Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atyek

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még egy kis idő, és a világ többé nem lát engem, de ti láttok engem, mert én élek, és ti is élni fogtok.” Az Őrtorony Társulat a János 14:19-et úgy értelmezi, hogy Krisztus visszatérése láthatatlan lesz, és a világ soha többé nem látja Őt. De vajon csakugyan helyes ez az értelmezés?..
Atyek 2024.02.14 15:37:01
@Egy_nick: Lehet, hogy a Vezető Testület nem nézi az M1-et, és nem olvassa az Origo-t?
Előszó Kedves egykori hittársaim! Miután évtizedeket töltöttem köztetek, meg vagyok győződve arról, hogy Jehova Tanúi többsége jó szándékú, igazságszerető ember! Tudom, hogy rengeteg áldozatot hoztok azért, hogy mindig a teremtő akarata szerint járjatok. Átérzem, mennyi…..
Atyek 2023.02.19 15:31:27
@Lila24: Szia. Tegnap reggel küldtem privát üzenetet, nem kaptad meg?
Egy igaz történet arról, hogy két felnőtt személy találkozik egy Királyság-teremben. Pam és Ralph mindketten házasok voltak, "világi" párjaik voltak, de az "igazság" iránti rajongásuk összehozta őket. Hogy pontosan mi történt köztük, azt nem lehet tudni, de tény, hogy a "házasságon kívüli viszony"…..
Atyek 2022.04.13 06:46:52
@t.csilla: Feltöltöttem, ez nem fog eltűnni, beillesztheted. :)
www.youtube.com/watch?v=cibqBkv_j2Y
Atyek 2022.04.24 18:19:31
@t.csilla: Elszúrtam igen, bocsi, nagyon szívesen. Remélem, így már jó lesz.
videa.hu/videok/emberek-vlogok/ahova-a-torveny-keze-nem-nPGbYTI1jP7o26Mz
-Ópardon, ügywédúr, merugye nem testwér...  :) [Wagymár megkeresztelkedett a szerwezet newében?]   -Hogy a zosztalék nem azonos a hozammal???   -Há'énegy pénzügyileg [is] képzetlen juhocskának számítok, lássa kend, még ezt sem értem... merhogy -szerintem- egy nonprofit szervezetnél keletkező…..
Kedwes testwérek!   A Wezető Testület imával átgondolva és wiszkivel leöblítve arra jutott, hogy habár mi nem politizálunk, csakha éppen azzal a befolyó adományainkat tudjuk növelni, mostis épp ez a helyzet. Segítségére sietünk magyari testwéreinknek, ahol épp felszabadult egy csomó "Stop…..
Atyek 2021.10.29 10:32:39
@a századik juh:
Sajnálom ami történt, hibáztam. Egy ilyen hiba meg a leleplezésemet okozta. Jeleztem is a központ felé az esetet, és hétfőtől, vagyis november elsejétől betettek egy tanúvédelmi programba ami azt jelenti, hogy kapok egy teljesen új személyazonosságot. Én leszek Mészáros Károly doktor a nyíregyházi sebészeten, de erről többet nem mondhatok, a sofőrködést már úgy is untam. Két napom maradt, vasárnap költözök is a szolgálati lakásba.
A negyvennyolcazó kapszulát nem kellett volna belekeverni az italodba, az durva volt, de parancsra tettem. Ez amúgy ez egy vicces cucc, az ember agyának azt a részét manipulálja, amelyik az idő telésének követéséért felelős. Mi az ügynökök csak duplaburgernek hívjuk. Legutóbb Afganisztánban alkalmaztam egy tábornoknál, és nyertünk 48 órát, mert ennyi időt repití át gondolatban az embert. Kimenekítettük közben az összes keresztényt, de ez titok. A tavaszi óraátállítás kutya füle ehhez képest.
Azt hiszem, most már ezt elismerhetem, elnézést is kérek. Mondom ezt azért, mert az a bizonyos "meghalt" kommentemet 2021.10.24. 14:23-kor írtam, a telefonodban meg ha megnézed a híváslistát, meg fogsz lepődni, ugyanazon a napon, 18.26-kor beszéltünk, tehát nem két napra rá. Bár lehet, hogy a megbízóm áthekkeltette a mobilodat is, de én kifejezetten kértem hogy ezt ne tegyék, nincs rá szükség.
