Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FéeVerte

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezerrel pörög az ingatlanpiac, tényleg már a háziasszonyok is befektetési célú lakásvásárláson törik a fejüket, így aztán nem meglepő, hogy mára minden második sarkon egy ingatla iroda virágzik. Persze, ahol felfutás van, ott előbb-utóbb megjelennek azok az ügyeskedők, kóklerek és szerencsevadászok…..
FéeVerte 2018.08.19 23:46:15
@Homár Hilda: Pisti S. K. tulajdonunkról ír, ez megbízást jelent szerinte(d)? Mert olyan furán tulajdonosnak tűnik.
FéeVerte 2018.08.24 18:26:58
@Szarazkoro: Mamus hamar Pistike gyámsága alá jut.
FéeVerte 2018.08.24 18:28:40
@killerkaller: Meghunyászkodott. Lehet, okkal.
Sok okosat ebben az esetben nem lehet mondani, legfeljebb egy virtuális együttérző ölelést küldeni Attilának, aki egy nyereményautó boldog tulajdonosa volt 40 napig. De már elmúlt.  Sziasztok! Okulásként, vagy talán valami utolsó szalmaszál miatt, ami a csalódottságomon…..
FéeVerte 2018.08.16 09:23:24
@Tron65: jaja. Olyan nyertest kell választani, aki nem is igazán akarja átvenni a nyereményt.
Új pénzvisszaadási rekord született. Zsu számlájára külföldről utaltak 80 ezer forintot, amit véletlenül euróban könyvelt a bank, így hirtelen 23 milliója lett.A Jóindulatból kapta vissza a CIB-nél félreutalt pénzt posztot überelném! Hogy hülye vagyok, vagy sem, én 23…..
FéeVerte 2011.12.02 10:57:59
@fuligdzsin: Háááát, amikor leges legelőször dolgoz(hat)tam nyáron az összes kolléga sorban állt az A hitelért. Én nem (suliidőben miből fizessem vissza).
CHF, USD, EUR hiteleknél mi a tökömre számítottak? Hogy a HUF megelőzi a fent említett valutákat? Jó erős Ft-ben kapott fizuból törlesztgetik az elsatnyult frank hitelt?
FéeVerte 2011.12.02 11:07:04
@atpijkamo: Szóval a bizonytalanra. Aham.
Mielőtt állandósul a heti Kuponvilágfigyelő rovat, a Homár szeretné leszögezni, hogy nem minden felárazás, ami annak tűnik. SP egy név nélküli táblagépet szúrt ki, ami állítólag eredetileg 84 ezer forintba kerül, bár megbízható kínai online nagykerekben már 17 ezer forint…..
FéeVerte 2011.11.30 13:19:26
@salapapa: Sony beszállítónak dolgoztam. MI tettük bele, itt Magyarországon az alu SONY feliratokat a front panelbe. Bepattint, forraszt, gagyi marad.
Kata egy egészen különleges emailgyűjtő-projektet leplezett le a Kupon Világ oldalán. Nagy erőkkel hirdetik Facebookon a magassarkú cipőiket, amiből még 1 pár sem volt soha az oldal kínálatában. De ahhoz, hogy ez kiderüljön, egy emailt kell megadni (vagy, aki hatékonyan…..
FéeVerte 2011.10.28 10:31:00
@KuponKriszta:
Azt előző poszt alatt beharangozott kampánnyal mi a helyzet?
FéeVerte 2011.10.28 10:41:29
A múltkori felárazásos leárazás felderítése után a Kupon Világ úgy döntött, hogy visszafizeti az olajdsütő árát azoknak, akik azt nem érzik eléggé kedvezményesnek:A Kupon Világ Kft. tájékoztatja vásárlóit a kuponvilag.hu oldalon 2011. október 13-án megjelentetett…..
FéeVerte 2011.10.26 10:07:14
@Rosszindulatú Vászka:
Haznot generálni JÓ. A Kúpos Világ célja a haszon generálása, így minden, a cél elérésére irányuló szándékuk jó szándék.
FéeVerte 2011.10.26 11:40:19
@horex: "Végre valaki normálisan elnézést kér" A hirdetőtől és nem a vevőitől.
Az iPhone sikerét mások is próbálták kiaknázni. Ki az aki odaad 100 ezer forintot egy vadidegennek, aki azt állítja, hogy majd visszajön egy telefonnal? Jelentkezzen!Van egy pasi V. Tamás a neve. Több módon húzza le az embereket. Az egyik hogy iPhone beszerzést ígérve átveszi a…..
Modorosblog Az önjelölt zsidó 2011.05.22 16:46:00
Ha már olyan szépen megemlékeztünk államalkotó nemzetségeinkről (különös tekintettel a magukat németnek tartókra), bűn lenne pont Őket kihagyni a felsorolásból. És persze tudjuk, hogy a több évtizedes belharcokat is szító vita - miszerint most akkor nemzetiségről,…..
FéeVerte 2011.05.31 21:34:05
Azt önjelölt zsidó retteg. Mert végigment e Kiskörtén és rábámultak. A Gödörnél is úgy néztek rá... Erősödik a nácirasszizmus, ettől tart leginkább. Nácikról, fasisztákról, hungaristákról annyi fogalma van, mint egy divatnácinak Sabbat hercegnő mibenlétéről, ami nem zavarja abban, hogy a holokauszt-megemlékezés felszólalóin kívül mindenki mást nácirasszistának tartson.

