Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunvikics

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntektől több mint két héten át tart Németországban az A csoportos világbajnokság. A Sport Tv is készül, az 56-ból 18 mérkőzést élőben közvetít. Megírjuk a teljes tv-menetrendet, megmutatjuk a csatorna beharangozó anyagát is. Csoportmérkőzések: május 7., 20.15,…..
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
Azok a játékosok és sorok sokszor többet tesznek a sikerért, akik nehéz helyzetben jól védekeznek, állítja Ladányi Balázs. A 11-es azt mondja, egyáltalán nem probléma, hogy az első két sorunk szerzi góljaink nagy részét. A csapat továbbra is jó állapotban van, közel a…..
A norvégverés után nemcsak az eredmény, a mutatott játék miatt is jobb hangulatban nyilatkoztak a játékosok szövetségi kapitányostul. A jó produkciók miatt nem ment zökkenőmentesen a keretszűkítés. Videócsokor következik, először a vasárnapi értékeléseket láthatják, ezt…..
Mike Mann, aki hosszú évek óta a New York Islanders bérletese, szombat óta Amerika legszerencsésebb szurkolója. Ő nyerte a drukkerek NY Auto Giant Puck Shoot versenyét, amelynek fődíja egy 30 000 dolláros vadonatúj Hyundai volt. A verseny roppant egyszerű és egyben borzasztóan nehéz…..
Brent Seabrook, a hazaiak hátvédje a Chicago–Anaheimen belement egy adok-kapokba, és rosszul jött ki belőle. Először arccal a palánkra taszajtotta Correy Perryt, a Ducks egyik legjobb játékosát. Ezt persze nem hagyta szó nélkül James Wisniewski, a vendégek bekkje –…..
Ma este hétkor újabb két mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Tegnap a Volán bécsi vereségével eldőlt, hogy két kieső lesz, a harc egy továbbjutó helyért folyik tehát a Ferencváros, az Újpest és a Miskolc között. Annak ellenére, hogy a Dab.Docler és a…..
hunvikics 2010.03.03 15:45:49
@Tillasz: Szerintem rosszul kalkuláltál, mert ha az óvást elfogadják, akkor a Fradi és a Miskolc 3-3 pontot kap, míg a Vasas értelemszerűen 6 pontot veszít. Rosszul számoltam volna? Ugyanis négy meccset érint az óvás (2-2 meccs a Miskolc és a Fradi ellen), és ott 1-1 alkalommal a Fradi és Miskolc nyert, 1-1 alkalommal pedig a Stars.

Vagy az óvás elfogadása esetén nem az érintett 4 meccs eredménye törlődik???
hunvikics 2010.03.03 16:14:25
@susogós mackók: Amiről Tillasz írt... :) Majd ő kifejti, ő járatosabb a kérdésben, mint én! :)
Jégkorong Cserestop az NHL-ben 2010.03.03 09:45:00
Az olimpia végeztével ismét munkába lendültek a managerek, ugyanis alig három napjuk maradt arra, hogy a függőben lévő játékoscseréket nyélbe üssék. Magyar idő szerint szerda este kilenc után ugyanis már nem lehet játékosokat cserélni. Az utolsó 24 órában ilyenkor igencsak…..
Az eredeti 34 fős bő válogatott keretből három játékos sérülés miatt hiányozni fog a heti felkészülésről. Két hátvéd, Maklári Erik és a nála 20 évvel idősebb Sille Tamás, valamint egy csatár, Nagy Gergő helyett két támadó, Berta Ákos és Vladimir Dubek kap helyet a…..
Az IIHF közzétette az olimpiai játékok előtti világranglistát. Ebből kiesik a 2006-os olimpiai sorozaton szerzett pontszám, majd az idei torna alatt szerzett ranglistapontok kerülnek a helyére. Magyarország valaha volt legmagasabb pontszámával 18. helyen áll, végre mögénk…..
Az Alba Volán 19 leigazolta a magyar válogatott legjobb támadósorát – erről ezekben a percekben beszél sajtótájékoztatóján Ocskay Gábor szakosztályfőnök. Székesfehérváron folytatja pályafutását Ladányi Balázs, Peterdi Imre és Vas Márton. Fehérvárra…..
Június 1-jén tartják az orosz bázisú nemzetközi jégkorongliga első draftját, az angol nevén KHL Central Scout Bureau összeállította a játékosok listáját. Igor Muhin, a liga munkatársa arról tájékoztatta blogunkat, hogy négy magyar játékosra vethetik ki hálójukat a…..
hunvikics 2009.05.22 13:02:50
@Boku: Kicsit ijesztően hangzik, hogy Hetényit elviszi egy Lada... kicsit szocializmusra emlékeztető a mondat... :)