Legyetek résen, még visszatérek.
Atyek 2021.10.29 11:10:42
@a századik juh:
Kettős ügynökként nem jelent ez gondot. Lőcs testvér úgy intézte, hogy különleges úttörőként fogok szolgálni. A lóvé nem rossz, remélem a testvérek távozásának megakadályozása akcióterv is sikeresen zajlik, és utalják havonta azt a bizonyos összeget. Nehezen mondanék már le a wellneszes apartmanról.
Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.
Elvileg igen, de a gyakorlatban nehéz bizonyítani vagy érvényesíteni ezeket. Nem szeretnék sem relativizálni, sem önellentmondásba keveredni, de még csak kimagyarázni sem azt, hogy egy alapvetően destruktív csoportnak milyen előnyei lehetnek. Ahogyan a maffia sem, úgy a szekták sem fognak soha a…..
Atyek 2021.10.26 10:17:07
@Igazság Kereső: Szia. Még tegnapelőtt este küldtem neked privát üzenetet. Nekem azt írta ki, hogy "elküldve". Ezek szerint nem kaptad meg?
Atyek 2021.10.26 18:05:47
@Igazság Kereső:
Ma írtam újból, meg a FB profilodnak is a biztonság kedvéért. Azt is nézd meg.
Felszólítás jutalék azonnali fizetésére! Kedwes Testwérek! Tudjátok, hogy tudom, hogy tudjátok, hogy tudom! Ha nem akarjátok, hogy más is megtudja, utaljatok 30 napon belül vagy az én, vagy a házastársam számlaszámára osztalékot a szervezet és a hozzá kapcsolódó szervezetek nyereségéből!…..
Atyek 2021.06.20 17:02:47
@Igazság Kereső: De hiszen leírtam. Azt gondolják, hogy bezárul a bárka ajtaja és itt van végre a vég. Minden teljesülni látszik. Világméretű járvány, prédikálás leállása (már az órajelentést is megszüntették), stb. Ahogy a második linkben óvatos fogalmazásban olvasható a vének önkormányzathoz intézett levelében:
"Az ingatlant 2020.március óta nem használjuk a világjárvány miatt. JehovaTanúi 240 országban egységesen minden összejövetelüket videokonferencia keretében tartják meg. Nemtudjuk, hogy mikor lehet majd teljes biztonságban a vendégeink és közösségünk tagjai részére újraösszejöveteleket tartani."
Ehhez nem kell tól sok magyarázat. :)
Atyek 2021.06.20 21:34:25
@a századik juh: Ohh, az a nyilatkozat nem konkrétan ezért volt , de ha ezért is lett volna, annak már több, mint három éve. Azóta sok víz folyt ám le a Dunán.
Atyek 2021.06.20 21:49:39
@a századik juh: Ingatlanpiac... Én 2006-ban, 6 millió forintért el tudtam adni a lakásomat a Rákóczi úton a belvárosbabn, amit 1995-ben vásároltam 750.00 forintért, és ma ér úgy kb. 17 milliót. Az oroszlányi Királyság-Terem épült 1990-ben egy akkor a városból kieső résznek számított. Lápos, iszapos terület volt anno, nagy beton oszlopokat kellett mélyen az alaphoz csinálni, hogy ne sűllyedjen el. Nem voltam soha erős matekból, de ezeket az adatokat nehéz lenne cáfolni.
 Kedves Testvérek!   Biztosíthatlak titeket, hogy nem kevésszer jutottatok eszembe! :) Látva  a Tanúk számában történt negatív tendenciát, sokat elmélkedtem, miképpen tudnám segíteni “Krisztus felkent testvéreit”!   A következő javaslatom van! Prófétáljátok, hogy a vég közel van! Ez menni fog,…..
Atyek 2021.05.08 19:14:50
  "„Hisszük, hogy a »Sioni Őrtorony«-nak JEHOVA a támogatója, és mindaddig, amíg ez igaz, ez a folyóirat sohasem fog emberektől kéregetni  vagy emberekhez folyamodni támogatásért." [Ugye Hozzád sem folyamodtak támogatásért? Ha igen, a szövegkörnyezet szerint Te nem lehetsz…..
