Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Külsős Vendég

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önkormányzati választások óta elszaladt szinte észrevétlenül egy év a helyi politikában. Mi hozzá nem értő, de a helyi politika iránt érdeklődő kalocsai lakosok csak a fejünkhöz vágódó, a korábbi vezetés áldatlan tevékenysége által képződött városi több száz…..
Rendszeres internet használóként sok blogot vizitálok, mert nekem ez a fodrászszalonom, azaz ahol a hírek megfordulnak saját tengelyük körül akár többször is. Nagyon kevés helyen írom le véleményem, de magamban persze mindig van gondolatom az olvasott cikkhez vagy a…..
A minap egy baráti férfi társaságban vigadoztunk és hát mit ad Isten a nők és a foci témák után a helyi politikai, önkormányzati élet került a terítékre. Szóval az egyik haver arról adott hírt, hogy szeptember közepén állítólag a Fidesz helyi szervezetében választások…..
Augusztus 25.-én a kalocsai Városháza Dísztermében a Kalocsa-Paksi híd helyéről és a hídszerkezet változatairól tanácskozást tartottak a Közlekedési Koordinációs Központ szervezésében. A több mint 60 meghívott hatóság, szervezet, érintett önkormányzatok mint érdekelt…..
Nemrégiben megjelent egy kurta kis írás a Kalocsa Blogon, amely a vége felé városunk 2014. év végén esedékes rendkívüli kormányzati támogatásának részbeni elvesztését tette szóvá, az okok részletesebb elemzése nélkül. Sajnos – az eddigi tapasztalataim szerint -…..
Kalocsa blog Lúzerek Ligája 2015.07.24 09:05:12
Tavaly ősszel zajlott városunkban egy kisebb rangadó, mindössze egy focimeccsel. Ez volt a Lúzerek Ligája, két indulóval. E kicsi, és csak kevés helyen jegyzett csörtében aztán megtörtént a megtörténhetetlen, mert ha mégsem történt volna meg a megtörténhetetlen, akkor ezt a…..
Kalocsa blog Nyílt levél 2015.07.08 10:33:14
Kedves Kalocsaiak! Postaládájukban bizonyára Önök is megtalálták a Fidesz-KDNP szórólapját, amelyben véleményünk iránt érdeklődtek egyes városunkat érintő témákban. Szeretnénk, hogy Önök valóságos képet kapjanak a szórólapban említett állításokról, és tisztán…..