Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LassúGabi

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól alakult a nyár vége, elég sok dolog történt. Ebből egy volt ez az Oldtimer Túra, ahova azért mentem csak el, mert hívtak, egyébként nem is tudtam volna róla. Viszont így visszanézve jó szórakozás volt, megérte felkerekedni. Valamikor még pár hónappal ezelőtt jött a…..
A Bartini Beriev VVA-14 minden idők talán legbizarrabb repülőgépe volt. Függőlegesen tudod felszállni, le tudott szállni a vízre és arra tervezték, hogy felkutassa és elpusztítsa az amerikai tengeralattjárókat a hidegháború idején...
LassúGabi 2018.09.13 15:55:18
@Void Bunkoid: nem, a Zsigulit gyártották a Fiat 124 licensze alapján.
A kocka Ladát fejlesztették /lol/ tovább belőle!
The Walking Dead évadszerkezete a második kanyartól kezdve úgy nézett ki, hogy ősszel jött az első adag és tavasszal a második. Az őszi/téli évadközi finálékban mindig feldobtak valami magas labdát, hogy a nézők a februári folytatásra tömegesen tóduljanak, a 2014-es 4. évad midseason premierje ezért…..
Tegnap írtam a Valami Amerika 3.-ról, meg is kaptam a szokásos mantrát miszerint nekem semmi sem jó. Ez olyannyira nem igaz, hogy sokakkal ellentétben úgy gondolom, nem csupán jó filmek, egyenesen világraszóló munkák készültek a rendszerváltás óta itthon. Lássuk a listát! Csinibaba Ez nem csupán…..
LassúGabi 2018.02.22 13:49:04
@kultúrpesszimista: aztán mégis kurva szórakoztató!
Van ugye ez a hajtépés az RTL és a TV2 között, hogy a TV2 ellopta A Fal című vetélkedő formátumát, és Stohl András műsorvezetésével csinált egy sajátot. Erre az RTL berágott, mert ha már kifizettek egy rahedli pénzt a formátumért, meg ráköltenek egy másik szabad szemmel is jól látható összeget a…..
LassúGabi 2017.12.01 09:24:55
@® snɯıɹd snɔlns.: én felveszem VHS-re, és akkor többször is vissza tudom nézni! :D :D :D
Nekem ez az egész firkálás dolog egy hobbi. Nem tanultam sosem, csak szeretem művelni, ugyanúgy, ahogy az autók is elbrümmögnek szívem egyik szegletében, de nem belőlük élek. És ha már hobbi, akkor maradjon meg mókának, nem véletlen, hogy a ritka, vagy valamiért különleges autókról szeretek írni, az…..
LassúGabi 2017.10.10 14:39:28
@Matenak: :-)
Akkor úgy látszik a koreaiaknál is kötelező!
Én is kicsit furán nézem, mikor a japán kollegák mielőtt bemennek az étterembe, üzleti vacsora előtt, még "ütnek" párat!
És volt olyan, aki amíg vacsora után meg nem érkezett a taxi, "végigjátszott" pár lyukat! :-)
Ha orosz milliárdost képzel el az ember, akkor hatalmas gyémántokat, elképesztő rongyrázást, viszonylag kevés ízlést gondol el. Biztosan vannak kivételek, ám Alekszej Sapovalov nem tartozik közéjük, megtestesít minden előítéletet. A (most már) feleségéről nem is beszélve...
LassúGabi 2017.08.18 12:02:38
Döntéseik dollár-milliárdokra és emberek ezreire vannak hatással, egy-egy lépésük pedig még azt is meghatározhatja, hogy merre indul a világ. Gigacégek vezetőinek lenni nem könnyű, vagyis nem akármilyen személyiségre van szükség ahhoz, hogy valaki hosszú időn keresztül helyt álljon. Mi most arra…..
LassúGabi 2017.07.24 14:25:07
@mojoking77: :-)
Tök igazad van!
Ugyanezek hordanak oldalzsebes rövidgatyát, flip flop papuccsal a városban, véletlenül sincs egy ingük sem, vagy maximum egy favágóing.
Igénytelen prolik.
Bocsássatok meg a tegezésért, nem a tiszteletlenség jele, de ugyebár ritkán szokás bárkit úgy megkérni a távozásra, hogy kérném szépen elhúzni szíveskedjék a picsába. Jártam ma a városban, meg tegnap is. Láttam egész nap 35 fokban a napon vigyázzban álló rendőröket, vagy ezret. Sok fiatal…..
LassúGabi 2017.07.20 14:37:16
@ariel1: Tévedsz. Itt dolgozom a belváros szívében, kilátással az Erzsébet térre, az Andrássy-Bajcsy sarkánál.
A Putyin látogatás kb negyed ennyi cécóval járt.