Az önjelölt zsidó mai, modern, felgyorsult világunkban nem tart be minden apró, piszlicsári előírást, de a fontosabbakat, mint a Pészah és a Hanuka, azért megünnepli, esetleg még a Purimot is, mert az egyébként is multikulti fesztivál. Jom Kippurra nem sok marad a vallásosságból, mondhatni: semmi. héberül is csak egy-két szót ismer, de a jiddis jövevényszavakból Fábryt megszégyenítő kollekcióra tett szert haleftől a haverig. Csak azt a mondatot tartja sikeresnek, amibe legalább 3 jiddis kifejezést csempészett és magában somolyog, hogy jól megvezette ezeket e ganef mesügéket. karácsonykor a Tudók csendes derűjével figyeli az ablakokba helyezett háromszög alakú gyertyatartókat: ha tudnák, amit ő... Az épületeken is egyből kiszúrja a kettős kőtáblát mintázó ablakokat. Ilyenkor büszkén mosolyog, esetleg oda is biccent a régi mestereknek, akik a pompás tréfát kieszelték.

Félelme pacifizmussal is társul: az egyetlen egyenruha, amitől nem retteg az az In-Kal embereié, mióta megtudta róluk, hogy "onnan" jöttek. Keményen küzdött a sorkatonai szolgálat eltörléséért, jó sok matricát kiragasztott, meg minden.

Cionista? Ahogy vesszük. Fél Magyarországon. Bár fizikai, de még pszichikai sérelem sem érte, attól még fél, mert bármikor lecsaphatnak rá. meg egyébként is izraelben nem bámulják meg, ha egy fiúnak rózsaszín a haja, vagy a pudlija neonzöld. ha ilyesmi történik vele, legszívesebben kivándorolna. Dana International izraeli fogadtatását már kimosta szőkített (vagy hanyag sötét csigákba rakatott, zsírosnak tűnő hajú)fejéből a rettegés, és a néha-néha betolt Zöld.

Mindent megtesz az izraeli állampolgárságért. Mindent?
Egy társasutazásra be is fizet. magára ismer minden izraeli járókelőben. Mielőtt végleg kiköltözne, rájön, hogy a 3 év sorkatonai szolgálatra még a 31 éves egyetemistákat is berántják. Ezt soha, senkinek nem mondja el Magyarországon, ahová csak-csak visszatér. A félelem bénítja meg a nyelvét.

Az önjelölt zsidó rokonai közé tartozik Irénke, a jómódú nagynéni is.
modoros.blog.hu/2010/02/02/irenke_a_jomodu_nagyneni

Büszke minden egyes zsidóra, aki valamit is elért az életben, az összes híres ember "eredeti nevét2 is hibátlan héberséggel ejti, származzon a megidézett hitsoros Ogyesszából, Bécsből, júdeából vagy kisvárdáról. Gyakran példálódzik velük, anélkül, hogy életüket, munkásságukat ismerné. Ilyenkor beszélgetőpartnere -ha nem akar nácirasszistaság vádjába keveredni- meghunyászkodva hallgat.

