Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akzo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háttérinfók mindenkinek, aki okosabb szeretne lenni, mint egy ötödikes, mint az internetes hozzászólók 90 százaléka. (Előrebocsátom: ez nem túl nehéz feladat.) [Az előzmény, amelyről már mindenki tud: tegnap délelőtt a Germanwings német fapados légitársaság…..
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
akzo 2010.02.04 11:22:16
Decemberben, a koppenhágai klímacsúcson mutatták be a fenti, Koppenhágai Kerék névre keresztelt koncepciót. Mint a videóból kiderül, a bicikli két dolog miatt is figyelemre méltó. Az egyik maga a hibrid tulajdonság. Vagyis a hajtásból és fékezésből származó energiát képes…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Mindenki előtt világos, hogy 2008. március 20-án este kisiklott egy villamos a Fehérvári úton, a Bocskai út megállóhely után. Egy szemfüles olvasónk videóra vette a kisiklást követő eseményeket, melyen jól látható, hogy fiatalok a kisiklott villamos oldalát összefirkálják.…..
Az Oscar maratoni éjszakája után milyen más történetet is választhattam volna, amikor a levélíró rögtön így kezdi levelét: Az alábbi levelet küldtem nektek, de címet nem írtam hozzá... Szóval ha érdmesnek tartjátok feltenni a sztorit az oldalatokra és nem találtok neki címet…..
Tegnap lement az első Valentine Break a Corvintetőn, szakadtak a szívek, pukkadtak a lufik, én minden eddiginél jobban megszenvedtem az éjszakát, de ez az én bajom. A szakítósblog negatív energiatere elnyelt azt hiszem. Viszont kedvenc indexeseink elkészítették az első és egyetlen…..
Megtaláltam a kedvenc levélírómat: 1, 3 csodás sztorival lep meg minket 2, mindegyik történetéből lehet tanulni 3, Ha férfihatározót kellene írni, akkor ez a 4 szereplő helyet kapna, az tutid: Zsebadonisz, a Gebe, az Anyagias Fiú és végül Johnny Bravo. És azt hiszem, a látszat…..
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..