Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fashionista

1437 bejegyzést írt és 652 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esküvői Képek 1, 2, 3,..
Igen, de ne a régies, egyetlen mintában létező A variációk száma végtelen (ráadásul csodás füzéreket lehet belőlük készíteni): Egy egyszerű uzsonnástasakot is azonnal feldom egy tortapapír dekoráció: Ajtódísznek is jól mutatnak, vagy karácsonyfaégőkkel…..
Cikcakkos, törzsi mintás, etnikus hangulatú, virágos, színes, geometrikus mintás - bármelyik stílusban is válassz magadnak táskát, biztosan trendi leszel a szezonban. Ráadásul nem is kell anyagi csődbe taszítanod magad, hiszen a H&M és hasonlók kínálatában már 6000 forint…..
OurFashion Öt szépség mára 2012.08.07 12:43:49
Sok érdekességre bukkantam ma reggel, így mutatok nektek öt szép (vagy legalább érdekes) személyt, tárgyat vagy kollekciót a nagyvilágból: 1. Blake Lively ismét csodaszépen nézett ki a Gossip Girl forgatásán - West Village-ben kapták lencsevégre a szőke sztárt Haute Hippie…..
OurFashion Luxus az arcra 2012.08.06 12:36:00
“Idén ősszel, Giorgio Armani  újraértelmezi a textúrákat az egyedülálló szín látásmódja segítségével.  Kontrasztos anyagok és formák jelennek meg, a férfias határozottság és nőies elegancia jegyében. A tökéletesen harmonizáló árnyalatok újraértelmezik a…..
Megérkezett a KlassDSign Tote Bags nyári, színes Mini Kollekciója, amelyek az előző széria nagy sikerére való tekintettel nem csak itthon, de már Londonban is kaphatóak. A táskák két új felirattal és színnel készültek el, a tervezők számára nagyon kedves divatikonokat, Karl…..
...hanem a Bobbi Brown augusztusi újdonsága: a Desert Twilight kollekció. A sivatagi fény által ihletett színek a legjobban a szemhéjpúder palettánál érvényesülnek: ahogy a gyöngyházas, metálos és matt bézses színek váltakoznak, valóban a csillogó homok árnyalatai jutnak…..
Egyrészt még van egy hónapunk a nyárból (vagy kifoghatunk egy olcsóbb, utószezoni nyaralást szeptemberben is), másrészt pedig a leárazásokon most találhatjuk meg a legolcsóbb darabokat. A Calzedoniában is találhatunk még szépségeket, és egy-két webshop is extra kedvezményeket…..
OurFashion Vintage varázslatok 2012.07.31 12:17:08
Elkezdtem olvasni A párizsi feleség című regényt, a Paula McLain által leírt hangulat visszarepített az időben, így elkezdtem olyan filmeket nézni, amik kicsit megidézik ezt a hangulatot. Először a Midnight in Paris került sorra, majd elkezdtem haladni az időben, és jött az An…..
Kis híján elaludtam, amikor Madonna első Truth or Dare cipőinek a képeit nézegettem. Az összesen 60 darabosra tervezett kollekcióból eddig körülbelül 30 látott napvilágot, de sajnos alig találni köztük meggyőző kreációkat. A szabások egyszerűek: klasszikus tűsarkúk itt-ott…..
A LUSH óriási teaserkampánnyal, visszaszámlálással készült a sminkcuccainak bevezetésére, ami éppen 1 hete történt világszerte, így nem tudtam ellenállni, nekem is meg kellett néznem az újdonságokat. Múlt héten jártam az egyik üzletükben, ahol az eladók rávettek arra,…..
Stégner-Kunos Niki vendégposztja Ennél finomabb vajas kekszet én még nem ettem és természetesen ez a recept érdeme, nem az enyém. Akik eddig kóstolták, egytől eddig imádták és mostanában ajándékba is ezt szoktam készíteni. Egy kis dobozban, szalaggal átkötve, nagyon finom…..
Az elsőre furcsának tűnő cím a MEI KAWA játékos szókapcsolat mandarin nyelvről történő fordítása, amit Kasza Emese, a márka tervezőjének nevének betűiből alkottak meg. A márkanév a férfiasság és a nőiség egyfajta összekapcsolódását tükrözi (a név első része, a…..
