Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peti8

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép napot, Modor Blogok!Gondoltam, a Nagy Nemzeti Ünnep alkalmával, meglepem a mélyen tisztelt társaságot egy rövid szösszenettel. Szerintem a témában mindenki járatos, és ismerős szituk lesznek benne. Kritikákkal ne kíméljetek. /Akkor itt egy:  tanuld meg légyszi a…..
Peti8 2012.03.15 10:50:11
@Modor Tibi: De csak munkahelyen.
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
Az elmúlt év minden eddiginél szélesebb nyilvánosságot biztosított Országunk, Népünk, Kormányunk, Miniszterelnökünk és Alaptörvényünk számára a nyugati sajtóban. Ön szerint is kár lenne nem élni ezzel a fantasztikus lehetőséggel? Hiba lenne beleolvadni a szlovák, szlovén,…..
Peti8 2012.02.13 06:54:48
Benne vagyunk az új évben és az új politikai rendszerben, életbe lépett mindaz, ami halva született. Azt mondta Martin Schulz, az EP szocialista frakcióvezetője, hogy Orbán maga alá gyűri az államot. Szerintem ellenkezőleg: maga fölé. Új rendszerünkkel az állam erősödik…..
Az év első hetében azt csináljuk, ami 2010 elején is nagy sikert aratott: jönnek az évizéi, kommentek, besztofok, mindenekelőtt a legjobb keresőszavak. Először is, minden keresőkifejezés volt idén is, amit tavalyi hasonló posztunkban kiemeltünk, tehát megvolt az „amiben a…..
Az ünnepek alatt leleplezett a rendőrség egy bűnbandát, melynek tagjai vízóra, gázóra és menóra leolvasóknak adták ki magukat, és így loptak meg idős embereket. A banda tagjai rabbinak öltözve, a Magyar Menóra Művek azonosító kártyájával járták a 7. kerületi…..
Peti8 2011.12.27 21:31:29
Te, a múltkor néztem a Megasztár válogatóját. Csak úgy kapcsolgattam vacsora közben. Amúgy nem szoktam tévézni, maximum a híreket meg 1-2 igényesebb ismeretterjesztő sorozatot nézek meg, teljesen kikészít ez a mocsok meg a reklám, ami onnan ömlik - na de most megint felbasztam az…..
Peti8 2011.12.03 09:40:30
@egyiptomi ugróegér: Ugye ez komoly? Viccnek kicsit erős lenne :)
- Hát hallod, öregem, nagyon ki van már a tököm ezekkel. A szövegeléshez nagyon értenek, bármit elmagyaráznak, úgy csinálnak, mintha értenének hozzá. Szavazgatnak ott ahogy bármiféle elképzelés nélkül. Hiába teljesen hülyék, hiába okoznak temérdek kárt, sose vonják őket…..
Peti8 2011.11.22 08:56:23
Ha van az országban olyan pont, ahol a választópolgárokat nem lehet megvezetni a Fidesz médiapropagandájával, az leginkább a II. kerület. Itt felelősen gondolkodó, tudatosan szavazó, viszonylagos jólétben élő polgári réteg alkotja a népesség túlnyomó hányadát. Ezeket az…..
Peti8 2011.11.14 16:14:27
Peti8 2011.11.14 16:29:57
@Fapuma: Az "új" MDF
Peti8 2011.11.14 16:34:04
@milner: Akkor miért nem te vagy ott százezrekért? :)
Forrás: thelocal.de KOMMENTÁR Német kancellár talán a világháború óta nem beszélt ilyen nyíltan arról, hogy veszélyben az európai béke.    A mostani EU csúcs tényleges döntéseinél is fontosabb jelzés az, amit Merkel kancellárnak a…..
Forrás: apg.ch KOMMENTÁRA választópolgárok többsége általában el sem megy szavazni, Svájcot mégis a demokrácia egyik mintaországának tartják. Tegnap parlamenti választások voltak az alpesi országban, amelyen a választópolgárok alig több mint 48 százaléka vett részt. A…..
Peti8 2011.10.24 21:08:28
@külföldi bankszámla: Bár nem nekem írtad,beleszólok,ha nem baj :) Ha egy parlament attól működik, hogy nem kell magyarázni,akkor igen jó parlamentünk volt 50 és 90 között :) A vita nem baj,legfeljebb egy jellemző. Úgy nem nehéz kiegyensúlyozottnak és harmonikusnak lenni,ha évszázadok óta nem volt komoly konfliktus az ország területén.
