Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komloestehen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is értem idáig hogyan kerülhette el a hazai burgerszcénát a hagymás babos burger, ami ugye az Isten nyugosztalja Bud Spencer (és Terence Hill) nevével fonódott egybe. Nos, most egy új burgerező nem csak az étlapra tűzte, fel is vette a legendás szereplő filmbéli nevét...
Csak hogy érezzétek, milyen meleg helyzetekbe is tudunk keveredni a vendéglátóhelyeket járva, jöjjön egy ezzel kapcsolatos eset: Pár hete este 7-kor egy nagyobb társasággal elmentünk egyik (volt) kedvenc budaörsi hamburgerező helyünkre, a Komló és Tehénbe, ahol kb. 31-40°C…..
komloestehen 2015.07.03 18:08:39
@xclusiv: (Amúgy ilyen időben a klímások meg sem állnak, nem csodálom hogy kétes kimenetelű felmérésekkel nem nagyon foglalkoznak.)

Ezt kifejtenéd bővebben?
komloestehen 2015.07.03 16:01:05
@Peetee: Én vagyok az igazi magyar vállalkozó, köcsög és én írtam a nettó f@szságot. Amennyiben épületgépész a szakmád, szerintem ne dolgozz benne, mert éhen fogsz halni. Az írásod alapján viszont úgy érzem, hogy nem. Így fogalmam sincs, hogy miből gondolod 3!!! split klímával meg lehet oldani egy étterem klimatizálását. Beszélgess el egy komoly klímás szakemberrel és rá fogsz jönni, hogy a magánlakás és egy vendéglátó egység között mekkora a különbség.