Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jasongg

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerű vidéki gyerek vagyok, engem kilóra meg lehet venni azzal ha valaki egy kőkemény akciósorozat alá metált kever aláfestő zenének, azzal meg pláne, ha az a zene mondjuk a One a Metallicától. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a trailer elején akusztikus gitáron tolják az elején a…..
  Véget ért az HBO-n a Trónok Harca hatodik évada. Idén utoljára jelentkezünk spoileres kibeszélővel...
Ha megkérdezünk nyolc feketeöves Trónok harca-rajongót, mármint olyat, aki a könyveket is olvassa, hogy mégis, mi a legközpontibb rejtély ebben a történetben, tuti, hogy legalább hat különböző elméletet kapunk vissza, és az is, hogy félórán belül anyázás lesz a dologból. Ilyen mértékű és szintű…..
A 6. évad 4. részével folytatódott tovább az HBO, Trónok Harca című sorozata. Akik már látták az epizódot spoileres kibeszélőnket a tovább mögött olvashatják...
Jasongg 2016.05.17 13:14:53
@Hizdahr zo Loraq: Már az első évadban / könyvben is kiderült, csak sokan hajlamosak voltak gyorsan túllépni a dolgon. A tőrt, amivel Bran-t meg akarja ölni az orgyilkos, azt Kisujj nyerte el Tyriontól egy fogadás alkalmával.
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
Jasongg 2016.02.12 11:39:37
Az ország legnagyobb csöcsei. Az Észbontókban, a Viasaton. ..
Jasongg 2015.11.19 15:24:20
Tóth Laura is megtalálta a helyét a sportcsatornán, írja legújabb sajtóközleményük, ami nagyjából arról szól, hogy Laura, aki modellként is ismert, rúdtáncolt egyet, amiről azt hitte, hogy csak kurvák szokták, igaz nem manapság, hanem az ötvenes években. Hogy ezt honnan vette,…..
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
Jasongg 2015.11.05 09:44:26
Aszongya, "szabadlábon védekezhet" a faszi, akinek a vonat levágta mindkét lábát. Jó, valószínűleg ő ugrott, és azért, mert biztosítási csalást akart elkövetni, de akkor is. A köztévé tegnapi baromsága nem volt elég?  UPDATE: a Tények tudósítását átvette a…..
Jasongg 2015.07.09 10:46:43
@sixx: És semmi. Csak gondoltam szólok, hogy lassan a Bors/Blikk színvonalán vagytok.