Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fashionline Hungary

187 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis kaspós virágdísz 2.190 Ft (műanyag) Vannak azok a barátnőim, akiknek minden héten friss virág van az asztalukon és azért várják a hétvégéket, hogy a piacra rohanjanak. Mi vagy elutazunk hétvégén (vidékre a családhoz), vagy addig pihenünk, amíg nem szégyellünk, így a korai kelés egy csokor virág…..
(Utólag láttam, hogy nem fordítottam egy irányba a könyvcímeket, sorry!)  A múlt hónapban is kiválogattam a - havi témának megfelelő - házassággal kapcsolatos, frankó kis könyveimet, a képem végig a telefonomban volt, de nem érkeztem megírni róla a posztot. :( Alig vártam az új hónap első napját,…..
A Facebookon indítottam egy szavazást, ami szombaton ért véget és 94% úgy döntött, hogy a januári könyvajánló előtt, legyen TOP5 könyves poszt 2018-ból, így íme, megszületett az én listám. 26 könyvet "végeztem ki" tavaly, amivel nagyon elégedett vagyok tekintve a munkáimat, az időbeosztásomat és a…..
A fotózás tavaly ilyenkor készült és ha kérdezitek miért most írok róla, nem tudok válaszolni. Az augusztusi esküvőnk után kitaláltuk Orsival (Pure&Pastel Photography), hogy a ruhámat örökítsük meg őszi hangulatban is, hisz az eredeti terv egy szeptemberi esküvő volt. Rövid idő alatt csodás…..
Kép: A "Nincs időm olvasni!" kihívás" Facebook csoportjából mentve Akik követik a blogomat és legfőképpen az Instagram oldalamat, jól tudják, hogy február óta tagja vagyok egy különleges csoportnak. A neve: "Nincs időm olvasni!" kihívás! // 12 hónap 12 könyv. (Én itt mindig hozzáteszem, hogy…..
Adott egy szörnyen nehéz hét, egy hazaérkezés és egy 4 éves évforduló. Balázsra mindig számíthatok, ha rossz kedvű vagyok, de ha őszinte akarok lenni, mellette nem is igazán ismerem ezt a fogalmat. Így volt ez most is: szombat estére meglepetésprogramot szervezett. Így esett, hogy július 7-én…..
Mivel a könyves csoportban - aminek hónapok óta részese vagyok - közel 300 lájk érkezett arra, hogy életemben először veszem kezembe a Harry Pottert és fele ennyi kérés arra, hogy számoljak be az élményemről, így hát úgy döntöttem, Potter megérdemel egy mini posztot.  Előzmény: mióta Budapestre…..
  Május 13-án került megrendezésre a Stílusos VillásReggeli Fesztivál, Magyarországon először. Balázs szerint minden része hívószó számomra: stílusos, villásreggeli, fesztivál, először. :) Nagyon készültünk rá, gyönyörű időt fogtunk ki és alig vártuk, hogy leterítsük pikniktakaróinkat a fűbe.…..
Áprilisban jártam először az Alkotásutcában, ahol egy balerinát festettem meg (itt írtam róla), ami azóta is a hálószobánk dísze. A nyár elszalad, nem is volt időm a hobbijaimra, de közben Frida Kahlo megszállottja lettem, amiről Instagramon több tanúbizonyságot is tettem (@dobozidudas.bernadett).…..
Tavaly az esküvő előtt már teljesítettem a '3 hónapig nem vásárolok' kihívást és nagyon elégedett voltam az elért eredményekkel. Az előzményekről akkor részletesen írtam, itt olvashatsz róla: Új fogadalom 2017-re: 3 hónapig nem vásárolok ruhát! Emelem a tétet! - Sminktermékeket sem vásárolok 3…..
Mikor szeretnék venni valamit és online megnézem a hazai kínálatot, szeretek egy kis összegzést csinálni, elraktározni a kínálatot, az árakat, a lehetőségeket. Ahogy korábban is tettem már, így ma is megosztom veletek amiket találtam. Épp a strandtáska van porondon, bár van egy kifejezetten erre a…..
"Háromféle reakció létezik az alkotásokra - igen, nem és HŰHA! A HŰHA a cél." - Milton Glaser Mindig is vonzott a festés. Gimnázium után rajz és vizuális-kommunikáció szakon szerettem volna továbbtanulni, amit utolsó évben találtam ki (nem is én lennék), így az idő rövidsége miatt nem tudtam…..
Itt a várva várt bejegyzés 4 The Ordinary termékről, amiket kipróbáltam és használok, így eljött az idő, hogy beszámoljak róluk. Korábban nem különösebben kattantam rá arcápolási márkákra, nem volt egy fix rutinom estére és reggelre. Mindig volt mindenem, amiről azt gondoltam kell: tonik, tej,…..
