Regisztráció Blogot indítok
Adatok
23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !!

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogalmunk sincs, miért erőlteti a kormány és személyesen a kedves vezető a kvóta-ellenes népszavazást. Nem tudjuk, mit kezd a legújabb felhatalmazásával. Az ugyanis biztos: ami az elmúlt egy évben ezzel kapcsolatban elhangzott, az szemenszedett hazugság...
23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !! 2016.10.02 16:58:42
Nagy baj, hogy a nacionalizmus a legnagyobb politikai erő idehaza. Még nagyobb baj, hogy ez egy etnikai típusú nacionalizmus, azaz a vélt (senki által nem definiált, ideologikus) "igazi" magyarság megőrzését tartja az ország legfőbb erejének, érdemtől, tényektől, a világ alakulásától függetlenül.…..
23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !! 2016.08.15 23:29:52
@1ghost: "Amerre járok-kelek az országban az emberek csak köpnek egyet, ha meghallják azt, hogy fidesz."

Amerre meg en jarok, ott mindenki, okad, hany, szarik, fosik ha csak meghallja, hogy mszp, vagy dk. Undorodnak es felfordul a gyomruk a libbantaktol.
Ha feltesszük, hogy Polt Péter csak a miniszterelnök tenyeréből eszik, akkor Orbán Viktornak nem kell tartania attól, hogy Rogán propagandaminiszter szembeszáll vele, megpróbálja megpuccsolni, szövetséget köt a meggyengítésére...
23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !! 2016.07.29 12:30:55
@1ghost: ki nem szarja le, mit gondolnak az agyalagyult libsik. A lenyeg, hogy 2018-ban, egy ujabb ketharmaddal vegleg megszabaduljunk ezektol a bunozoktol, meg a terroristaiktol.
  Ki emlékszik ma már, hogy mi is lett végül azzal a drogteszttel? És hogy milyen következményei lettek? Nem árt visszaidézni: a Fidesz tavalyi mélyrepülésekor hetente dobtak be újabbnál újabb ötleteket, hogy megakadályozzák a kormánypárt népszerűségének további zsugorodását. Ilyen ötlet volt a…..
Igencsak meglepődtem, amikor a postaládámban találtam szépen befóliázva, nevemre megcímezve a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős…..
Vasárnap reggel a CNN internetes változatának nyitó oldalát négy hír vezette. Az egyik a republikánus elnökjelölt-jelölt Trump kampánystratégiájával foglalkozott. A másik három Magyarországgal. Nézzük őket szép sorban. Az első azért nem teljes terjedelmében…..
Ez volt az elmúlt 10 nap. Orbán csak annyit tanult belőle, hogy az USA lebombázta Líbiát, ahonnan jönnek a menekültek. (Pedig Magyarországra nem jönnek a menekültek Líbiából.) Orbánnak még az is eszébe jutott, hogy külfödön irányítják a sajtót. (Ehhez kommentár se kell.)…..
Arra való a netes anomitiás, hogy az ember többet engedhessen meg meg magának. Akár az állat is kitörhessen belőle. Erre igen szép példákat találhatunk a tetszőleges posztunk alatt kommentelő Fidesz-trolloktól. Bár persze az anonimitásnak nem kell föltétlenül azt jelentenie,…..
Varánusz Elempésedik a Fidesz? 2015.08.18 09:09:17
Olvasom, hogy Viktorék nagy bátran megfutamodnak a biztosnak látszó választási vereség elől Angyalföldön. Egy időközi önkormányzati nem egy nagy jelentőségű valami, könnyen dobható, de…..
Megijedtek az aszfaltrajzoló gyermekektől? Félnek a színektől? Az elmúlt években már számos esetben bizonyították: a kormány és a FIDESZ vezetői két mumustól félnek igazán, a…..
Az amúgy Európai Unió elleni kirohanásairól ismert Orbán Viktor most hatszázmillió forintot markol ki az európai uniós polgárok zsebéből, hogy egy vasútat építtessen a kertje…..
A sumákolás, nagyotmondás és parasztvakítás nagymestereként számon tartott Orbán-kormány ezúttal még önmagát is felülmúlta. Amit a déli határon épülő…..
23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !! 2015.08.09 23:38:01
@fda: "jelenleg 100ezer fő felett járunk a migránsokkal, akiknek lakhatást, ellátást kell biztosítani."

Es ezek hulyek nem fogjak fol, hogy mostmar 100 ezer embert kell itatni etetni. Es e kozben, ezek a libbantak napi 24 oraban gyerekszegenysegrol, meg az apolonok fizeteserol rinyalnak. A kb 30 ezer hajlektalanunkat nem tudjuk ellatani. Nem tudnak enni,inni, furodni, telen megfagynak, mert nincs rajuk penz. Erre 3 honap alatt ide pattan 100 ezer afrikai es ezekre meg azonnal van.
Hat basszak, meg akkor mar inkabb a 30 ezer magyar hajlektalant lassuk el.
Tudom, nem kell Bayer Zsoltot olvasni. De mit csináljak, ha egyszerűen képtelen vagyok megállni? Szerzett ő már nekem vidám perceket is. Például a Putyinhoz írt szerelmes levelén hetekig röhögtem. A legújabb…..
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !! 2015.08.08 03:30:08
Azt írja Fritz Tamás a Magyar Időkben (amit lenyúlási okoból még Napi Gazdaságnak neveznek), hogy  egyáltalán nem ártana, ha kormány és ellenzék között legalább…..
Lemond a magyar állampolgárságáról egy erdélyi nő, mert nem ért egyet a kormány menekültpolitikájával és a déli határzárral – adta hírül kedden az…..
23 millio Román NEM 60 millio arab IGEN !! 2015.08.06 01:10:45
Minden rosszban van valami jó. Ez az őrületes közhely jut eszünkbe mindarról, ami az utóbbi hónapokban Magyarországon történik. Mióta ugyanis a kormány hathatós támogatásával a közbeszéd vezérfonala a menekültügy lett, olyan dolgok derültek ki a keményen dolgozó magyar…..
A Tárki felmérése szerint az intenzív propaganda ellenére jelentősen csökkent a bevándorlásellenesek aránya (a bevándorláspártiaké ennek kb. a felével), és nőtt a…..
Eddig valahogy úgy képzeltem el a Nagy-Magyarországot visszasíró Wass Albert-fan bőgatyás szubkultúra képviselőit, hogy ha valami fontos nekik, akkor a szép magyar nyelv ápolása biztosan az. Mert ugyan hogy is lehetne kipicsázni a románokat Erdélyből, ha minimumként nem beszéljük…..
Gratulálunk Orbán Viktornak, Kovács Zoltánnak, Habony Árpádnak, és természetesen az egész kormányzati propagandagépezetnek ahhoz, hogy sikerült megveretniük egy szegedi lányt, akinek barátját bevándorlónak nézték a kormány által feltüzelt suhancok. Az a hatalom, amelyik…..
A Fidesznek újabb 600 millió forintnyi közpénzt sikerült elvernie propaganda-plakátokra, amelyek segítségével részigazságokat, csúsztatásokat, vagy éppenséggel hazugságot próbálnak beleverni az emberek fejébe. Nem beszélve arról, hogy tovább folytatódik a menekültek…..