Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dora, a tulaj

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dóra óta a Homárnak különösen izzadni kezd az ollója, ha újépítésű lakásokról szóló levelet talál a postaládájában. Most egy Veszprémi megoldásról kaptunk hírt, izgatottak is lettünk, de nem értjük pontosan mit látunk a képen. Valóban azt, hogy az elfelejtett…..
Előző részeink tartalmából: Dóra megvádolja az építtetőt, az építtető ír nekünk és helyreigazít, és most Dóra ismét levelet kap, amiben elnézést kérnek tőle és többek között felszólítják a további nyilvános közlés elkerülésére. Itt a Homár Mounika Show…..
Dora, a tulaj 2008.03.19 10:19:03
Dora, a tulaj 2008.03.20 09:25:47
Tegnap történtek (update:P):

reggel beszéltem a kivitelezőkkel a melegvíz és a parkoló miatt.
Azt mondták, hogy megjavították a kazánt, de csak dél körül lesz melegvíz.
Majd beszéltem a megbízott közös képviselővel. Ő a szomszédunknak azt állította, hogy előző este kint volt egy szakemberrel javítani (ami azért furcsa, mert nekem azt mondta, hogy este fél 10-kor, mikor szólt neki egy lakó, már késő volt ehhez).
Majd azt a választ kaptam még tőle, hogy reggel a kivitelezők már javítottak, és már van melegvíz.
Szomszédom 1/4 11-kor ment el otthonról, nem volt melegvíz.
Délután hazaért, és kaptam egy telefont, hogy még mindig nincs. Mondtam, hogy írjon nekem később is, hogy mi a helyzet, mert későn érek haza.
Este 8-kor még mindig nem volt melegvíz (akkor már kb. 24 órája).
Holott több ízben is azt a tájékoztatást kaptuk, hogy már van.
Felhívtam a kivitelezőket, akik elmondták, hogy kivették a kezükből az irányítást és a közös képviselőt hívjam (nagyon kedves volt az úr!).
Párom felhívta a hölgyet, aki nem mutatkozott be, nem köszönt, csak beleszólt a telefonba, hogy ne mondja, itt vagyok a 3.-on. Mire párom bemutatkozott, és megpróbálta elmondani, miért telefonálunk, a hölgy ezt nem igen hagyta...elmondta, hogy a kazán így rossz meg úgy, de már megcsinálták. És majd holnap (azaz ma) folytatják. MIre megpróbáltuk megkérdezni, hogy mikor lesz melegvíz, másodszori nekifutásra azt a választ kaptuk, hogy egy óra múlva. Másfél óra múlva megnéztük, és végre, több, mint egy nap múltán lett melegvízünk!
A parkoló alakulóban, de még vitás ügyek vannak (gondolom a beruházó részéről), úgyhogy addig, a kertész valamivel (viacolor vagy kerítés) kijelöli majd a leendő helyét.
Ezt már szeretjük: a Naiv Ügyfél odavág, mire az érintett azzal a svunggal visszacsap. Vihart kiváltó korábbi posztunkban "Dóra" azzal vádolta a Mediterrán lakópark beruházóját, hogy késve, kritikán aluli minőségben adták át a lakását, majd utána szívatták,…..