1x03 - A mézeshetek Kinga&Robi: Kinga, akinek ugye a vicces kedvű Szakemberek és a Nagyon Komoly Tudományos Tesztek egy kopasz, negyvenes, elvált, 2 gyerekes cowboyt dobtak ki, az emlékezetes zenés-táncos country produkciótól meggyötörten reméli, hogy a nászéjszaka eseménytelenül fog telni, a…..
LassúGabi 2017.05.08 15:59:03
@Anakin Solo (a.k.a. Ape): :D :D :D
Te mocsok, hangosan felröhögtem az irodában! :D :D :D
Van az úgy, hogy az ember összebaszik a csajával, mert mondjuk gyökér volt, vagy szájbanyelvelt egy hóka, de csöcsben erős valóságshow-szereplőt, ugye. Az is előfordulhat, hogy erről az interneteknek köszönhetően a csaja is tudomást szerez, aki ezen felbassza magát, és kibassza a…..
Többször ért már az a vád, hogy túlzottan szigorúan szelektálok, mondhatni válogatós vagyok férfiak terén. Na jó, hát lehet, hogy kicsit sok a kritérium, de végül mégis mindig az derül ki, hogy akire nagy nehezen rámondom az áment....na éppen arra kellett volna legkevésbé. Belátom, talán…..
Már régóta felfigyeltem rá, amint csodás, régies vonalaival lapít a mai tucatjárgányok között. Igen, lapít, szó szerint, a képekről majd látszik. Oka nincs a rejtőzködésnek, legalábbis részéről, mert Ő itt a legszebb. Igaz ez a szépség most nem érvényesül, csak néha - néha villantja meg…..
LassúGabi 2017.03.14 16:55:07
@pizo: Ez rövid.
Nézd a hátsó ajtót, ablakot. Ott kéne lennie annak a plusz 10 centinek.
De nincs.
W108
LassúGabi 2017.03.17 14:22:42
@DDQ: Szia, ez nem az enyém, csak ugyanez a típus!
W108 250 S van, sötétbordó, bézs MB-Tex béllel.
Automata, elektromos schibedach.
Sor 6 dupla karbi.
Jövő héten ki lesz állítva a Fritzenfest standon. ;-)
Az egyik legjobban tisztelt és nagy becsben tartott név a svájci óraiparban, kétségtelenül a Tag Heuer. Mindamellett, hogy nagy múltra visszatekintő brand-ről beszélünk, szinte mindenki felismeri a luxus termékeiket világszerte. Az 1860-as évekbe nyúlik vissza a cég eredete, ami Edouard Heuer…..
LassúGabi 2017.02.18 10:57:16
@Libidó: Na, pont ez az én véleményem is!
Az az igazi legenda!
A Város Mindenkié csoport aktivistái hétfőn este elmentek a Blaha Lujza téri Burger Kingbe melegedni, ahonnan január 8-án a hideg elől az étterembe húzódó hajléktalan nőt egy szál zokniban az utcára dobtak...
LassúGabi 2017.01.13 08:24:19
@mahone: :D :D :D
Bosszantó érzés, amikor megvásárolsz egy prémium vagy közép-felső kategóriás telefont és a gyors, hatékony működés így is csak illúzió marad számodra. Az alkalmazások későn töltenek be, akadoznak a játékok és nem tudsz rajta egyszerre több feladatot elvégezni. Bizonyos  esetekben, még az email…..
LassúGabi 2016.12.22 09:54:49
@Void Bunkoid: Párhuzamosan használok IOS-t és Androidot.
Az iPhone céges, muszály azt használnom.
Egy ilyen korlátokkal telibaszott fosadékot még nem hordott a hátán a föld!
A legjobb kémfilmek a hírszerző-ügynökségek, kémek világába visznek el bennünket, ahol minden rejtélyes és titokzatos. Akciók, szövevényes sztorik, verekedések, autósüldözések, nagy taktikázások, a másik fél ügynökeinek kijátszása, megtévesztése és persze a világ megmentése van napirenden…..
LassúGabi 2016.12.02 17:19:56
@Fritz Gerlich: Ízlések és pofonok.
Szerintem is nagyon szar, annyira, hogy végig sem bírtam nézni.
Vontatott dögunalom, kb 40 percig néztem, aztán kikapcsoltam, és kitöröltem.
A világ legrémisztőbb épületeiről készült listáról szemezgettünk. A rövid bemutatást kiegészítettük egy kis irodalmi és filmes illusztrációval is. Sőt, újraindítjuk a szavazást!..
LassúGabi 2016.08.31 10:55:38
@A megvalósult amerikai ólom..: Én dolgoztam a filmben, Ian McShane /Waleran Bigod/ sofőrje voltam. ;-)
Konkrétan Kingsbridge volt felépítve Ócsán, a templom kb a tornyok aljáig, a tornyok már számítógéppel voltak odatéve.
