Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriszmy

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog Emberek Álommunka 2015.07.31 17:02:07
Szia! Ahogy ígértem, elárulom neked, hogyan találd meg álmaid munkáját. Ha most azt hiszed, hogy csak az lehet álmaid munkája, ahol milliókat tudsz keresni, akkor nagyon tévedsz. Ugyanis életünket nem az anyagi javak határozzák meg, hanem az érzéseink. Tudom, hogy a mai…..
Gyerekszoba Mesés vacsora 2014.12.16 09:21:00
A kölköknek jobb az étvágyuk, ha egy egy kis játékkal, mókával vagy éppen mesével fűszerezzük meg az étkezéseket. Mi is rengeteg ötletet felvonultattunk már a Gyerekszoba hasábjain. Most fából készült tányéralátéteket hoztam, amelyeket ismert mesefigurák díszítenek. A…..
Kriszmy 2015.07.30 19:03:41
Üdvözlöm!
Koleszárné Krisztina, a Momó Rádió Főszerkesztője vagyok.
momoradio.hu/
Szeretnék a szülőknek segíteni, ezért a Momó Rádió felnőtteknek szóló aloldalára kitettem, pár hasznos oldalt. Az önét is:
gyerek.momoradio.hu/ajanlasok/hasznos-oldalak/
Amennyiben tetszik önnek a Momó Rádió, kérem tegye ki a bannerét.
Itt találja:
gyerek.momoradio.hu/banner/
Ha bármilyen kérése, kérdése, észrevétele van, nyugodtan keressen meg.
További szép npot!
Krisztina
Boldog Emberek Munka 2015.07.26 18:08:18
Sziasztok! Amiről ma szeretnék beszélni, az a munka. Én nagyon szeretek dolgozni! És ezt, nem csak azért mondom, mert nagyon szorgalmasnak szeretnék látszani, és azt is tudom, hogy ez nem egy divatos kifejezés, de én akkor is nagyon szeretek dolgozni. És ráadásul, én minden munkát…..
Boldog Emberek Mosolyogva 2015.07.23 13:22:05
Sziasztok! Már beszéltem arról, hogy az emberek akarva, akaratlanul, szeretnének beilleszkedni a társadalomba. Bizonyos szabályokat, viselkedési formákat követnek, ami nagyon hasznos dolog akkor, ha valami nemes cél érdekében cselekszünk. Viszont vannak olyan társadalmi szokások,…..
Boldog Emberek Ember 2015.07.20 18:20:04
Sziasztok!      Mint előző bejegyzésemben is írtam, én nagyon szeretem az embereket! Mindet! Még a lila színű kék csíkosat is!      Szerintem a világon a legfontosabb, az ember! Nem a pénz, nem a ház, nem az autó, nem a ruha, nem a cipő, nem a hatalom, nem a munkahely, és…..
Boldog Emberek Rossz dolgok 2015.07.18 11:19:49
Szia!       Az előzőekben megemlítettem az úgynevezett rossz dolgokat.       Szeretném, most mindjárt leszögezni, hogy rossz dolgok nincsenek! Persze vannak olyan helyzetek és történések, amik felidegesítik az embert, és olyanok is, amik fájdalmasak, és elkeserítőek, de az…..
Boldog Emberek Elátkozva 2015.07.16 20:10:49
Sziasztok!      Sokan mondják nekem, hogy neked könnyű, hiszen te egy nagyon optimista ember vagy. Ez igaz. Optimista vagyok. De nem voltam mindig ilyen.      Ott kezdem, hogy nem volt valami jó gyerekkorom. Ezt most nem fogom részletezni, majd egy későbbi időpontban ezt is…..
Sziasztok! Hát akkor kezdjük el! Most kezdhetném egy bemutatkozással, de nem fogom. Mégpedig azért, mert ezek a bemutatkozások eléggé unalmasak. Azok, akik ismernek, tudják, hogy ki vagyok, azok akik meg nem ismernek, egy pár mondatból sem fogják megtudni milyen is vagyok.És…..
Boldog Emberek Ez egy próba írás 2015.07.14 13:58:54
Sziasztok!   Mivel most csinálok ilyet először, úgy gondoltam, készítek egy próba bejegyzést.  Ha van véleményetek a kinézetről, vagy egy-két jó tanácsotok, nyugodtan írjátok meg nekem. Már előre szólok, hogy ez egy olyan blog lesz, ahova várom a…..