Regisztráció Blogot indítok
Adatok
woofwoof

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy sitcomon, különösen egy tradicionális, többkamerás, élő közönség előtt felvett sorozaton azt számon kérni, hogy a karakterek nem fejlődnek, és egy helyben állás van, nem túl bölcs dolog, hiszen ennek a műfajnak ez a lényege. A TBBT-t pontosan ezért baszlatni tehát nem fair, úgy meg különösen,…..
Alig 40 felettiként talán furcsán hangzik az ember szájából, hogy „a mai fiatalok”, de tanárként és a tizenéves korosztályok tagjai közt gyakran mozgó középkorú értelmiségiként, illetve korábbi munkahelyi vezetőként talán mégis megengedhető ennyi fraternizálás, ha valamiféle általános megállapításra…..
woofwoof 2016.08.17 22:26:27
Az előző TH-epizódot Seth Meyers és Leslie Jones közösen nézte és kommentálta végig, és hálistennek videóra is vették. Ennél viccesebbet ma reggel nem tudunk mutatni. ..
woofwoof 2016.06.29 11:10:31
Gasztroforradalom ide, fesztiválturizmus oda, hogy mi a vonzó Budapestben? Hát a drogok, a prostitúció és az alkohol...
woofwoof 2016.06.08 10:51:16
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
woofwoof 2016.02.03 11:25:49
comment:com Vége a Mythbustersnek 2015.10.22 15:28:00
A következő évad lesz az utolsó, az egyik legrégebb óta, 14 éve futó kábeltévés műsornak, az itthon Állítólag..néven futó (mítoszrombolókként is ismert) Mythbustersnek. A hír azért is meglepő, mert nemrég vágták ki a fél stábot és alakították át a műsort, most mégis…..
Az a pletyka terjedt el hogy Kaley Cuoco házasságának felbomlásában Johnny Galecki, a színésző The Big Bang Theory című sorozatbeli társa is szerepet játszott, pedig NEM IS, csak haverok.  ..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
Komoly válság alakult ki Japánban, azon egyszerű oknál fogva, hogy a jelek szerint az embereket egész egyszerűen nem érdekli a szex. A jelenségnek már neve is van: sekkusu shinai shokogun, azaz cölibátus szindróma. A probléma súlyosabb, mint elsőre hangzik. (fotó: pixabay.com /…..