Az önjelölt zsidó nem foglalkozik a betérés gondolatával. ő belül van. Szülei, nagyszülei hitét senki sem veheti el tőle, főleg, mivel a derék rokonok nem is tudják, hogy átadtak volna bármi ilyesmit neki.
FéeVerte 2011.05.31 21:48:55
@Intizar: Az önjelöl hebralista szerint lehetséges, hogy a zsidók átvettek volna esetleg egy női nevet más népektől, vagy ez teljesen ki van zárva?
-Mekkora művész volt ez is, te... miért mindig a jók mennek el fiatalon? Ha nem ide születik, egy második Elvis lehetett volna belőle. Az a baj, hogy nem becsüljük meg az értékeinket eléggé.-Nem tudta túltenni magát a Dombján Erikán, az a baj. Kicsit halkítsátok már le,…..
FéeVerte 2011.05.31 18:56:04
No meg Komor Gyula és Spohltolódy Pál, akik nem elég, hogy mindenféle nőket vittek fel magukhoz édes-sokasra, de a végén valami csajba beletörött a kólás (import!!!) üveg is a végén. Kaptak pár évet, a Komort nem is látták utána, Spohltolódynak is kellett pár év, mire a származása jogán visszacsúszhatott a médiába.

-Bezzeg Amerikában rég kivégezték volna őket ezért, de itt?! Jó hogy ki nem tuntették a két impotens, gusztustalan barmot!

-Bezzeg Amerikában kiadattak volna velük egy rakás szaftos könyvet és irány az esti showk világa, de itt?! Jó hogy egy életre ki nem nyírták ezt a két szerencsétlen fiút!

-Hát azt a hegedűs luvnyát ismered-e? nem bírta ki, hogy itt kellett maradnia. Hívták külföldre is, de az elvtársak megneszelték és valamelyik kitartotta inkább, csak maradjon. Összetört lelkileg is, meg izé. Szóval csak úgy tudta élvezni, ha közben a vonót húzogathatta a férfiak torkán. Ha kijut, simán ő lett volna a női Jehudi Menuhin.

Három fivér, három halál. És egyik sem tisztázott. Méghogy fogyókúra? meg napokig tartó hírzárlat. Volt annak ám más oka is: akkor készítették fel az asszonyt, hogy mit kell hazudni a sajtónak. Mint a bátyja esetében is. Ráfogták, hogy szerelmi öngyilkosság. Persze, csípte a szemüket, mert ezek valamikor jobb emberek voltak: jacht, tenisz, ami kell. Naná, hogy kinyírták őket így is, úgy is. Ez a három fivér simán bevette volna Californiát, de nekik csak Pannónia jutott, külföldről kloppintott filmekkel. De még azokból is kitűnt a valódi tehetség. De itthon mit tudtak csinálni a hírnevükkel, meg a pénzükkel is akár? Elég volt egy pletyka, mit Fartos Mari ellen, vagy egy soha be nem bizonyított vád, ahol a tanúnak bombabiztos külföldi alibije volt, mint Gábori Góbert lányának. Persze Amerikában az csak egy sikk, egy reklám lett volna, hogy melyik politikus tologatja a művésznőt, de itt el kellett hallgattatni őt is meg a családját is, pedig, ha ez a tehetség nem kishazánkba születik...
FéeVerte 2011.05.31 19:11:03
@Frengi: Dehogynem!
Legalábbis Anyám 100 évre visszamenőleg tudja, ki miben (kiben, kinek a mijében) lelte örömét azokban a régi, szép, soha vissza nem térő aranyló időkben.

@Tromb74: Az apukára szavazok! kevesebb csúnyaságot lehet elkapni a bakelit lemeztől...

