016.02.22 17:28:49
@Szelid sunmalac:

fideSSjobbikkdnp = gyilkosok
fideSSjobbikkdnp = tolvajok
fideSSjobbikkdnp = nőverők
fideSSjobbikkdnp = közokirathamisítók
fideSSjobbikkdnp = adócsalók

(a felsoroltak tények, bármennyire is próbálod az egyszerű gondolkodásoddal elfelejteni és kikerülni őket)

Dióhéjban ennyi. Lehetne részletesebben is, de a te egyszerű fajtád egy csillár miatt felgyújtja a várost, míg a tízmilliárdokba kerülő fűtött stadion és a purdévasút az értékítéleted szerint elfogadott egy olyan országban ahol a kórházban a betegre hullik a vakolat.
Január nyolcadikán bemutatkozott a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) frissen alakult junior szakosztálya. A szakosztály első programjaként beszélgetésre hívták Szirmai Gergely youtubert, videóbloggert, aki a közönségnek elsősorban a Hollywood Hírügynökség című videóblogból lehet ismert.…..
Kétségbeejtő arra gondolni, hogy ha minden kórházból ennyi orvos elmegy külföldre, mi lesz velünk? rre mit mondanak azok, akik állandóan szidják az egészségügyben dolgozókat, orvosokat nővéreket egyaránt? Tisztelt Praxis blog!   Első felindulásomban írom ezt a posztot, kérem nézzék el nekem,…..
Berki Krisztiánnak a Tv2 eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben állítólag 100 millió forintot fizettek ki a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért - írja a Blikk. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos, Andy Vajna meddig hajlandó fizetni…..
JogÁsz Börtöntöltelékek 2016.01.10 17:44:03
A strasbourgi bíróság a minap a rossz börtönviszonyok elszenvedése miatt mintegy ötmillió forintot ítélt meg Zuschlag Jánosnak. Ez a döntés mélységesen felháborította az internetes kommentelőket. No persze nem a börtönviszonyokon háborodtak fel, hanem azon, hogy „egy ilyen börtöntöltelék” milliókat…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Mindenkinek boldog új évet kívánunk, a mai naptól ismét naponta jelentkezünk friss…..
fidesz a mutyipárt 2016.01.11 08:02:45
@Sörömpőőr:

Van ennél egyszerűbb is. Amikor mérnökök fölé betesznek egy középfokú végzettségű csókos faszkalapot műszveznek. Na az automatikusan üvöltéssel kezd. Aztán amikor rájön, hogy kutyába sem veszi senki akkor picit visszavesz, de ha éreztetve van vele, hogy a tudásával hol a valós helye akkor nagy gond nincs vele.
Lázárék az építész és a mérnök kamarák asszisztálásával az elmúlt évben kiherélték a magyar építésügyet, és a lovak közé dobták a gyeplőt, ugyanis 2016. január 1-jétől nem kell építési engedélyt kérni a legfeljebb 300 négyzetméter alapterületű házak építésekor, sőt használatbavételi engedélyre se…..
fidesz a mutyipárt 2016.01.10 11:56:35
@werno:

Eddig sem voltam ez miatt ideges.
fidesz a mutyipárt 2016.01.10 13:28:35
@megtorolom:

Éééééés itt a pont.

Kopaszi gát és a többi, a hirtelen nagy földvásárlások...

Ha jól tudom nyugaton nem divat a saját ingatlan. Itt is ezt akarják bevezetni az új földesurak. A zavarosban gyorsan felhúznak egy rakat bérlakást, mire normalizálódik a helyzet addigra már késő visszalépni, a sok szemét fos megépült, és nem félek én attól, hogy a felépülésük után nem lesz törvény amivel a kisemmizhetőeket megfosztják a maradék vagyonuktól, és bebaszarintják a fideSS tömegszállására.
Természetesen emberbaráti szeretetből az állam költségére, így az sem gond ha a fideSSgettóban nem fizet a "polgár", majd a még vegetáló itthon maradók adójából fussa rá.
fidesz a mutyipárt 2016.01.10 19:00:41
@gádor:

