Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolompár Csubakka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PoliPraktika 127 2015.11.14 11:24:59
Európa jelenleg egy olyan légy, amely pókhálóba repült, majd belegabalyodott. A pók pedig begubózta, aztán visszahúzódott és várja, amíg teljesen tehetetlen nem lesz. Akkor aztán lecsap és rövid idő alatt ki is végzi az öreg kontinenst, mely szárny és akarat nélküli…..
Vérlázító volt, ahogy egymás közt nevezték az egyes beteg embereket. A „cigány”, a „húgyos debil”, „a beszarós” és a „zsírdisznó”, hogy csak néhányat idézzek. Mindezt diplomás, jól képzett emberektől, akik elméletben a gyógyításra tették fel az…..
Két hete rengeti az olasz közvéleményt az a botrány, amiről a büdös életben nem hallottam volna én sem, ha nem akadok rá egy angol nyelvű összefoglalóra, és amely sem a hazai, sem a nemzetközi média ingerküszöbét nem érte el. Pedig elég kemény történetről van. Talán a…..
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
Kolompár Csubakka 2015.10.10 13:21:09
Ja itt meg a kis kölkök is milyen ügyesen kapják le egy ember fejét. www.barenakedislam.com/category/beheadings-graphic

Szavamra aranyos gyerekeket nevelnek ezek.
Mondjuk először úgyis a liberálisokat, buzikat, meg a leszbiket, meg jogvédőket ölnék meg.
Kolompár Csubakka 2015.10.10 13:07:52
Ja itt meg itt egy kis huncut nézd, hogy kapálózik ragaszkodik a fejéhez. Nagyon nem akart videó lenni. www.liveleak.com/view?i=37b_1422444724
Viszont aztán az Alahuakbár bácsik elintézik. Utána közbehordják a fejet és gondolom mindenki elélvezett. A gyerekeknek meg ez a matiné. Utána ide jön és a te gyerekeddel űl egy padba.
A Blikk úgy tudja, hogy az Éden hotel óta csak nagyon ritkán látható Berki Krisztián és a saját magából pénzért bármikor, bárkinek szívesen hülyét csináló Gáspár Győző nem került be a Super TV2-n hamarosan folytatódó Édes élet második évadába, aminek most biztos…..