Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aquilonius 1

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ENSZ 70. Közgyűlésén Putyin végre mindenki előtt megmondhatta a magáét: nem szeretne Líbiához hasonló összeomlást látni Szíriában, az orosz-ukrán konfliktus kapcsán pedig érzékeltette, hogy az ottani történéseknek semmi helye a globális agendákban, lévén egy elszigetelt…..
Lánczi Tamás ugyan írásában (A kijózanodás ideje, Mozgástér blog) azt helyesen állapította meg, hogy a bevándorló-áradat kezelése miatt érdemtelenül érik nyugati támadások a magyar kormányt, azonban a szerzőnek az önigazoló sértődöttség helyett inkább a probléma…..
Aquilonius 1 2015.09.20 14:28:56
"Egy kis nemzet, amelynek túlélése olyannyira függ a külső támogatástól és a regionális stabilitástól, az ilyen kalandorpolitikát nem engedheti meg magának."

Ez a baj. Hogy Ti, hivatásos irkálók, vindikáljátok magatoknak azt a jogot, hogy Nemzetünket kicsinek nevezhetitek !

Lehet, hogy az ország területe most kicsi, de a Magyar Nemzet Európa egyik legnagyobb, de mindenképpen egyik legrégibb Nemzete.

Innéttől, már minden mondatod könnyen nyerhet más megvilágítást.

De, éppen ezért, én csak az összefoglalódhoz szólnék hozzá!

Mi, a mi kormányunk, pontosan az ezeréves tapasztalataink alapján, a lehető legjobb és legmegfelelőbb válaszokat adta a kialakult helyzetre.

Európát most saját, mondvacsinált és felhatalmazás nélküli, tehetetlen és tehetségtelen vezetői viszik a sírba.
De, sajnos, tudatosan: a Kallergi terv forgatókönyvét hajtják végre.

Mi annyit tehetünk, hogy ezeréves tapasztalataink alapján, nem kérünk a Stasi múltú Merkel anyó szírjeiből, általában, a muszlimokból.

Mi 1400-ban 4 milliós Nemzet voltunk, éppen akkora, mint akkor Anglia volt.
A nyugat akkor is eladott bennünket, ha nem tette volna, akkor ma mi is 60 milliós nemzet lennénk, mint ma Nagy Britannia.

Most, lezárjuk a déli határokat, felállítjuk a honvédséget, megerősítjük a nemzettudatot.
Aki velünk tart, kevésbé lesz a muszlim világ rabszolgája, cselédje.
Aki nem, lelke rajta.

Jó lenne, ha fiatal újságiróink is kijózanodnának végre, de az még jobb lenne, ha történelmünk könyveit, végre, újraolvasnák.
Franciaország hamarosan Szíriában is beveti légierejét az Iszlám Állammal szemben, miközben egyelőre ismeretlen méretű orosz katonai kontingens érkezett Basár el-Aszad rezsimjének megmentésére. A fő kérdés, hogy az érdekelt nagyhatalmak közvetlen beavatkozása meggyorsíthatja-e…..
A miniszterelnök január elején tett nyilatkozata, miszerint „a gazdasági bevándorlás nagyon rossz dolog”, heves közéleti reakciókat váltott ki. A bevándorlás és a menekültek kérdésével kapcsolatban azonban elmondható, hogy az emberek fejében rengeteg tévképzet él, amelyek…..
A szerb-magyar határra tervezett, hazánkat a hivatalos statisztikák szerint a kiugróan magas illegális bevándorlástól megvédeni akaró kerítésrendszert a szükség és a kapkodás szüli, és mint ilyen, sikertelenségre van ítélve. Ez a kudarc azonban nem minket, hanem az Uniót…..
Aquilonius 1 2015.08.01 20:48:23
Először is: magyar-szerb államhatár, és nem fordítva.