Speciel az országosnak marhára semmi köze hozzá, nálunk ófalu részen még abba is beleugatnak, hogy mekkora és milyen osztású ablak kerülhet a házra. Ófalu építési előírásait mindenhol a hatályos és helyi (!) építési szabályzat tartalmazza.
"Vigyázz, ne ülj sokat a wc-n, mert odafagyhatsz!" – mondta a szálláson a recepciós. Éjszakánként fejenként negyvenhatezer forintért ez már pofátlanság lenne, ha nem a svájci hószállodába jelentkeztem volna be. Egy éjszakát töltöttem egy igluhotelben Engelbergben 0 fokban hóval és jéggel körülvéve.…..
Hatéves hagyomány folytatódik, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014). Sajnos a Google Analytics pár éve bevezette, hogy egy csomó keresőszót nem ad ki, és emiatt soha nem volt olyan keresőszóínség, mint most. A blog 2015-ös…..
Volt már hasonló témájú - ráadásul hepiendes - poszt a Homáron, amiből kiderült, hogy mivel a UPC nem un. egyetemes szolgáltató, mint a gáz- vagy a villanyszolgáltatók, nem köteles beruházni és hálózatot építeni sehol. Ugyanebből a posztból azt is tudjuk, hogy ilyekor általában felajánlják a…..
fidesz a mutyipárt 2016.01.08 19:12:33
@atpijkamo110:

Az agyatlan barmokat kéne betiltani. Mint pl. te. Nem nagyon van olyan film, amit ne lehetne elérni eredeti nyelven, aki azt szereti az azt nézi, aki meg a magyar szinkront szereti, az azzal nézi.
Egyéni döntés. Mint a tiéd, hogy szereted az eredeti nyelvet, pont ilyen döntés a másiké is, csak ő nem akarja rád erőltetni az övét. Fasiszta, fideSSjobbikos majd mi mindenkinek megmondjuk mit csinálhat féle gyökér nézeteidet, és más életére a saját buta nézeteid ráerőltetését hagyd meg otthon a családnak, őket vezetgesd.
Pontosan ez a kérdés kezdte el birizgálni a Derek Brewer nevű menedzser (Dying Fetus, Veil of Maya) fantáziáját, amikor meghallotta, hogy a Thy Art Is Murder egyik gitárosa a folyamatosan a zenekarba feccölt, de vissza nem térült pénz miatt lécelt le. Emberünk osztott-szorzott, majd a…..
fidesz a mutyipárt 2016.01.08 09:44:54
@gurigapapa:

Itthon sem jellemző, hogy minden zenekarnak full cájgja van, a nagy részét a saját hangszerek kivételével bérlik. Ennek az összege speciel ha jól láttam nincs benne a kalkulációban. Ergo tojnak rá, ha szakad a kábel vagy a membrán. A bérbeadó gondja.
Lehet, hogy Sylvester Stallone sikeres színész (ennek megítélését mindenkire rábízzuk), de ingatlanügynöknek valószínűleg nem nagyon lenne jó – legalábbis, ha az éppen aktuális akciójából indulunk ki. Árulja ugyanis a házát (mindjárt meg is mutatjuk), de nagyot nem szakít…..
fidesz a mutyipárt 2016.01.07 21:17:22
Nem véletlen, hogy akkor jelentette be Csepreghy Nándor miniszterhelyettes, hogy jelentősen szeretnék csökkenteni az állami szférában dolgozók létszámát, amikor ingyenessé, vagy lényegesen olcsóbbá tette a kormány a hivatali ügyintézést az ügyfelek számára. Ez egyrészről jelentős bevételkiesést okoz…..
fidesz a mutyipárt 2016.01.07 10:53:10
@lavór:

Az is roppant életszagú, hogy a 40 kilós adminisztrátor kislány elmegy hegesztőnek, vagy CNC programozónak, 30 kilós előforma emelgetésére.
Felétek valami perverzió az, hogy hülyét csináltok magatokból?
fidesz a mutyipárt 2016.01.07 14:02:12
@lavór:

Buta vagy, nem véletlenül lettél fideSSjobbikos droid.