Amúgy pedig engem is érdekelne, hogy mondjuk Hári János hol játszana a következő szezonban, ha az NHL-ben a KHL-ben is draftolnák, miközben szerződése van Svédországban...
René Fasel, az IIHF első embere, Kalervo Kummola, a finn szövetség és Christer Englund, a svéd szövetség elnöke közös sajtótájékoztatón jelentette be pénteken: a két északi ország, amelyek külön-külön elnyerték a 2012-es, illetve a 2013-as vb-k rendezési jogát, mindkét…..
hunvikics 2009.05.08 13:28:15
@csiki hokis: Várhatóan 15 órakor lesz a szavazás... de mindenképpen befejezik a RUS-USA meccs előtt!
"Elgondolkodtam a jövőmről, de amíg nincs konkrét ajánlatom, marad minden a régiben, munka mellett jégkorongozom" – mondta blogunknak Jánosi Csaba. A Ferencváros hokisa kiváló teljesítményt nyújtott a vb-n, nem lenne meglepő, ha profinak hívnák. Ferencvárosi TC…..
hunvikics 2009.05.08 12:23:00
@cévitamin: Ma délután 3-kor várható a végleges döntés...
12:15-kor kezdődik a magyar válogatott utolsó 2009-es A csoportos mérkőzése. Németország ellen kellene megszereznünk első pontjainkat, amelynek kerete sokkal erősebb, mint a mienk, és amely többet lőtt kapura utóbbi három meccsén, mint ellenfelei, mégis mindháromszor veszített. A…..
hunvikics 2009.05.04 11:40:31
@labdakucu: Teljesen igazad van, és tulajdonképpen 5 percen múlt, hogy nem a fehéroroszok vitézkednek ma a németekkel, mi pedig vígan ünnepeljük a benntmaradást...

Ettől függetlenül sajnos nagyon fontos az 'A' csoportos tagság a döntés meghozatalánál. Ráadásul a fehéroroszoknál rengeteg a pénz a hokiban, két gyönyörűszép létesítményt tudnak felvonultatni, amelyek építése már folyamatban is van... így itt sem állnak rosszul!

De persze a remény hal meg utoljára, és egy pozitív döntés még nagyobb visszhangot adhatna a sportágnak Magyarországon belül!
hunvikics 2009.05.04 12:02:27
@fabot: Aki ismer, az tudja, hogy nálam jobban senki sem vágyakozik az 'A' csoportos VB iránt! Kis túlzással, én azon a véleményen voltam, hogy nekünk most sokkal fontosabb lenne megszerezni a VB rendezést, mint bentmaradni az 'A' csoportban! Vagyis fogalmazhatunk úgy is, hogy ha a kettő közül választani kellett volna, én inkább ezt választottam volna. Persze sajnos a gyakorlatban a kettő lehet hogy együtt jár... ha van 'A' csoportos tagság, akkor van rendezési jog... ha nincs... ezt le sem írom!!!
hunvikics 2009.05.04 12:04:11
@fabot: Tudni kell azt is, hogy az ex-szovjet utódállamok (fogalmazzunk finoman) hajlamosak egymásra szavazni. Márpedig ez minden esetben jelent kb. 30 szavazatot az összesen 105-106-ból! Ennyi mínuszból indulunk!
Megvan a négy-négy továbbjutó az NHL mindkét főcsoportjában. A Washington kiverte a New York Rangerst, a Carolina New Jerseyben nyert, így jutott tovább. Beszámolunk a két utolsó meccsről, és természetesen közreadjuk a további menetrendet is. Bravúr a Washington továbbjutása. A…..
A világnak olyan csapatokra van szüksége, mint a magyar válogatott – jelentette ki Glen Hanlon fehérorosz kapitány. Gyorsnyilatkozatok a csodameccs után, az MTI jóvoltából. Szuper Levente: "Amire figyelnünk kell, az az, hogy a mérkőzések első öt-tíz percére felvegyük a…..
Szomorúan tudatjuk olvasóinkkal: az éles teszt nem sikerült. A kamera forog, a kapcsolat viszont használhatatlan, ez van. Marad a szöveges közvetítés, illetve a magyar rádió műsora, a körkapcsolásban olykor a mi meccsünk is kap némi időt. Elnézést kérünk...
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..