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
Képzeljünk el egy világbajnoki selejtezőt, amelyen hat gólt tudunk rúgni idegenben. Szegény Fehér Miki mesterhármasa még csak-csak kiszedhető a fantazmagória kategóriából, de a válogatottban inkább csak az Ausztria ellen barátságos mérkőzések császárának titulusára…..
Kína mint az új világrend központja nemcsak Sarkozy francia elnök és a magyar kormányfő agyában jelent meg.  Soros György egy éve már bejelentette ugyanezt. Soros, úgy látszik, kényszeresen azt gondolja, hogy mondanivalója van a világ számára, s mivel sok pénze van, meg az…..
Peti8 2010.11.15 10:49:37
Peterdi Pál legalább akkora héroszisten, mint Hegyi Iván, csak őt azért kedveljük, mert pályafutása során mindvégig frappáns és vicces tudott maradni, míg kollegáját a mozifilm-címek remek tollú magyarítóin is túlmutató fejléceiért, valamint Farkas Jancsi bármikori…..
Szeretjük a Pápát. Személyes kedvencünk ugyan az öregfiúkból is évtizedekkel kiöregedett kapus, II. János Pál volt, de amikor egy napsütéses tavaszi délutánon Kovács László helyére kinevezték Véber Gyurit, újra képes volt megdobbanni a szívünk. Azóta eltelt két év, a…..
Szia Tibi! Fogadd szeretettel a Modoros Otthon c. lakberendezési havilap legfrissebb számát. :) Üdv.MoDorka   Tökéletes minimalizmus Divatos napjainkban a minimál stílus, de ennyire letisztult és végletes formában ritkán találkozni vele, mint Keresztes Gábor és Anasztázia…..
Megdőlt a futball egyik, legalább évszázada hangoztatott alapigazsága! Rutinos nagypapák és sokat megélt apukák kezdték valahogy úgy a kisgyerekek futballra szoktatását, taktikai nevelését: végy egy jó kapust. Tartotta magát meglehetősen sokáig, mint a geocentrikus világkép, de…..
Na, te is már lassan harmincéves leszel, Kendécske. Hogy elszalad az élet, fel se tűnik... Ugye, milyen nehéz felnőttnek lenni? Ugye milyen nehéz, hogy nincs ott folyton az Anya meg az Apa, hogy segítsen? De jó is volt gondtalanul élni, csodálni a nagyokat, a felnőtteket,…..
Peti8 2010.10.11 07:10:34
Az.
Peti8 2010.10.11 07:22:39
@perfor: szép látvány lehettél :)
- Adjon Isten, Hansi bátyám! - Grüss Gott, kedves Palikám! Mi járatban? - Semmi különös, épp az Unser Bildschirmet néztem felvételről, aztán kerülök egyet a szőlő felé, hogy ha leesik az eső, egyből neki tudjunk esni a szüretnek. Bár így is ez lesz az egyik leggyengébb…..
 Szerzők: a leszbikusokSzerkesztette: Kurtz ezredes és Gudea enszi (Gyűlölt ellenségeink-blog)   A modoros leszbikus nem leszbikus. Viszont minden leszbikus egyúttal modoros leszbikus is, tehát egyetlen leszbikus sem leszbikus a szó valós értelmében. Ez a valós értelem a nők…..
Peti8 2010.09.02 08:58:26
A héten újabb veretes nevekben bővelkedő kontingenssel gyarapodott az állás nélküli pro-licences edzők amúgy is népesnek mondható tábora. Átvehette jól megérdemelt képesítését Herczeg András és Véber György a Bohócligából, valamint többen a különböző szintű és…..
 Holnap véget ér a lázas ifjúság, elmúlnak a színes éjszakák. Kevésbé fennkölten fogalmazva: befejeződnek az eurokupák végeérhetetlennek tűnő selejtezői és kiderül, mely szakvezetőknek okozhat egész ősszel konstans fejfájást a rotáció kérdésköre. Tavaly a Loki…..
Ritka ihletett állapotba került kedvenc Bohócligánk. Estván király ünnepén és a hozzá kapcsolódó hosszú hétvégén szotyihéjjal beborítandó nyolc stadionból hatban is rangadót rendeznek, vagy legalább valamilyen okból pikáns mérkőzést. Fogalommagyarázat következik.Rangadó…..
A bohócliga hétvégi nyitánya után pár nappal ismét a nemzetközi porond kerül(het) az érdeklődés középpontjába. Csapataink közül még ketten állnak a vártán, a múlt heti eredmények alapján inkább a létszám csökkenése valószínűsíthető. Nyolcadik fordulójához…..