Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gulyas Agnes

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Francis2020 Folytatom a blogolást 2021.02.16 16:27:27
Hosszú hónapok teltek el, amióta nem blogoltam. Most visszatérek, noha az Index egyre rosszabb. Mint ahogy a magyarországi állapotok is. Egy hónapot töltöttem otthon. Pár napja tértem vissza ide, a napfényes Azúr-partra. Na, itt sem lettek jobban az állapotok. Ez van!..
Gulyas Agnes 2021.03.09 08:05:46
Természetesen folytatom a már néhány hete elkezdett sorozatot, amiben a 60-as, 70-es és 80-as évek gyerekeknek készült műsorait veszem sorba.Voltak már a visszaemlékezésben oktató és ismeretterjesztő műsorok, fiataloknak szóló magazin műsorok, vetélkedők és néhány külföldi filmsorozatot is…..
Behívtak a frontvonalra. A kórházból telefonáltak reggel, hogy van most szabad időpont a CT-re. Nem is értem. Most? Április végére adtak időpontot februárban, csak akkor kikönyörögtem, hogy tegyenek inkább várólistára és szóljanak ha van üresedés, de mostanában már igazán nem számítottam rá, hogy…..
Jelenleg Ercsiben lakom önkormányzati lakásban, határozott idejű bérleti szerződés alapján. Az önkormányzattól májusban kaptam egy értesítés, amely szerint július végéig ki kell költöznöm a lakásból, mert a bérleti szerződés meghosszabbítására nincs lehetőség...
Gulyas Agnes 2017.07.09 08:02:28
@MaxVal BircaMan HJCD: nem. Ez a kapitalizmus.
  Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a…..
Jó napot, nyitva vannak? - kezdjük a jól bevált köszönéssel, de nem reagál senki. Üres a kerthelyiség, mentségükre legyen mondva, épp, mintha vihar készülődne, mindenesetre megjelentek a felhők az égen, ami ezúttal nem teljes mértékben az érkezésemnek köszönhető.   Sehol senki. Bemegyek a…..
Gulyas Agnes 2017.06.12 07:02:08
@odamondó: pincériskola, tananyag.
Gulyas Agnes 2017.06.12 07:14:37
@yerico1: tényleg nem szabály. De az alkalmazása nekem jól esik. Természetesen mindig mosolyogva köszönöm meg. Nem kötelező, csak nevelés kérdése. Ráadásul - szerintem- elegáns.
Persze ez is el fog múlni, el fog felejtődeni. Azért bízom benne, hogy a fiam is NEVELNI fogja a gyerekeit.
Gulyas Agnes 2017.06.12 10:18:34
@232323: üdvözlöm édesanyádat!
Kénytelenek vagyunk trilógiává bővíteni az autóbérlés rejtelmeiről szóló poszthalmazt, mert nem könnyű kettőbe se besűríteni azokat az infókat, amelyek alapján ellen lehet állni a szaftos lehúzási próbálkozásoknak. A fapadosok vadkeleti trükközése a jegyárakkal, illetékekkel, meg mindenféle extra…..
„Nagyot fordult itt a világ, mióta utoljára erre jártam. Nagyot lódult.” – írta Széchenyi Zsigmond Afrikáról 1933-ban, alig öt évvel első afrikai útja után.Vajon mit mondana most a természetet szenvedélyesen szerető és írásaiban oly’ lenyűgözően, magával ragadóan megjelenítő író, akit a II.…..
A rendőr nem büntethet, ha nincs téli gumink, de pórul jár, aki ezen spórolna! A rend őrei nem büntethetnek meg érte, ha nincs téli gumi az autónkon, de ettől még komoly kárunk származhat a hiányából! A kötelező biztosítás és a casco esetében is ugyanaz a szabály érvényes: a mindenkori…..