A templom belső jelenetei pedig a bécsi Votivkirchében lettek felvéve.
Még egyetlenegy karórát sem rendeltem Kínából. Soha. Pedig már millió egy kommentet olvastam arról, hogy milyen király órák vannak, pár ezresért sokszor egészen korrekt darabokat kapni. Na, hát most bepótoltam két ember éves rendelését is egyszerre, beszereztem ugyanis 11…..
LassúGabi 2016.08.09 12:49:37
@GrG: Szia!
A Gearbesről olvastam a Facebookon feldobott reklámjához fűzött hozzászólásokat.
Nem túl hízelgőek voltak.
Tinydealt javaslom, viszonylag hamar küldik a dolgokat.
Az Aliexpress konkrétan egy szar, tetűlassú, nem olyat küldtek, méret sem stimmelt, 4-ből négy rendelésnél volt gebasz.
Onnan töröltem is magam.
Most a DHgate.com van próba alatt.
De a legcsalódás mentesebb továbbra is az eBay.
LassúGabi 2016.08.09 12:50:16
@LassúGabi: leginkább csalódásmentes
Általában akkor Aibnb-zünk, ha több napot vagyunk egy helyen, sokan vagyunk és kell főzni - vagy máskor is, ha megéri. Természetesen elfogadjuk, hogy az olcsó szállás esetenként lemondással, kompromisszmokkal jár, de még így is arculcsapásként ért a legutóbbi, athéni airbnb-s kéró. Jaj, de tuti, 80…..
LassúGabi 2016.08.08 09:55:42
@hagyma: És ez ki a búbánatos lófaszt érdekel, hogy te mit akarsz venni a hol?
Azt sem tudod hol van Dél Karolina, nemhogy Észak!
Havanna az biztos megy!
A lakótelep...
Láttatok már 4K akciókamerát 13.400 forintért? Jelen árfolyam mellett számolva ilyen ár jön ki az Andoer leakciózott termékére. A legfurább az, hogy nem írják, hogy a 25fps 4K videofelvétel interpolációval jönne ki, márpedig ilyen esetekben - kis sarkítással - az szokott lenni, hogy adott egy VGA…..
LassúGabi 2016.05.25 13:02:24
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Fuji FinePix XP 200. Olyat használtam Omanban, kb 4-5 méterig merültem vele.
Bírta a tengert.
De szerintem a titka annyi, hogy használat után át kell öblíteni sima vízzel.
Ezt az olcsó akciókamerát júliusban fogom tesztelni, hogy bírja a tengert.
LassúGabi 2016.05.25 20:59:47
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Passz...
Egy eredeti SJ4000?
Az kb 90 $.
LassúGabi 2016.07.18 09:48:05
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Szia, teszt megvolt!

Szerintem ezt nyugodtan megveheted!
Nekem nagyon bejött, nagyon szép videókat csinált, bírta a sós vizet, nem szivárgott sehol!
Nekem annyi a bajom vele, hogy amikor a vízálló tokban van, bazi nehéz nyomkodni a gombokat.
Azt hiszem, a stúdió sürgősen át fogja gondolni a Star Wars díszleteinek őrzését. Miközben a VIII. epizód stábja Írországban forgat, néhány élelmes srác gondolt egy merészet, és beszökött a film egyik angliai stúdiójába. Bármilyen meglepő, a srácok simán bejutottak a szabadtéri díszletek közé,…..
LassúGabi 2016.05.24 09:18:07
@Opi87: Bizony, bizony, igazad van.
Dolgoztam pár itthon forgatott produkcióban, a díszletek között nem lehet csak úgy sétálgatni, hacsak nem vagy stábtag.
Másrészt rohadtul vigyáznak, ha más miatt nem, azért, mert egy ilyen díszlet többe kerül, mint ezer forint.
Ha nem ott forgatnak épp, akkor is van komoly biztonsági szolgálat.
Egy ilyen produkciónál, mint ez meg végképp!
LassúGabi 2016.05.24 21:43:36
@Leyloren: Hacsak az nem! :-)
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
LassúGabi 2016.05.19 09:40:15
@Márton Hakapeszi: nyavalygás
Noha a kínai gazdaságról meglehetősen felemás hírek érkeznek mostanában, az országban az elmúlt egy-két évtizedben létrejött egy szupergazdag elit, melynek a gyermekei már a jómódba születtek, ahol a pénz nem számít. És ennek megfelelően is viselkednek. (Ha érdekel, hogy más országok gazdag…..
LassúGabi 2016.05.17 16:13:31
@Bambano: :D :D :D Pont ugyanez a kérdés vetődött fel bennem is!