Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubec a primitiv

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt idő, amikor Magyarország adta Európa aranytermelésének 80 százalékát és a nemesfém még ma is a földben van. Aranybányászok - Körmöczbánya, forrás: Fortepan/Magyar Földrajzi Múzeum, Erdélyi Mór cége..
Bubec a primitiv 2019.10.09 05:32:18
@sóhegy049: Mosós kinyeréssel kb 1-2 grammot lehet naponta kimosni jó vízállásnál és persze brutál munkával. Évente kb van 20-25 nap amikor lehet így mosni. Meggazdagodni nem igazán lehet ebből, de egy kis mellékes vagy az asszonynak évi 1-1 valami csecsebecse alapanyaga összejöhet. :)
Régen minden jobb volt rovatnak is hívhatnám a következő témát. A '90-es években elérhetőnek tűnő és a nagyjából elérhetetlen kategóriát egy dolog köti össze. A vágyakozás irántuk. Mérettől, formától függetlenül voltak/vannak olyan típusok, amiket egyszerűen érezni akarunk. Ezekről a típusokról vagy…..
Fintech cikksorozatunk újabb taggal bővül a Monese virtuális bank személyében. Ahogyan már korábban olvashattátok, a Revolut és a Curve viszonylag sok problémát megold, de azért nem mindent. A teljeskörű banki szolgáltatásokat azonban egyik sem öleli fel, ráadásul külföldön nyitni egy bankszámlát…..
Bubec a primitiv 2019.07.25 20:39:09
Év végi minisorozatunk azt a témát járja körül, hogyan lehet egy kis fényt előcsalogatni az éjszakában az év ásványa segítségével Szerző:  Papp Gábor Nemsokára bealkonyul a fluoritnak, mint az év ásványának, hiszen jön már az új év, és még csak nem is ólomlábakon, annak ellenére, hogy a 2019-es év…..
Izzasztó teszben mértünk össze népszerű mobil klímákat, hogy mire képesek kánikulában. Az eredmény minket is meglepett!Kétféle ember létezik, az egyik szerint a mobil klíma nem ér semmit, a többiek azt mondják jó az. Mi lehet az igazság? Két, aránylag nagy teljesítményű, paramétereiben egyforma…..
Bubec a primitiv 2018.08.22 12:04:57
@eßemfaßom meg áll: igen az igaz, hogy bármelyik elektromos készülék okozhat tüzet, de egy mobiltöltő lokálisan kisebb felületen, kisebb terjedelemben ég, mint mondjuk egy hűtőszekrény. Ezenkívül egy mobiltöltőnél sanszos, hogy a vezetékek szigetelésének elégésekor rövidzár keletkezik és leold a kismegszakító, de pl a mi esetünkben a 230-as vezeték nem sérült, belül a klímában viszont valami probléma okozta a tüzet, és gyorsan átterjedt a függönyre, karnisra, szekrényre, gyerekágyra. Ez van ettől még persze egy ágyban hagyott töltőre dugott laptop vagy telefon is okozhat komoly tüzet.
Fej vagy gyomor? Hányszor idézzük még ma is, ugye? Pedig nem ma készült ez jó kis akciófilm, amely semmit sem ért volna Bruce Willis és Shane Black hihetetlen szövege nélkül. Sokat fejlődött a…..