Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StackIsWhack

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Kádár Barnabás, jövőkutató, adatelemző, a Momentum alapítója, aki a mesterséges intelligencia kihívásait vizsgálja anélkül, hogy tudná miről van szó (ennek bazmeg még lesz jelentősége), a Facebookon elmélkedett arról, hogy a nyugdíjasoknak talán nem kellene szavazniuk.       Próbálom…..
Egyetlen gyerek született az 1986-os atomkatasztrófa után a kitelepítési zónában, de szerencsére egészséges felnőtt vált belőle...
Mikor ébredünk már rá, hogy sokkal több hasznát vennék a latin nyelv és irodalom ismeretének, mint a számítógépes tudományoknak? Írja a Magyar Idők szerzője, Orbán János Dénes, gondolom, eredetileg latinul, és itt is van előttem a feje, ahogy a nyelvét a szája szélén kidugva kanyarítja bele a…..
StackIsWhack 2018.07.24 20:10:38
@Never: A latin mentális tréningnek hasznos, gondolkodásmódot lehet vele fejleszteni, de implicit tudás. Senki nem használ latint a saját tudományterületén. Az nem nyelvtudás, hogy az orvost betanítják, hogy ha nincs betegség, akkor írja oda hogy sine morbo (aminek valószínüleg a BNO-kódját ismeri inkább) A legprimitívebb félmajmokon kívül minden ember használ latin eredetű szavakat a köznapi beszédben anélkül, hogy ismerné az etimológiájukat. Az egyetemen tanul szépen új magyarosodott/angolosodott idegen (pl. latin) fogalmakat. Nem kell hozzá beszélnie a forrásnyelvet.
Megjegyzés: 17:25 - Frissítve egy újabb videóval. Megvolt az újabb tüntetés. A Deák térről indulva végigvonultak a Hősök terére, majd jött a lényeg - az adománygyűjtő rendezvény a magyar helyzet "kezelésére", állítólag a valaha volt legmagasabb kvótával. Végignéztem a tegnap kirakott videót, a…..
       Az alábbi videón a náci karlendítéssel melegítő neonáci csoportnak (köztük van a Magyarországról Orbán által kitiltott Richard Spencer az amerikai neonácik vezetője) énekel Milo Yiannopoulos. Kurva hamisan.      Milo-t ezért kitagadta Steve Bannon, Donald "Daddy" Trump kedvenc ideológusa.…..
StackIsWhack 2017.12.30 12:18:06
@jotunder: Mi a Vincent jogi tanácsadójának véleménye arról, ha a professzionális írót Vlagyiszlav Szurkovként nevesítem?
Tudományos körökben is vitatott kérdést boncolgatnék..   Amit általánosságban tudnak erről a „hétköznapi” emberek, az sajnos rendkívül kevés, így muszáj róla beszélni. A Terminátor filmek félelmei egyre közelebbivé válnak napjainkban az MI, azaz a Mesterséges Intelligencia fejlesztésével. A…..
L. Ron Hubbard élete igen kalandos és fordulatos volt. A szcientológia alapítója tudott élni. És élt is. Többet, mint amennyit a szcientológusok képesek lennének megérteni és befogadni – legalábbis az egyház menedzsmentje szerint...
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
Az orvosok tanácstalanok, az érsebész a neurológushoz küld, az vissza az érsebészhez, vagy az ortopédiára, az ortopédus a reumatológiára, és így tovább. Tisztelt Praxis!   Talán tud valaki segíteni abban, hová, kihez fordulhatnék, hogy maradék járóképességemet megőrizhessem, ne adj isten,…..
StackIsWhack 2017.06.13 21:13:51
@StackIsWhack: az sem lehetetlen, hogy az eredeti mutáció okozott egyéb, felnőttkorban jelentkező elváltozásokat
StackIsWhack 2017.06.13 22:01:36
@kombu: nézze, én nem mondom, hogy abszolút hülyeség egy ilyen kört futni, de a neuroborreliosis kicsit olyan, mint a fibromyalgia (vagy van, vagy nincs), viszont elenyésző az esélye, de nagyon könnyű olyan kuruzsló karmai közé kerülni, aki hónapokig tömi a beteget doxycyclinnel, ami kétszeresen is életveszélyes: nem diagnosztizálják a valódi betegségét, és erős antibiotikummal etetik
StackIsWhack 2017.06.13 22:37:10
@StackIsWhack: a neuroborreliosis mint krónikus idegrendszeri betegség változatos tünetekkel kérdéses, hogy létezik-e. A Lyme-nak lehetnek jól ismert akut neurológiai tünetei, amik a posztoló panaszaival nem esnek egybe
A pályakezdőket foglalkoztató örök kérdések, hogy hogyan találja meg az ember a szakmát, ami igazán érdekli, és azon belül hogyan szerezheti meg álmai állását. Az állásinterjúzással és önéletrajzírással kapcsolatos tippek olvasgatása mellett érdemes tapasztaltabb szakemberek, cégvezetők benyomásait…..
StackIsWhack 2017.06.07 21:44:15
@Szelid sunmalac: A profi crisis comunnications szakemberek általában külsős cégekből jönnek. Mondjuk a 160K az ő esetükben is reális. Óránként
StackIsWhack 2017.06.07 21:56:04
@StackIsWhack: *communications
Minden valódi baloldalinak elsődleges feladata kellene, hogy legyen, hogy a mátrai borzaskát és társait átértelmezve, interszekcionális perspektívából kiindulva a kóser és a proli konyha fúzióját privilegizálják, olyan ételeket helyezve előtérbe, mint a Flódni á la Békásmegyer, a Mikrós Zsidótojás…..
Praxis Félrekezelték a kisfiamat 2016.03.29 07:56:35
Kedves Doktornők és Doktor Urak, legyenek szívesek jobban odafigyelni a szülők által felsorolt tünetekre, és nem reflexből visszautasítani minden vizsgálatot. Ha erre a magyar egészségügy mostani, lehetetlen helyzete miatt nincs pénz, legalább javasolják a szülőknek a magánlaborok szolgáltatásait…..
StackIsWhack 2016.03.30 20:00:08
@dioda: Akkor lehetne Münchausen, ha tudná, hogy a gyerek nem beteg, csak a környezete és az orvosok kedvéért eljátszaná. Kicsit merész látatlanban ilyen súlyos mentális betegséget diagnosztizálni.