Regisztráció Blogot indítok
Adatok
?essidor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy így tömegközlekedj havi húszezerért. A duplán vett bérlet oka, hogy az automata az utas szerintem nem nyomtatott, de a gép mást mond. Volt már ilyen sztorink, ott még egy korrekt választ is találtok. Panaszosunknak egyébként egészen jó megoldási javaslatai lennének, de…..
?essidor 2019.06.14 02:14:17
@Snagal: Ha legalizálni akarsz egy nem a te adataidra kiadott bérletet,bármelyik BKK ügyfélszolgálaton megteheted,300 Ft-ért átírják rajta az adatokat,kérdés nélkül.
Szerintem pont olyan, mint aranyérkenőcsöt vagy egy liter tejet, de nem vagyunk egyformák. Dombóvárinak mindenesetre ma este 9-től lesz az önálló estje a Comedy Central Comedy Club című műsorában, amiben, és most idézem a sajtóközleményt, szó lesz a súlyproblémáiról, az evésről, a barkácsolásról, az…..
Hogy ne csak így környezetéből kiragadva legyen itt a cím, idézem a Bors által közölt teljes szöveget: Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A koncertszervezés is ne­hezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy…..
Az egyszeri ember úgy képzeli, hogy egy pláza információs pultja egyfajta ügyfélszolgálat, ahol az ember segítséget kérhet, ha nem talál valamit, vagy jelezheti, ha valamivel elégedetlen. Hogy a Duna Plázában mire szolgál, az nem derült ki. De ha elfogadnak egy tanácsot, valamit reformáljanak a…..
?essidor 2016.02.29 10:39:12
@sarostehen_: Ja,én régen mindig rágóval tömtem be a telefonok nyílását,ha elnyelték a pénzt.
A Sat-TV-Rádió számolt be arról, hogy több tévéadó kerül ki a szolgáltatók kínálatából januártól, egészen egyszerűen azért, mert megszűnnek. Nem csoda, a magyar piacon jelenleg elérhető 130-140 adóból, jó, ha 50 léte lenne indokolt, de mindegy. A tények: Január 1-től…..
Amikor kiderült, hogy a TV2 folytatja az Édes élet című konstruált reality műsorát, aminek már a műfajmeghatározása is egy kész csoda ugye, hiszen megalkotott valóságról van szó, aminek annyi köze van a természetes, spontán, azaz valós eseményekhez és történésekhez, mint…..
Jó, nem lepődtünk meg túlságosan, hogy egy kétszereplős piacon az egyik eladható, értelmes tévés arc az egyik tévétől távozott és a másikhoz igazolt, úgy meg pláne nem, hogy arról a Hajósról van szó, aki ezt már a másik irányba is eljátszotta, ha jól emlékszem kétszer…..
Ugyan nem nagy meglepetés, de valamennyi hírérték van abban, hogy Keith Richards bevallotta: minden reggel elszív egy spanglit, kizárólag kaliforniai kenderből. Az is öröm számára, hogy Amerika térképe egyre csak zöldül, de azt nem tudja, hogy hosszútávon jó lesz-e ez a nagy…..
A legutóbb még a rivális RTL Klub X-faktorában mentoroskodó, a Celeb vagyok, ments ki innen című dzsungelrealityben is feltűnt Tóth Gabi visszatér a TV2-re, oda, ahonnan annak idején indult (a Megasztárban tűnt fel ugye). Nem ő az egyetlen előadó, akit a Blikk szerint az RTL Klubtól…..