Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BZL

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiltott szavak elveszi feleségül 2009.06.30 08:16:00
Nna, ez is itt maradt nekünk a 19. századból. Most aztán nem bírunk vele. Mindent eláraszt, minden lányt elvesznek. Azokban az időkben persze, amikor a feleségeket még hozományért lehetett megszerezni, és az eladó lányok sorából kellett elvenni még volt értelme ennek a…..
Sokat mondó nevű visszatérő történetbeküldőnk, Kekecke újabb konfliktusba keveredett, ezúttal egy hulladékudvarban, ahol felnyomta pár forgalommal szemben behajtó szállító vérnyomását egészen addig, amíg le nem szállt egyiküknél a vörös köd. Most egy kicsit rendhagyó…..
BZL 2009.06.28 17:59:32
@EMU: Ezt így általánosságban szerinten te sem gondoltad komolyan.

Az Adobe a minap azt demózta, ahogy egy HTC Hero hiba nélkül futtatta a Flasht. A mobil egyébként egy Android-alapú telefon, amit az amerikai T-Mobile-tól lehet megvásárolni. A bemutató alapján a Hero-nak semmi baja nem volt a Flash-sel, ami elmondom miért fontos nekünk: mert gyengébb…..
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
A vásárló Gyorshajtó-rekordok 2009.06.15 13:35:00
A rendőrség van olyan kedves és havonta összeszedi nekünk, hogy kik tekertek a legdurvábban az utóbbi időben és ezért mennyit perkáltak az államnak. 130 ezer a teteje? 2009.05.26. Autópályán 130 km/h helyett 221 km/h-val közlekedett Kiszabott közigazgatási bírság összege:…..
Véget ért egy nagy kaland a televíziózás történetében, befejeződött a Battlestar Galactica, amit sokan (okkal) tartanak a világ valaha készített legjobb sci-fi-sorozatának, mert a műfaj korlátait folyamatosan feszegetve olyan témaköröket is bátran boncolgatott, amikhez a Star…..
BZL 2009.05.21 01:29:20
@Androsz:
"Tudom, hogy egy szappanopera történetét nem könnyű összefoglalni, de beértem volna akár az első széria lényegének összegzésével is."

A robotok fellázadnak az emberek ellen, a maroknyi túlélőnek menekülni kell.

Két fiatal egymásba szeret, de családjaik között dúló viszály és egy félreértés miatt végül mindketten meghalnak.

Tessék, gyorsan összefoglaltam két történetet is. Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan.
BZL 2009.05.21 03:37:06
@versiro:
"Kara Thrace, you are the harbringer of death, you will lead them all to their end. Ezzel mi lett??:) Pont jó helyre vitte őket."

A jóslat pontos volt, csak félreérthető.

"Kara Thrace, you are the harbringer of death" - Kara miatt pusztult el a feltámadás hajó, így elhozta a halált a Cylon-oknak.

Pont, új gondolat.
"you will lead them all to their end."

A pontos fogalmazás sosem volt a hibridek erős oldala. :)
Nincs is annál bosszantóbb, mint mikor az embert már a szabályos közlekedésben is megakadályozzák, és ráadásul mindezt egy majdnem töküres autópályán. István egy korábbi szorizhoz hasonlatos történetét osztotta meg velünk. A kék Astra-sok között netán valami furcsa kerge…..
Óriási botrányt kavart jobb- és baloldalon egyaránt az SZDSZ Európai Parlament-választásokra készült plakátsorozata. Horn Gábor, a párt ügyvivője munkatársunknak kielemezte, miért védhető a párt kampánya, amelyről Gyurcsány Ferenc miniszterelnök annyit mondott,…..
Voltatok-e már olyan helyzetben, hogy ültetek az orvosi rendelő várójában, és kétségbeesetten bámultátok a gyereket, aki épp 39 fokos lázzal a falról dobbantva lebbent át a csillárra, hogy aztán triplaszaltóval landoljon a pelenkázók tetején? Vagy előfordult-e már olyan, hogy…..
BZL 2009.02.21 04:32:26
@haaaaaat:

És ha apádnak akkor nem lyukad ki a gumi, most egy idióta bejegyzéssel kevesebb lenne a neten.

ON - bocs (a bloggertől)

-------------

A csomag nagyon jó ötlet, mindenképp fogok ilyet csinálni ha lesz kölyköm.
Viszont szerintem ezt gyerekre kell szabni, mindenkit más köt le.
Már fel akartam ezt tenni itt kérdésben, csak elfelejtettem, de most reklámbuzi kollega eszembe juttatta a lelkes libavédőket.Egész egyszerűen nem értem hol vannak ezek az állatvédők, amikor pl. homárokat élve dobnak a forró vízbe, miközben azok a homárok sírnak ilyenkor…..
Geekblog Amikor megállt a Föld 2008.12.10 08:01:00
Kritikát önéletrajzi felütéssel kezdeni nem tartozik a különösebben eredeti módszertanokek közé, ám jelen esetben a tárgy bizonyos, minimálisan elvárható viszonyulási szintek olyan semmibevételével, alulmúlásával kérkedik, ami tulajdonképpen BÁRMIRE feljogosítja a…..
De miért Mikulás? Honnan ered ez a név éppen ilyen változatban? Ahogy próbáltam utánakeresni rengeteg névváltozatot találtam. Nem biztos, hogy minden helyes, de én ezeket találtam.  A mi Mikulásunk eredetileg Νικόλαος (Nikolasz) néven…..
Proszektúra Ki kit vádol hamisan? 2008.11.18 17:43:00
Megkezdődött a Zsanett-ügy néven ismertté vált eset pótmagánvádas eljárása a Fővárosi Bíróságon Ha népszavazással kéne eldönteni, szinte biztos vagyok abban, hogy a szavazók 90 %-a arra voksolna, hogy a rendőrök tavaly májusban Zsanettet megerőszakolták.Valószínűleg…..
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első részéből olvasóink megtudhatták, hogyan született a sorozat ötlete, miben állt a két évig tartó előkészítő munka, hogyan kezdte meg a stáb a forgatást és a túrát, milyen technika állt az operatőrök és…..
Martin Laing art director beszél a Terminator negyedik részéről, a három és fél perces videóban láthatunk néhány robotot és néhány pár másodperces jelenetet. ..
Hát így néz ki, amikor Spock kiinteget a furnérlemezből ácsolt, csillogoó festékkel lekent jövőből. Jessice Yellin hologramként jelent meg a CNN stúdiójában, pedig valójában Obama főhadiszállásán volt Chicagóban 44 kamera kereszttüzében, miközben nem messze tőle 22…..
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA.   nem pártolom a túlzott gyógyszerhasználatot - szerintem is fontos a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel - LETILTVA sokmindenben igaza van - az is elismerésre méltó, hogy felvállalta ezt a témát és…..