Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morz

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A Baló-Morvai rejtély 2007.02.28 16:05:00
Hónapok óta téma, hogy miképpen élhet házasságban Baló György, az MTV érdekes arcú újságírója, valamint Morvai Krisztina jogásznő, aki a közelmúltban robbant be a köztudatba, rendszeresen férjétől meglehetősen különböző véleményeket megfogalmazva. Morvai előbb…..
Subba A hét videói - Pókerarc 2007.02.27 20:21:00
Mindenképp akartunk valami vicces felvezetőt írni, de aztén eszünkbe jutott, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Nekünk pedig egyenesen öt képünk van, ráadásul mindegyik mozgó-. Emberek undorító dolgokat csinálnak, hogy megnevettessék a pókerarcú nézőt, siker esetén…..
Mi speciel már egészen elfelejtettük Zsuzsát, ám Gyurcsányék most előrángatják a békés háziasszony szerepéből és megteszik kormányszóvivőnek. A Subba üdvözli a döntést, hiszen Zsuzsánál jobb nő ezt a posztot még soha nem töltötte be Magyarországon, és a bulvárhősök…..
Subba A hét képe - Gyomorkeserű 2007.02.26 16:28:00
Ismerünk olyat, aki egy unalmasabb napján a hűtőajtót támasztva valami különlegéssegre vágyakozott és kikeverte magának a tejszínhabos Mirindát. Persze egyből kihányta, és még mindig zöld árnyalatú lesz a feje ha emlékeztetjük erre a nagyszerű receptre. Szóval kísérletek…..
Szegény Hujber Ferenc, mi még azért sajnáltuk, mert megindult Hollywoodba sztárnak, és csak egy londoni pizzafutár lett. Aztán felöklendezi ezt a megmagyarázhatatlan alkotást az internet. A csodálatos dal egy egzotikus egyveleg, az angol és a magyar nyelv különös…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
morz 2007.02.12 15:28:00
Valaki
Ne azért. Hanem mert
sz@r. A villamos alá raknám a füleim ha ilyen szar zenét írnék.
Akinél van otthon Viasat Explorer, annak ünnepnap lesz február 18-a. A szovjet kétfejű kutya története kellően lebilincselőnek ígérkezik, az alábbi sajtóközlemény pedig biztosan meggyőzi még azokat is, akik egyébként undorodnak a kétes értékű tudományos…..
Csak hogy mindenkinek világos legyen: ez a Pettenkoffer dolog legyen örökre elfelejtve!"Tisztelt Újságírók!A most következő néhány sor nem vicc.Pettenkoffer nevű kedves nézőnk hevesen tiltakozott az ellen,hogy családnevét Hobo egy spiclinek adta a Csattanuga Csucsu c.…..
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Ki írja azt elő, hogy keresztény fiatalok csak ministrálás közben találkozhatnak? Miért ne lehetne nekik is saját menő, közösségépítő weblapjuk? Pláne most, hogy az iWiW az NBH, közvetve pedig a szélsőséges cionisták kezében van? A Christeens.hu-n egy modern, keresztény…..
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Subba Szolgálati közlemény 2007.01.12 17:01:45
Aki még egyszer beküldi a Subbának a cukivagyok.hu honlapot, az számítson retorziókra...
morz 2007.01.15 12:07:11
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
Ha valakinek sok lenne egy szombat esti spriccparti, megmerítkezhet inkább a vidéki Magyarország gyönyöreiben. Félelem, reszketés és disznóülés Napkoron.Gasztronómia - Böllérverseny Napkoron Napkor, 2007. január 8., hétfő (MTI) - Több, mint tizenötezer érdeklődő előtt,…..
Subba A hét képe - Okkerboy 2007.01.08 11:24:00
Ha valaki ezt a dolgot elmagyarázná, nagyon hálásak lennénk. Nem csak a narancssárga fiút, hanem úgy az egészet.(Forrás: Partyphoto.hu)..
Ááá, szóval így néz ki!..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.12.18 10:05:41
Na vajon melyik magyar parlamenti párt ifjúsági szervezetének vezetője volt az, aki még gimnnazistaként egy körsms-ben tudatta osztálytársaival, hogy ő bizony homoszexuális?..
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
Nagyon nehéz és nagyon idegesítő. Aki csinál két percet, az mehet űrhajósnak meg minden...
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..