Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fotodoboz.hu

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan itt az ősz és az iskolakezdés. Ideje elkezdeni a taneszközök, ceruzák, tolltartók, iskolatáskák, tornazsákok és sok más, iskolában nélkülözhetetlen tárgy beszerzését. Sok kis csemete most kezdi az iskolát és biztosan sokuk félelemmel, de legalábbis izgalommal várja a tanévkezdést.…..
Hamarosan itt a Valentin nap. Sokan nem tudják, hogy az ünnep vallási eredetű - Szent Bálint (Valentin, vagy Valentinus) a szerelmesek védőszentje. Magyarországon e szentnek nem alakult ki jelentős egyházi kultusza. A 18. századi Angliában kezdett szokássá alakulni, hogy a szerelmesek ajándékokkal -…..
Egy különleges és egyedi ajándékötlet a Fotódoboz Kft-től. Fényképedet a lámpás homokfúvott oldalán található üvegekre nyomtatjuk. Mind a négy oldalon található üveg nyomtatható. A lámpás mérsékelten szélálló, ezért kertben, teraszon is használható. Javasoljuk halloween dekorációnak, karácsonyi…..
Egy gyors ajándék ötlet, amit bárki el tud készíteni, csak egy darab megfelelő méretű fa darab és egy fűrész kell hozzá. A felső részt hobbi vésőszerszámokkal el lehet készíteni, de fotó vagy grafika nyomtatása is megoldható. A végén persze érdemes jól átcsiszolni és páccal vagy lakkal megvédeni az…..
Egyszerűen készíthetsz kulcstartót LEGO elemekből, csak néhány LEGO alkatrész kell, néhány kulcskarika és készen is van. Természetesen más szöveget is kirakhatsz, nekünk ennyi fért ki a zöld alapra. A LEGO alkatrészeket meg is rendelheted, több webáruház is árul akár egyesével is LEGO kockákat. A mi…..
Elsőre úgy gondoltuk, nem illik teljesen a blog témájába, de végül is otthon könnyen elkészíthető, izlés szerint egyedivé tehető és ajándékba is adható. Készítsétek és fogyasszátok egészséggel! A hozzávalók:- 3 pohár liszt- 3 pohár zabpehely- 1 pohár cukor- 1 és fél kiskanál sütőpor- csipetnyi só-…..
Egyszerű, gyorsan elkészíthető szobadísz, ajándék, DIY projekt. Szinte minden ház körül található régi deszka, használt raklap vagy valamilyen más fa anyag, amit igazán egyedi képpé alakíthatunk. A deszkákat vágd egyforma hosszúra és hátul vékony lécekkel összeszögezve és/vagy erős faragasztóval…..
Egy érdekes ajándék ötletre szeretnénk felhívni a figyelmedet. A világon talán elsőként a fotodoboz.hu oldalon rendelhetsz fényképpel nyomtatott LEGO-t. A fehér LEGO elemekből különféle formákat választhatsz, amire az általad küldött képet nyomtatják, kiváló minőségben. A LEGO kockákra nyomtatott…..
A LEGO tökéletes a jó öreg pixeles PACMAN figurák megalkotására, ráadásul 3D-ben. Nem kell hozzá más csak egy jó adag LEGO és az alábbi kis ábra, ami segít a figurák létrehozásában. A kész figurákkal akár vicces kis animációkat is készíthetünk például a…..
Csak néhány dolgot kell beszerezni, de akár otthon vagy a ház környékén megtalálható anyagokból is elkészíthető egy kavics kép. Egy kartonlapra nagyobb, megmosott és válogatott kavicsokból Technokollal felragasztottuk a T-rex formát - érdemes előre, ragasztó nélkül kirakni,…..
A képen látható kétféle bögre (kanalas és sima) Válaszd ki melyiket szeretnéd, és annak palástjára tervezd meg a grafikát. A kanalas bögre nyomtatható felülete 22 x 6,5 cm, a sima fehér bögre felülete 22 x 9,5 cm. Vágj ki papírból a kiválasztott bögréhez való papírlapot és készítsd el a grafikát.…..
Egy jó kis ötlet, könnyen megvalósítható. Itt találtuk. És még locsolni sem kell :)..
Csak néhány ötlet, amiket bárki meg tud csinálni, ha van otthon LEGO. Az első egy ajándékos doboz, masnival. Karácsonyra könnyen elkészülhet. A Kockajáték üzletben vagy a webáruházban akár egy-egy hiányzó LEGO alkatrészt is vásárolhatsz. A második jóval egyszerűbb, de…..
Összegyűjtöttünk 10 különböző nehézségű, fából készíthető tárgyat. Kisebb-nagyobb kézügyességgel mindegyik elkészíthető otthon is. Uszadék fából készített szív. Kertben, erdőben található ágakból is meg lehet csinálni. Viharlámpa a kertbe, vagy szobába.…..
Egyszerűen elkészíthető vicces, kedves kis díszek. Ragasztópisztollyal vagy más módon is könnyen fa, kő, vagy akár fal felületre ragasztható. Valójában ragasztani sem muszály, dohányzó asztalon vagy polcon egyszerűen kirakhatók a formák. A fotókat Iain Blake készítette.…..
Egy kemény kartonlapra tervezd meg a formát, és vágd körbe. Válogass nagyjából egyforma ágakat, majd kezd el kirakni a formát. Az ágakat ragasztópisztollyal rögzítsd a papírhoz és egymáshoz. A kész alkotás méltó dísze lehet a lakásodnak. ..
Ez az ajándék némi rajztudást igényel, de kis gyakorlással szerintem bárkinek sikerülhet. Akril festékkel festhettek tetszőleges kavicsra, amit a festés előtt érdemes jól megmosni. A legjobb az, ha a kavics formája inspirálja ráfestendő művet, egy hosszú kavics lehet kígyó…..
 Nem kell hozzá más, csak egy udvarban vagy padláson felejtett deszke és persze némi kézügyesség és türelem. Egy rendes lombfűrésszel az előre felrajzolt hal és vizinövény formákat ki kell vágni, a buborékokat pedig egyszerűen ki kell fúrni (a változatosság kedvéért…..
Üdvözöllek! Blogunk célja, hogy érdekes, akár otthon is elkészíthető ajándék ötleteket, lakberendezési tárgyakat, ékszereket és technikákat mutassunk be, amiket akár te magad is elkészíthetsz.  Blogunk a fotodoboz.hu weboldal támogatásával jött létre, ahol számos egyedi fényképes ajándéktárgyat…..