Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kmb2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Palmyra az Iszlám Állam kezén Változnak a frontok a közel-keleti önjelölt kalifátus, az Iszlám Állam körül. A barbár terrorcselekményeiről elhíresült „állam” legkeményebb és legsikeresebb ellenfelei a saját állami létük megteremtéséért is küzdő kurdok; míg a…..
kmb2 2015.07.11 11:07:49
@Shopping:

Agymosott hülyeségre minek időt pazarolni? Te miért teszed? Azt hiszed valaki beveszi? Egyből látják hogy nem vagy normális, és már tovább se olvasnak. "Másik valóság..." Aha, persze...
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
kmb2 2015.07.05 21:04:04
A másik holobiznisz topikban (vigyazo.blog.hu/2015/06/20/kinek_uzlet_a_holokauszt#comments) nem lehet hozzászólni, úgyhogy itt:

A cikkíró öntudatos zsidó? Csak mert az jön le belőle hogy szerinte a zsidóknak minden jár, másoknak meg semmi.

Szar ügy hogy a zsidókat EGYSZER kirabolták (meg legyilkolták, ahogy a történelemben másokat is), de minket az elmúlt 1000 év alatt hányan és hányszor raboltak ki, és ezért mennyi kárpótlást kaptunk bárkitől is? Tatárok, törökök, osztrákok, ruszki, németek? 1 fillért se. De mi már ki tudja hanyadszor kárpótoljuk a zsidókat mert még mindig nem elég nekik.

Legutóbb a MÁV-ot akarták amerikában (mert ott van esélyük minden marhaságra, itt meg kiröhögnék őket) lehúzni egy valag pénzzel. Kérdem én: én fizessek nekik? Ott se voltam, nem én vettem el tőlük. Pereljék be Hitlert, nekünk van elég bajunk ezen kívül is. És akkor csodálkoznak ha éledőben az antiszemitizmus? Minket 1000 éve mindenki kifosztott és akkor még mi kárpótoljunk másokat? Csoda ha kinyílik az egyszerű ember zsebében a bicska? Pedig nem vagyok antiszemita, sőt, szerintem ahogy Izrael állam védi a civilizációt az iszlámtól az pont olyan mint ahogy mi védtük évszázadokkal ezelőtt. De az ilyen cikkek kapcsán nekem is kedvem támad karlendítéssel köszönni. Menjenek már a jó k. anyjukba az élősködők! És nem azért mert zsidók, hanem mert ők szívbaj nélkül kifosztanák a szegényebb embereket, elvárják hogy sajnáljuk őket amiért egyszer velük is megtörtént ez. Egyre inkább nem fogjuk, pont az ő élősködő, bicskanyitogató magatartásuk miatt. Mahuknak csinálják az antiszemitizmust.

A nagy összetartásal mindig is az volt a probléma hogy a csapaton belül levőknek ugyan jó, de a kívülállóknak nem, ezért nyilván ott nem voltak népszerűek. Amiből aztán menetrendszerűen jött az aktuális pogrom. A legutóbbit holokausztnak hívták, de volt előtte pát, szerte Európában. És azóta se tanulták meg hogy ha el akarnak különülni tőlünk, a sajátot előbbre veszik a másiknál, akkor a másik is ugyanígy fog viselkedni velük.

A cikkhez még annyit hogy ha a 10 almából 5-öt 3llopott Szása, meg 2-t Johnny boy, akkor nem 10, hanem csak 3 almával jövök neked. Vagy annyival se, mert nézzük már meg miből is lett neked 10 almád: belőlünk sajtoltad ki anno, most visszavettük.