Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnRossEwing

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Remélem jól telt a nyár mindenkinek. Igen, mától teljes gőzzel robog az oldal, mindjárt itt az első Napi érdekes. Vágjunk is bele! 1884. A brit Kendall Green biciklis klub tagjai ..
JohnRossEwing 2021.09.06 13:36:04
Jackson maga is súlyosan megégett egy reklámfilm forgatásán:
www.youtube.com/watch?v=3Rpn9gGZiLo

Élete végéig szedett emiatt fájdalomcsillapítót a migrénes fejfájására, elkezdődtek a plasztikai műtétek, parókát kellett hordania.
A kép szerintem még a kórházi kezelése során készült, a fején lévő kötés és a ruházat alapján, a baleset után ugyanis ebben a kórházban kezelték.
MAI KEDVENC KÉP: 1967. Közlekedési rendőr átképzése Svédországban egy tanpályán, a jobb oldali közlekedésre való áttérés előtti napokban. A kaotikus napokról, remek képekkel egy korábbi bejegyzésünkben olvashattok..
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
JohnRossEwing 2019.12.09 10:31:46
1921. május 2. Paul von Hindenburg, Erich Ludendorff tábornok és Tirpitz admirális vesz részt II. Vilmos császár feleségének, Auguszta Viktória császárné temetésén Potsdamban..
JohnRossEwing 2019.10.16 10:05:37
@jamboox: MJ-nek a haja kapott lángra. Egy lépcsőn kellett lesétáljon szép lassan, miközben pirotechnikai szarságok robbannak két oldalt. Elméretezték a dolgot, így meggyulladt a haja az egyik tűzijátéktól. Csak másodpercek múlva vette észre, mikor már a bőre is éghetett. Másod és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, a Pepsi állítólag másfél misit fizetett kártérítés gyanánt...

Ennek köszönhetően kaptak szárnyra olyan fura pletykák, hogy csak oxigénsátorban alszik. ja, mert az égési sérülteket kezelik vele. Valószínűleg a fájdalomcsillapítókhoz is itt szokott hozzá, mert marandó sérüléseket szerzett. És hát kicsit dobott a plasztikai műtétekhez való kedvén is, egyébként sem nagyon volt kibékülve a külsejével, hát még az égés után.

A kesztyű az szimplán csak a stílusának volt a része, ahogy a vastag fehér zokni is. A 25-éves Motown bulira találta ki, ahol először nyomta le az ikonikus Billie Jean performancit.
Ahogy az RTL Lilut és Balázst, a TV2 korábban Tillát és Liptay Claudiát használta minden nagy műsora vezetéséhez, de most, hogy Liptai Claudia ősszel inkább a babájával foglalkozik, Majka meg nézettségmágnessé avanzsált, a Rising Starban már kipróbált Ördög Nóra - Majka duóra bízzák a Star Academy…..
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
JohnRossEwing 2016.05.03 15:17:52
@momori: :D ez szép megfogalmazás
Zokogott Várkonyi Andrea, mikor kiderült, hogy Marsi Anikó jön a helyére a Tények című hírműsor vezetésére, ami az utóbbi években azért már nem annyira volt hírműsornak tekinthető. Várkonyi állítólag a büfében sírta el magát, legalábbis a Blikk szerint. Állítólag azon akadt ki, hogy nem közölték…..
Amikor Azurák Csaba György Bence távozása után átvette a hírigazgatóságot, és arról beszélt az Indexnek, hogy egy politikai-közéleti háttérműsort szeretne meghonosítani a TV2-n, illetve lecsökkenteni a Tények másfél órás műsoridejét (agyrém, minek ilyen hosszú híradó bárkinek is?), legrosszabb…..
Nagyon benézte a lelkes elbocsátáshullámot a TV2: az infotainment és hírműsoraikra mindössze négy férfi műsorvezetőjük maradt, akik közül az egyik az a Gönczi Gábor, aki életében nem volt híradós (nem mintha Váczi Gergőnek nagyobb tapasztalatai lennének ezen a téren), de akit a csatorna meglehetősen…..
Nézzük csak. A Magellán-Mokka-Tények hármasra (a Magellán most támad fel) a TV2-nek jelenleg egészen pontosan három férfi műsorvezetője van, Pachmann Péter, Váczi Gergő és Szebeni István. Volt több is, de azokat kirúgták vagy felmondtak (Dudás, Kárász, Kőrösi, Tvrtko, stb.), a helyükre érkező Gönczi…..
JohnRossEwing 2016.04.14 09:53:37
@ElPadre: mondjuk én is szívesebben olvastam volna kritikát a nagy duettről, ha már a nézettségi adatok kapcsán ennyire megkerülhetetlen műsornak tüntetik fel. még az is eszembe jut, hogy szándékosan nem írnak róla. (?) pedig szerintem ha valamin, hát azon keresztül egészen jó helyzetképet lehetne adni a mai Magyarország kereskedelmi televíziózásáról. A képernyőn eladható karakterek, szerkesztői háttér, fogyasztói elvárás és annak való megfelelés, kontra fogyasztói magatartás tudatos átformálása, dobozos termék saját piacra történő felhasználása, stb... Bár lehet ez nem SIXX műfaja, neki sem kötelező mindenhez érteni, azért megpróbálkozhatna vele az index vagy valamelyik gyermeke.
bár lehet, hogy ők sem akarnak mást, mint bedobni egy számot, ami talán valahol valakinek a fizetése, és máris lefoglalták vele az idekattintók gondolatait. kész is az újságírás. "na, holnap miről írjunk?"
JohnRossEwing 2016.04.14 17:30:52
@sixx: köszi!
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
1930-as évek. A híres Sámson, vagyis az orosz erőember, Alexander Zass..
JohnRossEwing 2016.02.29 10:37:17
@BluE: a kicsik azért sírnak rendszerint, mert a nyomáskülönbség miatt ugye nekik is bedugul a fülük. Csak ők nem tudják azt, hogy egy-két nyeléssel kiegyenlíthetnek, és úgy eléggé zavaróvá válik. Sokszor a szülők meg csak gyorsan ölbekapják, rázogatják, holott egy-két korty víz vagy egy falat kaja segíteni.