Március 1-jén egy kihívás elé állítottam magam, miszerint a hónapban nem eszek cukrot, tésztát és kenyeret. A kihívás pontos részleteiről ITT írtam. Közben is terveztem kisebb beszámolókat, de se füle, se farka bejegyzések sikeredtek, így nem aktiváltam őket. (Szerintem ez is ilyen típusú lett, de…..
A megjelenése óta nagy The Ordinary rajongó vagyok, és szerintem még nagyon sokan vannak így ezzel, szinte lehetetlen ellenállni a magas hatóanyagtartalmú termékeknek, amiket rendkívül kecsegtető áron kínál a gyártó. Néha el is szoktam gondolkozni, nem megy e a minőség rovására ez az alacsony ár, de…..
Fashionline Hungary 2018.03.22 14:55:32
@zsu044: Nagyon köszönöm, sokat segítettél, eleve a te blogodról ismertem meg a márkát, azóta párat már előszeretettel használok. ;)

Szép napot,
Detty
Elérkeztünk egy újabb kihíváshoz, amit minden részletével együtt szeretnék megosztani veletek. Legfőképpen magamat motiválom ezzel, nincs sunnyogás. Másrészt pedig azokat szeretném, akik képtelenek drasztikus diétákba fogni. Pont úgy, mint én. Nem kellett sokáig keresnem kajás képeket, az…..
Nem szokványos cikk a blogon, de múlt héten tettem egy felfedezést, gondoltam segítő szándékkal megosztom veletek. Sajnos, vagy nem sajnos, imádok drogériákban vásárolni. Elmenni, szaglászni, megnézni az újdonságokat, felfedezni az akciókat, felhasználni a kuponokat. Gondolom, mondanom sem kell,…..
Aki régebb óta olvassa a blogot (plusz a Rossetti Bizsu blogján megjelenő bejegyzéseimet is) már tudja, hogy folyamatosan kutatok az újdonságok után. Pár napja már a csapból is a Valentin nap folyik, ami szerintem sok esetben csak hátráltatja az eredeti ötleteket, a meglepetéseket. A mai…..
Már 2 hete kigyűjtöttem ezeket a csodás képeket, ugyanis nem tudtam szó nélkül elmenni a Reserved vadonatúj kollekciója mellett. A mai divat világában, kapálózva a bőség zavarában szerintem nagyon nagy dolog, ha egy nő megtalálja saját stílusát. Vagy legalább ha leszűkíti az üzletek számát, ahová be…..
Ígértem egy kis összefoglalót a tavalyi évről, de a Rossetti Bizsu blogján már megjelent egy picit személyesebb bejegyzésem ITT, így pár különlegesebb összegzést terveztem a saját blogomra. Az első ilyenben - azaz a maiban -, olyan éttermek, bárok, beülős helyek fognak szerepelni, ahol tényleg a…..
Aki ismer tudja, mennyire imádom a fánkot. Az esküvőnk egyik desszertje is ez volt, méghozzá fekete-fehér csíkos mázzal, hogy összhangban legyen a dekorral. Mióta megnyíltak Budapesten a fánkozók, nem is kérdés hová megyek, ha megkívánok egy kis édességet. Ennél viszont sokkal izgalmasabb dologra…..
Az augusztusi esküvőnk óta is folyamatosan foglalkoztat ez a téma, sőt, azóta volt még egy menyasszonyi ruhás fotózás is, amiről ideje beszámolnom. Igazából az esküvő napjától kezdve tervezzük Orsival (Pure & Pastel Photography), hogy  a ruhámat kihasználva, még egyszer készül róla egy sorozat,…..
Amikor azt hittem, hogy két új csizmával és persze a korábbiakkal megvagyok idén őszre, télre, akkor nagyon tévedtem. Addig néztem ezeket a szegecses, gyöngyös, csatos bakancsokat, hogy teljesen beleszerettem. Azt hiszem január 1-től ismét eljön egy '3 hónapig nem vásárolok' időszak. :) Addig is,…..
Nem volt még rá példa, hogy kifakadtam a blogon, bár az ismerőseim tudják, hogy általában megmondom a magamét. Viszont tegnap óta dühös vagyok, és ezt most szeretném veletek megosztani. (Hátha nem vagyok egyedül, vagy meg tudok előzni valamit.) Nem titok, nem szeretem a Joy magazint, sosem…..
Fotó: Pure&Pastel Photography Amikor belekezdtem az esküvőnk megszervezésébe tudtam, hogy a "kötelező" dolgokon kívül szeretnék valami különlegeset is, ami esetleg más esküvőn nincs, vagy legalábbis nem ilyen formában jelenik meg. Ami még egyedibbé teszi az egészet, ami a képeken is…..