Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belvedere_ (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság az elnyomáshoz nem feltétlenül szükséges elvennünk valakinek a jogait. Elég, ha többletjogokat biztosítunk mindenki másnak. Korunk egyik leggyakrabban hangoztatott mantrája, ami valószínűleg a liberális demokráciák korszellemének egyik fekélyes tünete, az,…..
Feminista frontról egyfolytában azt halljuk, hogy néhány radikális mérgezi csak az összképet, de a feminizmus valójában egy kedves, aranyos mozgalom amit kizárólag az egyenjogúság érdekel. Vessünk hát egy pillantást a közelmúlt feminizmushoz kapcsolódó eseményeire, vagyis…..
Belvedere_ (törölt) 2015.07.03 17:14:53
@Ahasverus: Álljunk meg egy szóra. A Férfihangot tekintem fő fórumnak, másfelől a blog.hu-n ezidáig nem is voltam regisztrálva! De ha már voltál szíves gyávának nyilvánítani - ami elsősorban nem az én stílusom minősíti -, állok a támadások elébe.

A Férfihang szerkesztőinek és szerzőinek üzenem: a vita rég túllépett azon a medren, hogy nőkritikáról vagy nőellenességről beszéljünk, a konfliktus néhány férfi között zajlik. PC-vel több vitám volt, mint pl. Reinával vagy Korianderrel - előbbit tudtommal személyében nem sértettem meg, utóbbival szemben stilisztikai és formai észrevételeim voltak.