Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K3pisti

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Követőim, Rajongóim!   Amint azt már egy facebook történetben megemlítettem, Jézuska/Télapó (ki ki világnézete szerint választhat), meghallgatta kívánságomat és hozott nekem egy lengéscsillapítót Xiaomi 1S elektromos rolleremhez. Amint az közismert Jézuska/Télapó csak szállítmányozással…..
  Felmerült bennem a gondolat, hogy lehetne esetleg olcsóbban finomabb kávét inni, mint az Aldi kapszulás Espresso kávéja. Rendeltem hát az EMAG-ról egy újratölthető, műanyag kávékapszulát. Csupán 1060 Ft ingyenes kiszállítással easyboxba. Vásároltam Tchibo Espresso Milano Style őrölt kávét 1600…..
Drága Követőim, Rajongóim!    Régen írtam már az asztaliteniszről. Utoljára ott hagytam abba, hogy alsó házi rangadó következik a MÁI SE ellen. Ezen a mérkőzésen ismét lehetett volna esélyünk a pontszerzésre, ám sajnos létszám hiány miatt nem tudtunk kiállni. Attila nem ért rá, Imre fél órás…..
Drága Követőim, Rajongóim!   A Tanú című filmből Virág elvtársat sokan megmosolyogják amiért szervilis módon védte a magyar narancsot, ami valójában citrom, amint az közismert. Elfelejtik ugyanakkor, hogy sok időtálló gondolatot is ránk hagyott. Az élet nagy megpróbáltatásai alatt senyvedve,…..
Ha új sablont akarsz létrehozni (egy gyári sablon lemásolásával, és annak átírásával), vagy egy már meglévő egyedi sablont szeretnél másolni, akkor a következőket kell tenned: Menj a Beállítások -> Sablonok menüpontra Görgess az oldal aljára, ott látsz egy ilyen dobozt: Ha rákattintasz a…..
K3pisti 2022.11.05 11:11:20
@polgarz .: Nincs leírva. Sehol nem található a szerkesztendő sablon html kódja. Így nem lehet belenyúlni. Pl.: Betű méretet változtatni.
Drága Követőim, Rajongóim!    Bár ezúttal sem sikerült nyernünk, mégis számomra ez a vereség egészen más, mint a múlt heti. Bár csak egy mérkőzést nyertem, de minden meccsen és ami talán még fontosabb, minden szettben partiban voltam ellenfeleimmel. Egy kivételével minden szettben volt 8 - 9…..
Drága Követőim, Rajongóim!     Sok szeretettel köszöntelek titeket ezen a blogon, ahol meg fogom osztani az egyes mérkőzésekkel kapcsolatos gondolataimat. Vágjunk is bele a lecsóba! Előre is elnézést kérek, mert hosszú lesz. Bevezetés     Egy hónapja hallgattam egy podcastot egy magyar utánpótlás…..
 Világéletemben kedveltem Woddy Allen filmjeit. Ő nem egy nagymenő hollywoodi sztár, hanem egy olyan kisember, mint én, aki tele van kétségekkel. Nincsenek rendkívüli képességei, viszont van remek humora. Ez az ami megfogott benne. Olyannyira, hogy amikor 1992 körül az angol tanító néni megkérdezte,…..
A nagy szünet utáni fordulókban alig láttunk unalmas tét nélküli meccseket. Nem csak azért, mert kegyetlen tempóban követték egymást a fordulók, hanem azért is, mert a legtöbb klubnak mindvégig reális esélye volt a kiesésre. Debrecen elestével hangosak lettek a kritikusok is, akik szerint a vidéki…..
Karakter Pont, pont, vesszőcske 2019.11.15 10:00:00
Amikor — mintegy tizenöt éve — először kezdtek terjedni, majd burjánozni az úgynevezett szmájlik, a magam részéről azt határoztam el, hogy én ugyan sosem fogom használni őket. Úgy véltem, megvannak a nyelvi eszközeim hozzá, hogy képes legyek jóindulatot, iróniát, jókedvet, dühöt és minden egyéb…..
Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni. Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmeháborodottabb rendszerének…..
K3pisti 2018.09.13 16:03:28
@Nancsibacsi: Ugyanúgy számolták a szavazatokat mint eddig miden szavazáskor. Nem vikire találtak ki új szabályt, hogy meg legyen a két harmad. Vikiék már a szavazás előtt tiltakoztak, mert tudták, hogy ez a számítási mód nem kedvez nekik. Nem úgy mint a hazai, amit úgy alakítanak, ahogy nekik tetszik. Most stabil szabályok mentén folyt a szavazás, ezt ők nagyon nem bírják, ha nem nekik lejt a pálya.
MagyarTarka Szemetek! 2016.06.08 23:37:05
FRISS HÍR: a fővárosi köztisztasági vállalat kirúgta az utolsó utcaseprőt is! Az idős férfi remegő kézzel akasztotta szegre kopottas narancssárga mellényét, majd leadta a raktárban a kiszolgált cirokseprűjét. Ez persze fikció. Sajnos nem kell egymillió lépést tenni Magyarországon ahhoz, hogy…..
A TV-ben gyakorlatilag már csak sportot (meg néha stand up-ot – nem keverendő) nézek, mégis ritkán írok a fociról. Akkor sem igazán pozitív a megközelítés, de erről szerintem nem én tehetek. Jó, kijutottunk az EB-re, ennek mindenki örüljön! (Hurrá-hurrá!!!) Szerencsére ennek semmi köze a magyar…..
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..