Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnRossEwing

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tuttosport hasábjain olvasható Fabrizio Ravanelli nyilatkozata, aki beszélt a hétvégi torinói derbiről, illetve a Juventus ikonja a nyári mercato kapcsán is megfogalmazott egyes elvárásokat. „A derbit a megfelelő koncentrációval kell kezelni, és nem szabad figyelembe venni a tabellán látható…..
Luciano Moggi a minap a Libero Quotidiano hasábjain osztotta meg véleményét a Juventus jelenlegi helyzetéről és a Massimiliano Allegrit illető kritikákról. „A pletykák szerint Massimiliano Allegri mellékszereplő, aki továbbá felkészületlen is, de érdemes tisztázni pár dolgot, mielőtt a 31. forduló…..
JohnRossEwing 2024.04.10 09:44:26
A minap újabb hírek érkeztek a Juventus sérült játékosaival kapcsolatban, melyek között pozitív, és negatív fejlemények is vannak, mivel Weston McKennie a jelek szerint bevethető lesz az Atalanta elleni, hétvégi derbin, azonban a csapat friss igazolása, Carlos Alcaraz akár hosszabb időre is…..
Már csak szűk egy hónap van hátra a januári mercato kezdetéig, ennek fényében pedig az olasz sportsajtóban is egyre szaporodnak a pletykák a Juventus lehetséges téli kiszemeltjeiről, valamint azon játékosokról, akik a következő transzferablakban elhagyhatják az Öreg Hölgyet. A La Gazzetta dello…..
Paolo Di Canio nemrégiben elmondta véleményét a vasárnapi rangadóról, s egyúttal azt is megosztotta a Libero számára, miért becsüli igencsak sokra a Juventus mesterét, aki idén scudettoesélyes szintre emelte az Öreg Hölgyet. „Szép dilemma áll előttünk a vasárnapi rangadó kapcsán: az Inter erősebb…..
A Fiorentina nemrégiben nyitotta meg edzőkomplexumát, és a Tuttosport már szinte a vasárnapi meccsre hangolva ma címlapon hozta, hogy a Viola Park nem jöhetett volna létre a Juventus hozzájárulása nélkül, s illusztrációként Dušan Vlahović és Federico Chiesa párosa látható, szalagcímként pedig a…..
A tegnapi hivatalos bejelentés után a Tuttosport ma több részletet osztott meg Nicolò Fagioli vallomásából, amiket a játékos az ügyészségnél tett. „A végén már alig aludtam éjszaka. Ahogy telt az idő, annál inkább zavart az adósságom. Egyre csak nőtt az adósság, én pedig azért játszottam egyre…..
Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus figyelemmel követi Lazar Samardžić helyzetét, akit Cristiano Giuntoli már tavaly is a Napolihoz akart vinni. A középpályás bére mindössze 425 000 euró, így a Juventusnak bőven van mozgástere, és a torinói klub kész megháromszorozni ezt a bért. A klubok…..
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
Az első fordulók után a válogatott szünet tökéletes alkalom a látottak elemzésére, és némi esélylatolgatásra, így a sajtó többeket megszólaltatott a hétvégi meccseket követően. Fulvio Collovati a Rai Sport munkatársának nyilatkozott, és véleménye szerint a Juventus sokat veszített azzal, hogy…..
Nicolò Fagioli a Lega Serie A hivatalos csatornájának nyilatkozott a minap, s a fiatal középpályás beszélt úgy saját, mint a csapat céljairól is. „Én mindig hiszek a képességeimben, de nem számítottam rá, hogy ennyi meccsen lehetőséget fogok kapni. Játszottam 20 percet, aztán volt egy lehetőség…..
JohnRossEwing 2023.09.03 17:41:21
@Thuglife!: ha ennyire kritikus vagy Allegrivel szemben (ld fentebb), vagyis úgy látod, hogy a vezető edző nincs birtokában mindannak a képességnek, ami a csapatot sikerre vezetheti, akkor mire alapozva várod el ilyen ellentmondás nem tűrően a csapattól hogy bajnok legyen? Értem, hogy ez a te vágyad, nekünk többi szurkolónak is ez a vágya. De ez csak vágy!!
Nem a realitás jelen körülmények között (keret minősége, mélysége, összeszokottsága, stb).
(Egyébként az első négyben végezni nem egyenlő a negyedik hellyel. Szóval ha valaki azt mondja, az első négyben kell végezni, az azt jelenti, hogy a negyedik hely a minimum, nem azt, hogy nem az elsőre kell törekedni.)
Többen is nehezményeztétek az utóbbi időben, hogy túl sok a háborús fotó a válogatásokban. Nos a mai képsorban egyetlenegy sincsen, bár a vége kissé szomorúra sikerült, de ilyen az élet is. Júliusban és augusztusban most nem lesz Napi érdekes, nekem ez a nyári szünet (fotókat is kell gyűjtenem), de…..
1940. Betegek és ápolóik nézik a légiharcot a R.A.F. (Brit Királyi Légierő) és a német Luftwaffe között valahol Dél-Angliában..
JohnRossEwing 2022.02.14 13:06:28
@Fogash: A Rijnborg az történetesen holland.
De ettől nyugodtan hordd le a skandinávokat mindennek, ha attól neked jobb lesz. (Bár nem lesz :D)
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Sziasztok! Remélem jól telt a nyár mindenkinek. Igen, mától teljes gőzzel robog az oldal, mindjárt itt az első Napi érdekes. Vágjunk is bele! 1884. A brit Kendall Green biciklis klub tagjai ..
JohnRossEwing 2021.09.06 13:36:04
Jackson maga is súlyosan megégett egy reklámfilm forgatásán:
www.youtube.com/watch?v=3Rpn9gGZiLo

