Regisztráció Blogot indítok
Adatok
globe

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
Szegény Hujber Ferenc, mi még azért sajnáltuk, mert megindult Hollywoodba sztárnak, és csak egy londoni pizzafutár lett. Aztán felöklendezi ezt a megmagyarázhatatlan alkotást az internet. A csodálatos dal egy egzotikus egyveleg, az angol és a magyar nyelv különös…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.02.15 11:46:00
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni". (*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)..
Subba Képrejtvény 2007.02.13 16:50:00
Az alábbi képen szereplő fickó kis országunk egyik kedvelt zenésze. Ki ő? UPDATE: Azért ez picit lassan ment, Pataki Attis az...
Subba Norbert viccel 2006.11.30 17:13:00
Hé, tudtátok, hogy Schobert Norbinak van humora? Illetve még nincs, de már rohadtul próbálkozik...
Subba Hülye név a maximumon 2006.11.30 15:44:27
 A tegnapi Dr. Fenék után egyébként az a kérdés is felmerül, hogy vonzza-a valami az emberek gyógyításához a hülye névvel megáldottakat, vagy csak a véletlen játszik velünk.(A képért köszönet Zzeldinek, aki valami pécsi SZTK-ban lőtte.)..
"Amíg nem fájt, vagy vérzett, Ön valószínűleg nem is foglalkozott a gondolattal, hogy van végbélnyílása, melyről most kiderült, higy viszkethet, csíphet, vérezhet sőt fájhat is." - aranyer.huFigyelemre méltó gondolat, mint ahogy az is, hogy a honlap seggügyi…..
Különleges férfi kell ahhoz, hogy a meleg bőrszerkósok és a kutyaszexesek szubkultúrája végre közelebb kerüljön a szélesebb magyar közönséghez. David Merlini ilyen különleges férfi, ahogy azt december 1-i könyvbemutatójának dísze is bizonyítja...
A Subba már korábban is kitüntetett figyelemmel kísérte a lengyel televíziózás mindennapjait. Emlékezzünk meg most arról az adásról, amelyben a heti lottósorsoláson az összes lehetséges számot sikerült kihúzni a kalapból...
Van, aki kezet mos pisilés után, és van, aki nem. Kevesen vannak azonban olyanok, akik akár a legvégsőkig is hajlandóak elmenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb embert a maguk oldalukra állítsák e higiéniai háborúban. A texasi Fort Worthbe valósi 27 éves Eric Jennings…..
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..
Subba Közös múltunk - Anettka 2006.11.22 12:04:00
Ezekben a törpeharcokkal és balázsshowkkal terhes időkben hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a magyar televíziózás minden bizonnyal évtizedekig fennálló csúcsát Anettka tartja. Amióta kevesebbet mutogatja magát bőrtangákban mintha elnézőbbek lennénk vele, és ezért is nagy…..
Ákos Brezsnyevet utánoz és viccet mesél Bochkor Gábornak 1991-ben. Szóljon, aki ezt látva visszavágyik 1991-be. Nem tudjuk azonban nem észrevenni, hogy a fiatal, öltönyös Ákosban volt valami szerethető, ami azóta már rég eltűnt belőle, Bochkor viszont már 15 éve is egy…..
Szerkesztőségben dolgozni azért jó, mert oda tényleg minden hülyeséget elküldenek, "A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Iustitia et Pax Bizottsága, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, a Konrad Adenauer Alapítvány és a Katolikus Tábori Püspökség tisztelettel…..
globe 2006.11.16 18:19:23
Az alábbi linkekre kattintva igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ha megpróbálod becsapni a rendszert, és 18 alattiként bármelyik linkre kattintasz, holnap röpdolgozat. Lány uborkával Lányok répákkal Asszony és banán Apáca uborkával Narancsleves punci..
Ritkán van a közönségnek olyan szerencséje, hogy ne csak olvasni tudjon egy bűnöző bénázásairól, hanem végig és nézhesse az egészet. Itt és most egy ilyen különleges esettel állunk szemben, hiszen végigkísérhetjük, ahogy a csontrészeg idióta megpróbál kifosztani egy…..
globe 2006.11.16 17:51:55
Mindenek előtt elnézését kérjük minden olvasónak, Várhalmi A. Miklóst már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna ismernie az országnak. Sajnos azonban a Változás és Megújulás Bajáért Egyesület vezetőjének polgármesteri kampányfilmje csak most jutott el hozzánk. Nincs…..
  A fiatalember nyilván annyira szereti a Misfits együttest, hogy simán az arcára tetováltatta a logójukat. Nyilván semmilyen nehézsége nem fakad ebből a mindennapi életben. (Forrás: ModBlog)..
Subba Érdekes adat 2006.11.14 11:26:15
Amerikai tudósok kiszámították, hogy a legtöbb ember délután 2 óra 16 perckor unja meg az életet és a munkát, ilyenkor van a legkevesebb kedvük bármit csinálni...
Subba Hét hőse - A trailerhang 2006.11.13 11:08:00
Két hang van, akinek a fejére mindenki kíváncsi. Az egyik az RTL minden műsorajánlóját felmondó férfi, a másik pedig a világ kezdete óta az összes hollywoodi film trailerét pátosszal megtöltő amerikai. Az utóbbiról szól az alábbi riport, és a legjobb, hogy a csávó teljesen…..
Ha esetleg valakit érdekelne, annak már most elmondhatjuk, hogy a Topmodell kerestetik hármas döntőjében biztosan ott lesz Réka, a kisméretű, szopósszájú Pamela-imitátor, és Anna, akinek parás szemei vannak. A harmadik valószínűleg a relatíve szimpatikus szőke Fruzsina, de erre…..
Na, aki a következő egy hétben ennél cukibb dolgot talál, az kap valamit. Lala a japán pingvin, aki pingvines hátizsákjával jár bevásárolni. ..
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ezt el lehet adni gyors gépelésre tanító-nevelő jótékony segédprogramként is, mi mégis inkább arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a klaviatúra püfölésével lehet a kis ellenfeleket szétlőni. De ha vakon akar valaki gépelni, tényleg arra is…..
globe 2006.11.13 14:54:23
Subba Norbi Rudi 2006.11.02 17:51:00
Hozta a Postás, és van annyira jó, hogy ne foglalkozzunk a Photoshop esetleges segítségével.UPDATE: A kép a Norbi Életmód Magazinban jelent meg, ami ingyen jár minden update-rendelőnek. ..