Attila azt hiszi, hogy Brüsszel azért van, hogy a neki síró államokat meghallgassa, és intézkedjen.
Nem, Brüsszel a nemzetközi nagytőke központi intézménye, amelynek a feladata a nemzetállamok lebontása és velük szemben, a globalizáció előtti akadályok elhárítása.
Az arab tavasz, a kievi Majdan tér, Szíria, stb., egy-egy láncszem a legújabb eseményekben, mint ahgy az előre el volt tervezve.
Ezt a hadműveletet Londonból és New Yorkból irányítják, Brüssszel cinkos hallgatása és egyetértése mellett.
Mi ez a művelet? - Amerika, azaz az USA gazdasági erőfölényének megőrzése.
Milyen úton?- Ék verése Oroszország és Európa együttműködése közé, és, Európa elárasztása, tönkretétele a tízmilliós nincstelen tömegek szervezett ide irányítása útján.
JÓ E A KERÍTÉS ? - igen, kiváló. Egy nemzetállam, Magyarország délről megvédi magát. Kerítés, határőrizet, határozottság.
ELELNKEZŐ ESETBEN, HA NEM ÉPÍTENÉNK KERÍTÉST?- az álnok nyugat, ide diszponálná vissza az innen hozzájuk érkező menekülteket, ide telepítené őket, majd Szlovákiába, Lengyelországba, stb.
Van e nekünk jogalapunk megvédeni a határainkat? Igen, nekünk ehhez jogunk van.
Attila, képzelje el, hogy most itt mi fog történni: nem az asztalt verjük Brüsszelben, hanem feltartóztatjuk a HOZZÁNK érkezőket.
Menjenek másfelé, mert, nem is ide indultak!
Láthatná, hogy mi van Calais-ban, gondolja, ha ott képtelenek intézkedni, majd rajtunk segítenek?
A Cohn-Benditek és társaik?
Attila, a magyar kormány szent kötelessége megvédeni a Hazát. És, meg is fogja tenni.
Tudja, nekünk, magyaroknak a kommunistákból is a legalja jutott, mindig. Most is azok verik a nyálukat, és feljelentgetnek, mert másra képtelenek.
Amikor év elején arról írtunk, hogy az orosz gazdaság hatalmas kihívásokkal néz szembe 2015-ben, akkor nem csak a strukturális gyengeségekből és az alacsony olajárakból fakadó nehézségekre gondoltunk, hanem a nyugati szankciók kedvezőtlen hatásaira is. Vannak azonban arra mutató…..
Aquilonius 1 2015.07.04 17:00:14
Azt hittem, aki itt blogol, az tud egyet-s mást, tévedtem...
hazitroll írja, Európa jól jöhet ki....
Qurva jól jöhet ki Európa! Miből?
Itt Európa a célpont az USA célkeresztjében, a vak is látja, Te nem. A cél: Európa térdre kényszerítése. Európa az egyetlen számottevő gazdasági konkurenciája az USA érdekköreinek. Már a szankciókból is ők húztak hasznot: orosz exportjuk kitölti Oroszországban az uniótól kiesett mennyiségeket!
Ezek után, elmagyarázom hazitroll-nak:
HA AZ UNIÓS ÁLLAMOK EBBEN AZ ÜTEMBEN NŐTTEK VOLNA ÖSSZE AZ OROSZ GAZDASÁGGAL, AKKOR 10-20 ÉV MÚLVA AZ USA MÁR CSAK A 3. GAZDASÁG LENNE A VILÁGON, AZAZ, VESZÍTENE.
Sajnos, ettől nem kell félni, a brüsszeli eu. bábkormány minden egyes tagja az amerikai érdekeltségű multi-nacionális nagyvállalatok érdek-kijárója.
Az Iszlám állam felfegyverzése, annak javára, a menekültáradat irtózatos hasznának lefölözése, ezek mind Európa elleni hadjáratok.
ÉPESZŰNEK TARTANÁL TE EGY NYUGAT EURÓPAI ÁLLAMFŐT, AKI, MONDJUK, ÉVI 150 EZER SZÍR, AFGÁN, LÍBIAI, CSÁD MENEKÜLTRE KÉRNE KVÓTÁT, hacsak nem erre kényszeríteni tudja valaki?
(Tudod e, hogy Afrikában 1 milliárd ember él ma, 50 év múlva pedig 10 milliárd?)
Az USA Európát kiejti a versenyből, és már csak a kína-orosz tengellyel kell megmérkőznie.
Európa ki van végezve, vezetőit évtizedek óta lehallgatták, nagy részük zsarolható, aki nem, az meg nem számít, vagy pedig kikészítik, mint Clintonné kilátásba helyezte.
Ide jutottunk, sorry.