Normális világokban mindenkinek jut állás, és nem kell évente átképeznie magát, és újra tanulni valamit, mert a hozzátok hasonló idiótáknak jó ha más szopik.
fidesz a mutyipárt 2016.01.07 14:07:41
@Mr. Waszabi:

Jól hangzik, csak nem a felesleges titkárokat fogják kikúrni, hanem azokat, akik dolgoznak. Aztán, amikor rájönnek, hogy a munkát el kell végezni valakinek, és ez nem a titkár lesz, akkor jön az, amivel a hülye fideSSjobbikos droidokat etetik, hogy optimalizálás meg egyéb baromságok, és visszatöltik a valóban dolgozó állományt az eredeti szintre. A kommunikációban meg annyi jelenik meg, hogy kevesebb lett 50 ezerrel, a helyükre felvett 50 ezerről meg nagy kuss lesz.
Rosszabb forgatókönyvnél az eddig bevált és az önkormányzatoknál alkalmazott módszer szerint kibasszák, átminősítik közmunkásnak, és felveszik a korábbi helyére közmunkás éhbérért, a sok agyhalott idióta fideSSjobbikos barom meg tapsikol az örömtől, hiszen hülye ahhoz, hogy lássa, mi történt valójában.
Ősszel a visszatérésre készült, de orvosai eltiltották a színpadtól és a Barátok közt forgatásaitól is Rékasi Károlyt, írja a Bors. A színésznek még hosszú rehabilitációra van szüksége , és ezalatt nem dolgozhat. A kezelőorvosaim a leghatározottabban felszólítottak…..
Minden komolyan vehető hadseregnek van egy különleges csapata, amelyet a legnehezebb helyzetek megoldására képeztek ki. Ma Pakisztántól Spanyolországon át Nagy-Britanniáig mutatunk be párat – előre leszögezzük, hogy a teljesség igénye nélkül. Fekete Gólyák A pakisztáni…..
Szinte még végig sem hallgatta a doktornő, máris jelezte, hogy nem megy ki (ilyenkor az eskü nem számít?), mert erre neki nincs ideje, sem kedve, csak, ha a néni (édesanyám, akinek van neve is) legalább 5000 forintot kifizet. . Jelzem, édesanyám kisnyugdíjas, neki 5000 forint igenis…..
Amikor jól megy, csupa pénz és csillogás az élet, márpedig a jól megszokott luxusról nehéz lemondani, így amikor nehezebb idők jönnek, az ember gyorsan a csőd szélén találhatja magát. Valahogy így lehetne összefoglalni egy-egy tönkrement híresség tipikus történetét. Ma…..
Tanulságos végignézni az Egyesült Államokban kirobbant, de globálissá szélesedett és Európát is megrengető Volkswagen-dízelbotrány reakcióit a különböző államok hatóságai, politikusai, civil szervezetei részéről. Annyit előre bocsáthatunk: Magyarország - szinte minden…..
Az egész menekültválságot mintha egyenesen Orbán Viktor kedvéért találták volna ki, és ő kiválóan él is ezzel a lehetőséggel. Kedvére védheti meg a tündérország népét az újonnan kitalált végvári kapitányi minőségben, és a lakosság nagy része is csak ezzel a témával…..
fidesz a mutyipárt 2015.09.28 09:46:33
@MACISAJT:

Aki hangosan élteti azt aki kirabolja arra elég nehéz azt mondani, hogy ép az elméje.

Rémlik még a Tocsik ügy? Tudod, amit tompika buktatott le, mert kimaradt belőle. Tudod, az a tompika, aki 5 milliárdért vett beléptetőrendszert egy poros raktárba.
Tocsik 800 milla körül vett ki, a nemzet gázszerelője 1 milliárdot elfelejtett bejelenteni az APEH felé, ezért ti fényesre nyaljátok a seggét örömötökben.

Kérdés ezek után, hogy a fideSSjobbik rajongói miért agyhalott idióta barmok?
fidesz a mutyipárt 2015.09.28 12:47:23
@ursus artos:

A beléptetőrendszer a vásárlás pillanatában elavult volt. Tök mindegy ki rakta raktárba, egy használhatatlan szemetet vásárolt a kedvenc alkoholista drogosod közel öt milliárdért.