Atyek 2020.10.23 05:44:53
@Igazság Kereső:
Nekem speciel inkább jó élményeim vannak velük. Akkor még egy nagy gyülekezet volt Oroszlányon. Fiatalok voltunk, tele energiával, mentünk az országban mindenfelé Királyságtermeket építeni, na meg a Cserkút utcai épületet. Azok szép idők voltak, nem láttam, csak a pozitív oldalt. Mondjuk anno nem is igen változtak a tanok, meg internet sem volt...
Vadmák Mi is az a kommunizmus? 2020.02.15 21:17:30
Szerintem sokkal egyszerűbb azzal kezdeni, hogy mi nem. Akármennyire hihetetlen is egyeseknek, a kommunizmusnak nem szinonimája a Sztálin, a Rákosi, Polpot, Berija, Marx vagy a bolsevik kifejezés. Pontosan annyira nem, mint ahogy a kereszténységnek sem szinonimája  a keresztesháború, a máglyahalál,…..
Hát, akármennyire hihetetlen, két éve történt a magyarországi extanú világ, legnagyobb botránya. Akkor írtam a leleplező cikkeimet Lénárd Gabiról, aki rengeteg érdekes hazugsággal férkőzött be a világunkba és a magánéletünkbe. Mi tagadás, én is hittem neki egy darabig.  Én személyesen találkoztam…..
Atyek 2020.03.21 19:12:40
Atyek 2020.03.21 19:23:18
@sefatias: Fene tudja, azért én kicsit sajnálom a Karcsit.
Egy dologgal még adósok vagyunk. Úgy döntöttünk (kivéve Egonymus), hogy közreadjuk azt a levelet, amit az állítólagos Gabi küldött olyan embereknek, akiket úgy érezte, hogy még manipulálhat. Voltak ezen kívül még más levelei is, amikben érzelmi zsarolással szorította magához a még benne bízó…..
Atyek 2020.02.13 20:14:13
@sefatias:
Azért ez a "fikció" mindenképpen mérföldkő volt. Emlékszem, március elején történt, mi pont a 23. házassági évfordulót ünnepeltünk volna Kiskőrösön az Imperial hotelben, és egész nap a telefonon lógtam. :-D
Azóta én kiléptem, Csakegyemberrel egyszer bészéltem. Távolságtartó volt, pedig előtte sokszor találkoztunk. Nicku viszont szeretetettel fogadott minket Keresemazutammal az otthonukban. Egonról semmit nem tudok, bár róla sohasem tudtunk semmit. Kíváncsi lennék, Csilla feljelentése ügyében mik a fejlemények. Kingdom gondolom sokat dolgozik azóta is. Jajj, nosztalgiáztam picit. :-)
"Jónás_ 2020.01.11 14:24:55 @a századik juh: Ezzel a cikkel vagy a szerzőjével kapcsolatban egyelőre semmiféle hitelességi kérdés nem merült fel. Manipulált őrtoronyidézet jelent meg a blogodon aminek a forrása után érdeklődtek a hozzászólók. Ott tettem fel kérdést és bár korrekt választ nem…..
Atyek 2020.01.11 18:11:05
@a századik juh: Csak halkan jegyzem meg, hogy Jónás nem tagja az ŐrtoronyŐrök facebook oldalnak, így nem tartom kizártnak, hogy nem is látta ott azt a bizonyos posztot. Nem árulok el titkot, hogy adminja a Johnny, moderátorja Sefa. Én is moderátorkodtam ott sokáig, de amikor töröltem a Marcis cuccot, kiléptem onnan is, meg a közös blogból is, és annak face oldaláról. Azóta nem foglalkoztam a témával, de néha visszanézek, és láttam itt a felvetődött kérdést. Megkérdeztem Sefát, hogy ki posztolta azt a fotót, és megválaszoltam itt is, meg ott is, mert épp ráértem. Johnny nem hiszem, hogy mostanában ezt megtette volna, Sefát meg egyre kevésbé érdekli a téma. További szép estét kívánok mindenkinek. :-)
A Mindenkinek Jehova Tanúiról oldalról kedves Jónás moderátor törölte az  ŐrtoronyŐrök oldalon is feltett, a Mindenkinek Jehova Tanúiról oldalra bemásolt hitelességfirtató kérdést  két BUÉK-ozás KÖZÜL!!!  merthogy "nem értelmezhető abban a témakörben" !!!   A  kép és az…..
