Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GasztroBloggger

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szeretőjével többször utazott külföldre a jegybankelnök, mint az alelnökkel. Ja igen, és milliókért vett függönyöket a jegybankba...
Biztos megfordult már a fejedben, hogy lehetne egy automatizált, egyszerű vezérlése a lakásod bizonyos rendszereinek. Ebben a hidegben sokkal jobb lenne arra hazaérni, hogy meleg van a lakásban, vagy más vár minket ebben a sötétben egy kis fény a konyhából vagy a nappaliból. Nem csak kényelmi…..
Amit az egészségüggyel ez a kormány tesz, az ma már több mint arcpirító, nyugodtan nevezhetjük abúzusnak, azaz szexuális bántalmazásnak is. Hiába halnak évente ezrek feleslegesen, hiába a legfőbb figyelmeztetés: a szakemberek elvándorlását követő munkaerőhiány, a Fidesz-közeli - mit finomkodunk –…..
Név nélkül kaptuk az alábbi történetet: Férjemmel a munkahelyünkön ismerkedtünk meg. Egy irodaházban, a budapesti agglomerációban. Majd jöttek a gyerekek, így én „néhány évre kimaradtam a dobásból”, mármint ami a munka világát illeti. Még aktív irodista koromban édesanyám megkért, hogy egy távoli…..
Idén júliusban (egészen pontosan július 3-án) volt 30 éve, hogy bemutatták az amerikai mozik Michael J. Fox és Christopher Lloyd a Vissza a jövőbe című, örök klasszikusnak számító családi sci-fijét. Amiben a szemtelenül fiatal Michael J. Foxnak, azaz Marty McFlynak egy kedves,…..
GasztroBloggger 2015.07.19 13:49:18
Az, hogy valaki fürdőkádat vagy zuhanykabint építtet be otthoni fürdőszobájába, nagyrészt rendelkezésre álló hely és ízlés kérdése. Ezt a kérdést járjuk körül ebben a bejegyzésben, majd néhány, az Otthontérképen talált különleges fürdőszobát mutatunk be…..
A legnagyobb forróság idején sokan vágyunk arra, hogy víz közelében legyünk, megmártózzunk a tengerben. A European Best Destinations évről évre készít listát a legszebb európai tengerpartokról - ezekről válogattam Önöknek elbűvölő helyeket. Biztosan lesz olyan közöttük, amelyet még nem ismertek,…..
GasztroBloggger 2015.07.18 20:09:41
Furcsa dolog, hogy még bemutatóról sem olvastam itthon, de a Motor-talkon már egész tesztút szerepel, szép tájképekkel. Ha kézzelfogható bizonyíték kell a a közösségi média feltörésére, akkor íme :). A motor-talk egyik kedvenc oldalam, rengeteg hasznos infot találok rajta a…..
GasztroBloggger 2015.07.18 06:57:57
Gyors és olcsó tesztet dolgoztak ki, amellyel kimutathatók azok a vírusok, amelyek az életünk során bármikor jelen voltak a szervezetünkben. Ráadásul azok a lappangó vírusok is, amelyek időbeni kezelés hiányában komoly betegséggé fajulhatnak. Ez a teszt így lehetővé teszi, hogy…..
GasztroBloggger 2015.07.18 06:51:20
@M. Lajos: Meg az is relatív, hogy kinek mi az olcsó. Pontosan mennyi?
Nekiindulni a futásnak - különösen, ha még nem elég az edzettségi szintünk -, nem egyszerű. Kis odafigyeléssel kiküszöbölhetőek az esetleges kellemetlenségek, így igazi élménnyé válhat az adott táv megtétele, ami a következő alkalomhoz is kedvet csinál. Helyszín Futni…..
GasztroBloggger 2015.07.18 06:48:02
@M. Lajos: *jobb még reggel van
A Wes Anderson - kisokos fogadtatásán felbuzdulva gondoltam, érdemes lehet egy hasonló összeállítást készíteni a japán filmművészet egyik legkiemelkedőbb alakjáról, Mijazaki Hajaoról. Talán nem is kell különösebben bemutatni az animációs filmekkel foglalkozó Studio Ghibli társalapítóját, hiszen A…..
GasztroBloggger 2015.07.18 04:06:41
A csodálat egyik legalapvetőbb megnyilvánulása bizony az utánzás. Új sorozatunkban így mi sem teszünk mást, mint kedvenc hazai bloggereink receptjeit koppintjuk le. Íme az első recept.                                    Fotó: Sörös Iván A sorozat első részében…..
Gyöngyösi Sándor biogazda több évtizede foglalkozik gombatermesztéssel. A Fülöpjakab tanyán nőtt bele a szakmába, szüleitől tanulta a mesterséget. A családi vállalkozásként indult üzlet ma is főleg a családtagokra és néhány alkalmazottra támaszkodik. A gombatermesztés a Fülöpjakab tanyán öko…..
Sokan rettegnek a cápáktól, pedig összehasonlítva más veszélyes állatokkal, szinte elenyésző azon cápabalesetek száma, melyekben emberek vesztik életüket. Az ilyen támadásokba évente tízen halnak bele, míg például a csókbogár tizenkétezer ember életét veszi el évente.…..
A New Horizons űrszonda ma, 2015. július 14-én éri el a Plútót és 4 holdját, ezzel bevégezve a Naprendszer felderítésének első szakaszát. Amikor a szonda elindult, 2006. január 19-én a Plútó még bolygónak számított, de még abban az évben átminősítették…..
GasztroBloggger 2015.07.15 21:57:04
Egészséges életmóddal és normális étkezéssel általában könnyű tartani a súlyunkat, azonban gyakran előfordul, hogy hiába teszünk meg mindent, nem mennek le a kilók. Posztunkban ennek a kellemetlen jelenségnek keressük az okait. Nem mindegy, mit eszel! A testünk egy bonyolult…..
Ha megkérdeznénk pár embert, hogy szerinte mi a jó ismérve egy "tökéletes" értékesítőnek, rögtön ezt hallanánk: jól és sokat beszél levakarhatatlan rámenős könnyen feltalálja magát Vagyis sokak számára egyértelmű, hogy az értékesítési csapat tagjait ilyen…..
Orbán Viktor az elmúlt félévben folytatta azt a keleti jellegű kormányzást, amely távol áll az európai demokráciák fókuszától. Kormányzását korrupció, a kiszolgáltatottak magára hagyása és a jövő elherdálása jellemzi. Pedig Magyarország számára Európán kívül nincs…..
Betett a nyár a BKV jegyeinek. A Borsnak tegnap adott válaszuk szerint ugyanis a meleg és a pára eszi le a feliratokat a jegyekről - és László szerint a bérletekről is. Rákérdezünk az ügyre mi is, de azért az elég nyilvánvaló, hogy ez a sztori egyetlen elemében sem…..
Idén is részt veszünk a Múzeumok Éjszakáján, így újra remek programokkal és érdekes kiállítással várunk Benneteket a Mai Manó Házban. Itt a blogunkon ismét egy különleges bejegyzéssel készültünk, hiszen Variációk rovatunkba olyan híres fotográfusok munkáiból…..
GasztroBloggger 2015.07.14 13:06:44