OurFashion Öltözz az Olimpiához! 2012.07.27 19:44:11
Hamarosan elindul az Olimpia, azaz a szurkolások, esélylatolgatások, hősök felemelkedéseinek és bukásainak az az időszaka, ami lázban tartja négyévenként a tévénézőket és az országokat. Nekem nincs tévém, és nem is igazán nézek sportközvetítéseket, de ilyenkor még engem…..
A fürdőruha bemutatók közül a brazilok a kedvenceim: a Sao Paolo Fashion Week és a Fahion Rio is olyan özönben mutatta be a csodákat, hogy csak kapkodtam a fejemet. Most, miután véget értek ezek a divathetek, ideje összesíteni a legnagyobb trendeket, amik nagy valószínűséggel…..
Talán nem is fejezi ki a 'díszes' eléggé ezt a trendet, ahol burjánzik a virágminta, a barokk templomokat megszégyenítő az aranyozás, kilónyi ezüstdíszt cipelnek a ruhák, a nyomott minták szemkápráztatóan mozgalmasak és annyi gyöngy van egy-egy darabon, amennyit csak fel lehetett…..
Hiába van július, egy belevaló sminkmániás már az őszi szezon újdonságaira készül, ugyanis hamarosan a szebbnél-szebb sminktermékek tucatjai lepik majd el a parfümériák polcait. Kezdjük az új szezon megismerését a Lancôme kollekciójával, amelyet a párizsi éjszakai hangulat…..
Esküvőre, hosszú hajúaknak, hogy az ezüst kivillanjon a begöndörített fürtök alól: Hétköznapra egy farmeros-pólós szett feldobásához a színes, köves verziók a legjobbak, mint például ez az All the Rage függő: Galaxisos manikűrhöz galaxisos fülbevaló…..
fashionista 2012.07.24 17:28:22
@Merty: rendben, igyekszünk a jövőben pontosabb linkeket adni!
A pompont a lehető legtágabban kell értelmezni: lehet az fonalból, szalagból, de mostanában a legdivatosabbak (és a legegyszerűbben, otthon elkészíthetőek) a vékony, színes selyempapírból készült darabok, amelyek elkészítéséhez a papírt bármelyik írószer- vagy hobbiboltban…..
A körömlakk az új rúzs, ráadásul legalább napi 10 hipercuki/csodaszép/extravagáns manikűrbe botlik a Facebook hírfolyamán az a nő, aki kicsit is érdekel a divat/beauty tematikája és emiatt követ pár magazint és/vagy blogot. Velem ez ugyanígy van, egy kis Pinterest függőséggel…..
OurFashion Ismeritek a Celenit? 2012.07.21 08:20:00
Ha nem, akkor olvassatok tovább, hogy megismerjétek Cselényi Eszter kollekcióját, amelyekben keveredik a visszafogott, minimalista és a hivalkodó. Az aktuális darabokat a nyáresti, narancssárga égbolt inspirálta, ezt a víziót pedig farmer, muszlin, bőr, brokát és arany részletekkel…..
Már említettük nektek a Facebookon, hogy a Biothermmel közösen készülünk valamire, ez pedig már itt is van: egy nyereményjáték során 15 olvasót szeretnénk megajándékozni! A nyertesek: Herczeg Ildikó Wieland Balázs Hasszánné Szondi Ágnes Veszeli…..
Philip Lim szakítóstáskái a Roy Lichtenstein rajongóknak kötelező darabok. A PVC-ből és bőrből készült pop art darabok sárga és kék színei a dominánsak, ráadásul a játékos hangulatuk miatt hétköznapi viseletre a legtökéletesebbek. Persze azon ne lepődjön meg senki, ha az…..
Epres, meggyes, málnás vagy ribizlis? A bogyós gyümölcsök szezonjának a kellős közepén járunk, emiatt egyre több gasztronómiával foglalkozó oldalt és magazint özönlenek el a gyümölcsös sütik receptjei, általában csodás, rózsaszínes árnyalatú ételfotókkal kiegészítve.…..
1. A hosszú hajat elég besütni vagy becsavarni, majd egy finoman elegáns hajpánttal díszíteni. 2. Ha kalapot viselünk az esküvőn, akkor fontos olyan frizurát találni, ami kalappal és nélküle is jól mutat. A tupírozott haj klasszikus, göndörített copffal jó megoldás erre,…..