Atyek 2020.01.09 14:38:18
@a századik juh:
Igen, a megcímzéssel van gond. Olyan "mellékletként" jelenhetett meg anno, mint Hammer magazinban a poszter szokot. :-D
Atyek 2020.01.10 07:41:06
@Ta0066: Nincs új a nap alatt. :-)
Sziasztok! Jo reg nem irtam semmit. Talan 4-5 eve mar. Ekezetem sincsen, remelem nem gond. Ki latta az uj Joker filmet? Velemeny? En nem azt kerdeznem, hogy jobb volt e Heath Ledger Jokerenel, hanem azt, hogy miben volt mas?   Lloyd legujabb interjujat latva Arthurral, kedvet kaptam…..
Az Egyesült Államok Külügyminisztériuma felszólította Oroszországot, hogy engedje szabadon az összes börtönbe zárt Jehova Tanúját az országban, mondván, hogy "nem jelentenek fenyegetést", és hogy az orosz hatóságoknak "tiszteletben kell tartaniuk a békés vallásgyakorláshoz való jogukat".Az Egyesült…..
Atyek 2019.11.26 15:04:24
@Igazság Kereső:
Szia. Innentől beindul a pletykakommandó. :-D
Engem is még a bejelentésem előtt kitárgyaltak nyilvánosan. :-)
jehovatanui.blog.hu/2015/07/30/egy_nyilvanos_facebook_bejegyzes_margojara
Magyarországon a rendszerellenes zenék kultúrája leginkább a Gyurcsány kormány alatt kezdett el virágozni, akkor is voltak nagyon jó zenék, de az Orbán kormány idején ezen zsáner elkezdett felvirágozni, olyan nagy nevek jöttek a képbe mint például a Kozmosz, a WNTS, az Egyetlen, és még sorolhatnám…..
Sefatias :) Fénykoromban 2013.02.02 12:31:09
Ez voltam én, 7 éve ..
Akinek kételyei lennének afelől, hogy Jehova Tanúinál szélsőséges tanítások vannak forgalomban, melyekkel nyomás alatt tartják és megfélemlítik a tagságot, annak a vezetőtestület újabb és újabb bizonyítékokkal szolgál. A szervezeti propaganda (tanítás) a legelképesztőbb érveléssel képes bibliai…..
Atyek 2019.04.20 18:39:12
@keresemazutam:
Balaton?! Na persze!!!!
Bizonyos szögből úgy tűnik, mintha ott lenne, pedig csak egy optikai csalódás. Ne vegyetek be mindent! Mondjatok nemet a hazugságokra!
Atyek 2019.04.21 10:03:59
Ez nem érv, @keresemazutam:
A szabadkőművesek elhitették az emberekkel hogy ott van, és a látszat fenntartása érdekében bármire képesek. Mit nekik az emberélet! Ezért is mondom, hogy ne menjetek oda, ez veszélyes! Csak a pénzetek kell nekik.
Amúgy, ha volna Balaton, akkor nem hekket árulnának, ami tengeri hal, nem igaz?
Aki bele akarja vetni magát a nem létező Balaton vízébe, úgy jár, mint Saulék anno.
ApCsel 26:14
"Mindnyájan földre hullottunk, s ekkor egy hangot hallottam, amint héber nyelven megszólított: Saul, Saul, miért üldözöl? Hiába rugdalózol az ösztöke ellen!"
Pál apostol ezt mondja Istenről: "Mert ami benne láthatatlan: örök ereje és isteni mivolta, arra a világ teremtése óta műveiből következtethetünk." (Róma 1:20) Ez az idézet ösztönöz sok vallásos embert, hogy Istent dicsőítse, mikor valami fantasztikus dolgot lát a természetben. Isten hatalmát látja…..
Sziasztok! Régóta nem szólaltam már meg extanús témában. Már évek óta nem foglalkozok semmilyen Jehova Tanúit érintő témával.  Szerencsére kigyógyultam már belőle és nincs semmi, ami odakötne. Most mégis úgy döntöttem, hogy írok egyet. Azért kell ezen a blogon kiraknom, mert a saját blogomat már…..
Atyek 2018.03.13 22:41:01
@sefatias:
bolond lyukból bolond szél fúj.
Atyek 2018.03.13 22:51:40
@sefatias:
HaHaHa!
Ha nem ismetmém, talán még hinnék is neki.
Atyek 2019.03.23 07:07:20
@sefatias:
Engem még nem vert meg...