Elborult narancsködös világodban nem igazán látod, de már 5 éve fideSS rémuralom van, szóval aki a csilivili, több milliárdos adósságot felhalmozó oktatási összefogásnak köszönhetően járta ki az általános felső osztályokat, az biza már középiskolás. Buta vagy hozzá, de pont bebizonyítottad azt amit írtam, te is a semmit sem tudó funkcionális analfabéták közé tartozol.
Mondjuk ez eddig is tiszta volt, épelméjű ember nem tolja mocskos maffiák szekerét, szóval téged sem az eszedért szeretnek, azért nem is nagyon lehet, mint látható nincs.

fideSSjobbik maffia = az emberiség genetikai selejtje
Itt az ősz, esősre, hidegre fordult az időjárás. Ahogy az lenni szokott, ilyenkor nemcsak a hangulatunk sínyli meg a hétköznapokat, hanem megszaporodnak a megfázások is. Egy kis torokfájással, orrfújással persze nem tanácsos azonnal a gyógyszertárba sietni, ilyenkor sokkal…..
Orbán Viktor már régen egyértelművé tette az európai vezetők számára, hogy közös hazánk, az Európai Unió vagy olyan lesz, mint amilyennek ő szeretné, vagy állandó szabadságharcot vív ellene. Ez az álláspontja most különös élt kapott a menekültügy magyar kezelése, vagyis…..
Ferenc pápa ezekben a napokban az amerikai kontinensen turnézik. A nagy hírügynökségek könnyed kézzel nevezik az utat „történelminek”, de sebaj, a magyar sajtóban eddig maximum annyi szűrődött át az egészből, hogy Fidel Castro volt kubai elnök egyszerű kék mackóruhában…..
fidesz a mutyipárt 2015.09.27 16:46:40
@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

""Krisztus tanai? Gyakorlatilag a kommunizmust hirdette: mindenki egyenlő."

Sosem hirdetett kommunizmust."

Gyakorlatilag meghaladta a képességeidet a mondat, amit idéztél. Nem érteted meg belőle az összes szót, nem fogtad fel agyilag a lényegét és azt, hogy ez a pár szó mit jelent ebben az egymás utáni rendszerben.
Igaz, fideSSjobbikos agyhalott, semmihez sem értő "közíró" vagy, nem meglepő, hogy pont ahhoz nem értesz amit hazudsz magadról.
fidesz a mutyipárt 2015.09.27 18:41:04
@alfacharlybravo:

Ha lenne agyad, emlékeznél rá, hogy törpe cigány führered volt az aki genetikai alapon szelektálta a nem rajongóit, vagy utálóit az egyik romániai agymenésén.
Aztán pár hónapja valami lelkes samesza követte el ugyanezt, szóval nem gond ha Hitlert hozod fel, hiszen pont vele és politikájával lehet legjobban összehasonlítani a csúti cigány tetteit.
Az külön pikantériája az egyszerű agyszerkezeteteknek, hogy fasiszta (valójában újkomcsi) fideSSjobbikos létetekre egy szaros valagú komcsi eszméket újjáélesztő cigánygyerek seggét nyaljátok.
Amíg ízlés szerint népünk egy -- kisebb része -- felháborodik a migránsokkal szembeni bánásmódon, egy másik -- nagyobb része -- pedig (az ünnepelttel egyetértésben) az új Hunyadi Jánost látja Orbánban, a kép sokkal bonyolultabb ennél. Világos, hogy Orbán legalább az év…..
fidesz a mutyipárt 2015.09.19 17:19:45
@explanatus:
Nem az ellenzéki politikussal, hanem alapvetően a tanáccsal van problémájuk.
Hiszen tele vannak született szakemberekkel, pl. ki tudna jobban milliárdok fölött diszponálni közlekedés ügyben mint egy diplomával éppen rendelkező orrturka, aki kiskorában sokat beszélgetett buszsofőrökkel.
És a többi, a hatástanulmány, a tervezés és a többi a fidesz szemében olyan mint az ördögnek a tömjén. Vezetői kinevezésnél a pontozás alapja a rokonsági fok. A tudás egyiket sem érdekli, hiszen melyik selejtes agyú fideSS potentát örülne annak, ha egy valódi szakember lenne a csapatában és okosabb lenne nála.
 A napelemes rendszereknek esetenként igen magas a bekerülési költsége, azonban nem szabad szem elől téveszteni, hogy ez idővel megtérül. Sőt, néhány év alatt igen nagy hasznot is eredményezhet.  De mennyi az annyi? Mai cikkünkben bemutatjuk a befolyásoló tényezőket, és kiszámítjuk egy 5 kWp…..
fidesz a mutyipárt 2015.09.19 14:17:30
@FüligJim:

Rokonnak kollektora van.
Van a jó napsütéses napokon napi 2700 liter forróvize az igen jól méretezett rendszerben.
Vannak rá ketten.
Került két és fél millába.
70 évesek.
Baromira megérte.