Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fecsegő63

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
Fecsegő63 2015.09.06 10:45:47
@Frady Endre: Üdvözlöm! Beleolvastam a kommentekbe! Eképesztően gyülölködők és primitívek! Most örülök immár többedszer, hogy a családom,a barátaim elhagyták szeretett hazájukat! Egy ilyen fertőben élni????
De remélem ??? ,a pénteki "futbal szurkolók" melegséggel tölti el lelküket,Ők az "igazi magyarok"!! Valóban büszkék lehetnek rájuk, csak törtek zúztak gyújtogattak, felverték az egész környéket, mindenen átgázolva a körúton az úttesten vonultak, akkor senkit nem zavart a kresz betartatása, pedig ők a nyelvet is. értik??....nos itt tartunk! Számomra érthetetlen, hogy senki nem látja a fától az erdőt???
A dísznövényeket elsősorban tetszetős külalakjukért tartjuk/kedveljük, azonban nem hátrány, sőt, sokaknál külön szempont, hogy egyéb érzékszervünket is kényeztesse a kiszemelt növény, például az orrunkat. A kissé terjengős bevezető mondattal valójában azt szerettem volna…..
A nyár kellős közepén járunk, vagyis dübörög a kerti szezon, ezúttal azonban nem az ültetésé és a növénygondozásé, hanem a kertben tartózkodásé. Bárki, akinek kertje van, ilyenkor bizonyára a legszívesebben ott tölti az időt a forróságot követő enyhébb estéken, lehet…..
Örömmel jelenthetem, hogy ma igazi élményben lehet részük azoknak, akik a „klasszikus" (hú, ez elég nagyképűen hangzik így, de tudjátok, mire gondolok) Határátkelő-posztokat szokták hiányolni. Őskommentelőnk, Kövérmadár ugyanis egy igazán alapos és szuper (képekkel is…..