2018.December 23.-a van, egy nap van karácsonyig. Az utóbbi időben rengeteget gondolkodtam, a tüntetésekkel kapcsolatban, leginkább a kormánykommunikációra kihegyezve, és rájöttem hogy:"Ezek olyan szinten tudják túltolni a kereszténységet, hogy az már fáj!" Úgy döntöttem hogy ez a téma megér egy…..
Atyek 2018.12.24 15:59:39
Szia. Nagyon tetszenek az írásaid. Olvasom őket, de nem nagyon tudok hozzáfűzni semmit, csak gratulálni tudnék. Eddig csak a "minőségi muzsika" posztodhoz kommenteltem. Amiért most is írok, annak oka az, hogy vannak szavak, amik kicsit most ütik a fülemet. Ilyen például az "anarchia".
Az anarchia a tévhitekkel ellentétben a világ legjobb társadalmi rendszere lenne, ha megvalósulhatna.
hu.wikipedia.org/wiki/Anarchizmus
Ha már idéztél a Bibliából, én is teszem: volt ilyen időszaka a zsidóknak is, és működött. Erről a Bírák könyve ír (Bírák 21:25).
A másik pedig a "mindenki". Soha, mindig, mindenki, senki, stb. szavakkal szerkesztett mondatok általában nem fedik a valóságot. Példaképpen azt mondom, hogy régebben mindenkit besoroztak katonai szolgálatra. Ez így igaz? Nem, semmiképpen. Az igaz, hogy bizonyos kort elérve anno kaptunk behívót és kötelező volt, de többen nem vonultunk be. Én sem tettem, tehát nem "mindenkit" tudtak besorozni. A cikkedben fogalmazott "mindenki" azért sem stimmel, mert velem, és sokakkal együtt te sem hiszed el amit mondanak. :-)
Bízom benne, hogy lejön; nem okoskodni akarok, csak még jobb leszel, ha ezekre figyelsz.
A napokban kaptam egy emailt egy olyan Tanútól, aki az "utóbbi 12 évben már csak ritkán jár". Az illető váltig állítja, hogy ismert engem Tanú koromból - legalábbis látott minimum egyszer - és olvasta a velem készült interjút, amiből aztán messzemenő következtetéseket von le "természetemre"…..
Hát a Marci barátom törölte magát. A törlésével automatikusan eltűnt a blogja és minden korábbi írása. Ezzel egy újabb exjt blog szűnt meg, de ez most más. A márciusi botránynak köszönhetően azok a blogok szűntek meg, amelyek hazugságokat tartalmaztak. Kitalált történetek, hazugságok és bizalommal…..
Atyek 2018.11.26 08:24:45
@Cynthi:
Szia. Nagyon köszönöm a kedves szavakat. Emlékszem, anno sokat beszélgettünk privátban is. :-)
Igen, számunkra kiderült, hogy aki pl. téged bántott Lauraként, az egy és ugyanaz a személy volt, aki "Gabit" is alakította. Ezen kívül még sok nicknévvel rendelkezett, és rendelkezik mind a mai napig.
Ne sajnáld, mára végre úgy érzem, hogy visszakaptam a szabadságomat. Már nem Tanús témákkal kelek meg fekszek, és ez számomra megnyugtató. Lehet, hogy ez kicsit önzően hangzik, de ahogy te is másfél év után léptél ide vissza, és az eltelt időszak alatt nem, az is azt mutatja, hogy túl tudtál lépni valamilyen szinten ebből. Most én is végre megélhetem ezt. :-)
Atyek 2018.11.26 08:40:13
@Cynthi:
Ha már a film szóba került, ezt még nagyon ajánlom (a feliratot be kell kapcsolni, ha nem indulna el automatikusan):

youtu.be/jaH3AMUGHZA
Atyek 2018.11.27 04:46:58
@Cynthi:
Igen, nálunk is már minden rendben. :-)
Ugyan, ne köszönd. Ez nálam alap.
2018.Augusztus 31. napja számomra az egyik legszebb nap az évben. Egy új magyar rendszerellenes punk (pici folkpop hangzással) zenekar alakult. A Kozmosz korábbi énekese és dobosa továbbá két veterán zenész közreműködésével jöhetett létre a Bajnoq nevezetű formáció. Én egyszerűen imádtam a Kozmoszt,…..