@Blassius: Vagy: nekem már nem adatott meg, hogy személyesen találkozzam laci bácsival, de láttam filmen, ahogy együtt énekelt Esztikével, már a halála után. Én azt a felvételt úgy megkönnyeztem! pedig nem vagyok egy... Na, de játszottam együtt az Esztivel is, és akkor a Robi rendezett, de ez még azelőtt volt, hogy őt is..., szóval állok így Esztó mellett és, istenem, hagytam helyet az Öregnek is, hátha feljön a színpadra utoljára duettezni az Esztóval. mondjuk, Robi megértette, ő nagyon érzékeny, főleg, amikor elfordultam, hogy ne lássák, hogy a színpadon sír ez a vén marha. De a Robi megérezte: Nekünk is hiányzik.- ezt mondta. Akkor még nem tudtam. (Szipog, félrenéz, szemüveg fölött kamerába sandít, profilt mutat, szipog, smitt.)
Kozika elolvasott egy NYERTÉL subjectű levelet, amit a netezők nagy része azonnal törölne és szerencsére idejében rájött, hogy duplán át van verve. A levél szerint az sms ára 92 Ft, de legalább most bekerül a google találataiba a többi emelt díjás szám mellé, és az idióta,…..
Nem sokkal azután, hogy megjelent a gyomorforgató poszt a Szondi utcai Reál kézzel átdátumozott, rohadt Túró Rudijairól, a cég közleményt küldött az Index születésnapi ünnepségsorozatára készülő Homárnak. Először is itt a szöveg, csorbítatlanul, de utána újabb…..
FéeVerte 2009.05.21 17:39:23
Gyilkoshód gombot varrhat a számlájára, esetleg máshogy is hasznosíthatja, de megtudni nem fogja miért annyi, amennyi. Legalábbis addig, amíg az egyetlen ügyfélszolgálatos kollégánő felépül. A Homár is jobbulást kíván. A napokban kaptam az ÉRV ZRt-től (Észak magyarországi…..
13 élvezi az életet, legalábbis igyekszik élvezni, ami még hátra van belőle, most van éppen abban a fázisban, amikor magára ránt minden második nőt a leszbibárban. Néhány fülledt, férfinézőket erősen kiszolgáló nyitókép után az aktuális trófeával a szex utáni…..
Budapest legaktívabban haknizó polgármesterhelyettese, avagy az ember, aki állítólag betiltatta a Red Bullt, hogy saját energiaitallal robbantson, minden lehetséges alkalmat megragad, hogy eljusson a szeretett Budapestiekhez. Ha most úgy is tűnik, hogy az MSZP a jövő évi önkormányzati…..
Több posztot is írtunk arról, hogy a közterületesek sajátos módszerrel próbálnak fellépni a rokkantkártyások ellen: minden rokkantigazolványost megbüntetnek, olyan alapon, hogy akié nem hamis, az úgyis törtöltetni tudja a végén a büntetést. Hasonló, tömegesmegtorlás-íze van…..
A képen látható Ellen-haj söprűt csodahengerként ismertük és használtuk, de mostantól máshogy lesz, köszönhetően Tibornak. A Jó érzést mondjuk nem értjük, lehet hogy rosszul használtuk eddig? Párom ma elment bevásárolni és a mellékelt képen látható csodát sikerült…..
Lezárult háromnapos játékunk, amiben az AXN-nel közösen kerestünk magyar címet az amatőrtáncosos amerkiai reality-nek, a So You Think You Can Dance című műsornak, ami hamarosan érkezik a csatorna műsorára. A nyertes megoldást (Táncolj, ha tudsz!) először Hoszi írta be a…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
FéeVerte 2009.05.04 16:34:01
FéeVerte 2009.05.04 16:34:38
FéeVerte 2009.05.04 17:15:09
Na itt egy fogyasztóvédelmi téma, amivel nem mernénk bálványunk, Meglena Kuneva liberális cárpárti fogyasztóvédelmi EU-biztos elé állni. (Bálványunk még blogol is.)Mondhatnánk, hogy a szenny elnyerte méltó büntetését, de inkább kacagunk, mint a kistérségi megbízott, aki…..
Subba Kínzó kérdés 2009.02.06 00:23:00
Na vajon melyik tökéletes sztárpár monda be az unalmast, és költözött külön? A hölgy a klasszikus létrát mászta, de talán most már a saját lábán is menni fog neki. A fickó pedig adhatja továbbra is a sármosat. Igazából leszarjuk, csak kíváncsiak vagyunk mennyi idő mire…..
Ebben a rohanó világban már normális szociális életre sincs ideje az embernek, nem csoda, hogy ennyire terjedőben vannak az anonim ismerkedési szájtok. Van, azonban, aki ugyan már hallott az internetről, de használni még nem tudja, ezért inkább telefonon próbál magának valakit…..
FéeVerte 2009.01.29 15:53:55
FéeVerte 2009.01.29 16:45:29
FéeVerte 2009.01.29 17:10:10
Klasszikus helyzet, bárki találkozhatott vele, hogy a budapesti kerületi önkormányzatok irreálisan lassan adják ki az alanyi jogon járó parkolási engedélyeket. Ezért azt mondják a Naiv lakosnak, hogy amíg ki nem hozza a matricát a postás, tegye a befizetési csekkjét a kocsiablakba,…..
FéeVerte 2009.01.29 16:15:14