a TVR standja tényleg menő. Micsoda bőrborítás! :D
Bár Pierrot zsűrizése A dal idei első adásában nekünk tetszett – azt írtuk, tök szimpatikus, hogy nincs benne felesleges modorosság –, nem mindenki értékelte az őszinte szavait. Pierrot nem kímélte Odett, az x-faktoros Benji, az Egy másik zenekar és Tolvai Reni produkcióját sem, utóbbiéból például a…..
Azok után, hogy Frei vagy Deutsch Tamás is kifejezetten jó választásnak bizonyult Friderikusznál, a TV2 feltétlenül jó ötletnek tartotta Berki Krisztiánnal zárni az Összezárva Friderikusszal első szezonját. Berkitől elég merész döntés volt bemenni a műsorba, hiszen a Rubint…..
JohnRossEwing 2015.11.30 13:33:24
@Puffancs Mirtill: meg hát ugye a szülői beleegyezés...
szerintem ordas nagy kamu volt ez a műsor. csodálkozok Friderikuszon, hogy hajdúpetike hóbortjaihoz asszisztál. ezek előre definiálható konfliktus helyzetek voltak, pontosan az ilyenekből táplálkozik a berki márkaépítő kisipari vállalat. lehetett volna itt dráma, de asztalhoz ültetni ezt a két embert eleve sz*r ötlet. kérem kapcsolja ki, nincs itt semmi látnivaló.
A harmadik évadban is egy faszi nyerte a TV2 legszórakoztatóbb műsorát, köszönhetően annak, hogy annyira komikusan nézett ki nőnek öltöztetve, hogy nem volt ember, aki kibírta volna röhögés nélkül a produkcióit. Gáspár Laci viszont nemcsak azzal nyert, hogy képes volt elengedni…..
JohnRossEwing 2015.11.30 13:20:35
@szebenyi: szeretni vagy nem, izlés kérdése. de hallani ahogy énekel, az már nem egyéni megítélés. És bizony Adélka énekben nagyon gyenge. Igazi kisugárzása nincs, 1 abból az önértékelési gondokkal küzdő tinilányok seregéből, akik a bizonytalanságukat ilyen cukiskodni próbáló, komolytalan viselkedéssel igyekeznek leplezni.
Almamag Lőttek a ciginek 2015.11.04 11:19:57
13 éves lehettem, amikor Zech Gabi barátom átjött hozzánk a Petőfi térre (nem lakott messze, a nagyanyám háza mögötti játszótér túloldalán) és azt mondta, menjünk le az állomás melletti felüljáró környékére, a rétre, ami kurvára nem rét volt, hanem egy építési…..
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
JohnRossEwing 2015.10.27 14:33:27
@high up!: minden oké? :D
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
JohnRossEwing 2015.10.26 12:54:38
@kekecke: lexikális tudása kétség kívül nincs. nem olvas könyvet, se újságot. Ellenben hogy annyira buta-e, azt nem tudom. Egy valamihez viszont ért annyira, hogy igen jól megéljen belőle. És egyébként szerintem ez egy boldogabb ország lenne, ha az emberek inkább buták lennének mint rosszindulatúak. Az is igaz, hogy ha Mo-on az összes rossz indulatú embert arányos butává konvertálnánk, itt nem maradna élet :D
JohnRossEwing 2015.10.26 16:18:20
@Izo: látva a nézettségi adatokat ezt a teóriát kihúzhatjuk.
Ha a múlt heti adás az volt, amiben nagyjából minden stimmelt, akkor az e heti meg az, amiben két, na jó, három produkciótól eltekintve nem nagyon jött össze a dolog. A Wolf Kati köré felépített produkció valóban szuggesztív volt, de az átlényegülésből az énekesnő pont nem…..
A tegnapi nap a magyar médiatörténet egyik legviccesebb óráit hozta, hiszen délután háromkor még úgy tudtuk, hogy a TV2 tulajdonosa Andy Vajna, akiről az elmúlt két napban minden újság azt írta, hogy Orbánnak vette meg a tévét, bejelentette, hogy az új rezsimet Dirk Gerkens, az…..