Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_vasarlo

6 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Az A4Team nem vette át az értesítőt a BKIK által kiírt tárgyalásról.   Mivel a Békéltető Testület az A4Team képviselője nélkül is lefolytathatja az eljárást, ezért közvetlenül a tárgyalás előtt telefonon jelentkezett a képviselőjük, hogy szeretne…..
Legolcsóbb Åruk Fóruma _prb 2008.02.29 12:06:00
  ..
 Tisztelt A4Team Kft!    Először is köszönöm, hogy a kettőnk között kialakult vitát nem kívánják a dolog súlyánál/jelentőségénél komolyabb szintre emelni. Én is próbálok a vita tárgyától nem elrugaszkodni, és Önöket semmilyen…..
  A4 2008.02.28. 18:33:59 Tisztelt _vasarlo!Az A4 Team Kft. törekszik az ügyfelei minél gyorsabb és minõségi kiszolgálására. A vásárlói visszajelzések, vélemények fontosak a cég számára, amiket minden esetben szívesen is fogadunk. Az Ön esetében is…..
http://isofile.extra.hu/bkik.pdf A levelet, a hozzá tartozó kitöltött űrlappal és a melléklettel, 2008.02.28-án adtam postára, elsőbbségi küldeményként. A BKIK tájékoztatója szerint az eljárás lefolytatásának maximális ideje 90 (60+30) nap.…..
http://isofile.extra.hu/A4Team.pdf A levélből sajnos nem lett cikk, talán a történet túl hosszú, túl bonyolult, esetleg túl érdektelen volt. Az is lehet, hogy csak maga a levél akadt fenn valamilyen spam-szűrőn, ennek tulajdonképpen már nincs jelentősége.…..
Emlékszünk még Lokkbácsira, az ádörökkel maradó kopasz jóemberre, aki mindent felrobbant, amivel el lehetne jutni erről a nyomorult szigetről? Na, most vele foglalkozunk, meg egy kicsit a parti népséggel is, jó rész lesz, tessék elhinni nekem. Úgy kezdünk, hogy Lokkbácsi egy piros…..