Élete végéig szedett emiatt fájdalomcsillapítót a migrénes fejfájására, elkezdődtek a plasztikai műtétek, parókát kellett hordania.
A kép szerintem még a kórházi kezelése során készült, a fején lévő kötés és a ruházat alapján, a baleset után ugyanis ebben a kórházban kezelték.
MAI KEDVENC KÉP: 1967. Közlekedési rendőr átképzése Svédországban egy tanpályán, a jobb oldali közlekedésre való áttérés előtti napokban. A kaotikus napokról, remek képekkel egy korábbi bejegyzésünkben olvashattok..
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
JohnRossEwing 2019.12.09 10:31:46
1921. május 2. Paul von Hindenburg, Erich Ludendorff tábornok és Tirpitz admirális vesz részt II. Vilmos császár feleségének, Auguszta Viktória császárné temetésén Potsdamban..
JohnRossEwing 2019.10.16 10:05:37
@jamboox: MJ-nek a haja kapott lángra. Egy lépcsőn kellett lesétáljon szép lassan, miközben pirotechnikai szarságok robbannak két oldalt. Elméretezték a dolgot, így meggyulladt a haja az egyik tűzijátéktól. Csak másodpercek múlva vette észre, mikor már a bőre is éghetett. Másod és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, a Pepsi állítólag másfél misit fizetett kártérítés gyanánt...

Ennek köszönhetően kaptak szárnyra olyan fura pletykák, hogy csak oxigénsátorban alszik. ja, mert az égési sérülteket kezelik vele. Valószínűleg a fájdalomcsillapítókhoz is itt szokott hozzá, mert marandó sérüléseket szerzett. És hát kicsit dobott a plasztikai műtétekhez való kedvén is, egyébként sem nagyon volt kibékülve a külsejével, hát még az égés után.

A kesztyű az szimplán csak a stílusának volt a része, ahogy a vastag fehér zokni is. A 25-éves Motown bulira találta ki, ahol először nyomta le az ikonikus Billie Jean performancit.
Ahogy az RTL Lilut és Balázst, a TV2 korábban Tillát és Liptay Claudiát használta minden nagy műsora vezetéséhez, de most, hogy Liptai Claudia ősszel inkább a babájával foglalkozik, Majka meg nézettségmágnessé avanzsált, a Rising Starban már kipróbált Ördög Nóra - Majka duóra bízzák a Star Academy…..
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
JohnRossEwing 2016.05.03 15:17:52
@momori: :D ez szép megfogalmazás
Zokogott Várkonyi Andrea, mikor kiderült, hogy Marsi Anikó jön a helyére a Tények című hírműsor vezetésére, ami az utóbbi években azért már nem annyira volt hírműsornak tekinthető. Várkonyi állítólag a büfében sírta el magát, legalábbis a Blikk szerint. Állítólag azon akadt ki, hogy nem közölték…..