Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniel Ectro

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi játékokat emulátorban újraéleszteni sokszor macerás (illetve a konzolos kényelemhez szokott gémerek gyakran lusták egy DosBoxot indítani), erre megoldás az az egyre gyakoribb törekvés, hogy lelkes emberek összecsomagolják a romot az emulátorral, valami önindító formában összehozzák, és onnantól…..
Daniel Ectro 2016.07.14 07:54:51
A Corvin mozi újfent műsorra tűzte az amerikai sci-fi film egyik legnagyobb klasszikusát, ami nem csak James Cameron számára hozta meg a komoly elismerést, hanem Arnold Schwarzeneggert is meglökte a szupersztárrá válás útján. Eme remek kezdeményezésnek hála a magamfajta gyökerek, akik mertek a…..
Végre ismét egy kis északi horror - nagyjából ilyen hangulatban ültem neki a 2009-es Snarveien-nek, amiről nem is igazán sejtettem semmit, csak bízva bíztam abban, hogy a végeredmény szórakoztató lesz. Viszont nem izgultam túlságosan, hiszen az alig több, mint 70 perces játékidőt…..
A mai napig emlékeszem az érzésre, ami ennek a filmnek a végén elöntött. Totális, teljes döbbenet és sokk, nem tudom, mikor volt utoljára, hogy ilyesmit éreztem volna. Egy nagyon jó barátom ajánlotta a filmet, de semmit nem árult el róla, csak hogy Stephen King-feldolgozás. Ebből…..