Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StackIsWhack

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        A magát Kötter Tamásnak nevező Biczi Tamás, Orbán bizalmi embere, írta le az alábbiakat 2021-ben. Nem 1951-ben, hanem 2021-ben.     "Szóval ha legközelebb bementek az USA nagykövetségre a szokásos eligazításotokra, a szendvics zabálás közben ezt is említsétek meg a gazdinak, hátha rászól…..
      Orbánnak sikerült valami olyasmit mondania, hogy a gyermek közjószág. Ez azért feltűnő, mert általában fasiszta baromságokat szokott beszélni a közmédiában, és az, hogy a gyermek közjószág, egy Európában széles körben elfogadott állítás lehetséges interpretációja.   Az állítás az, hogy a…..
      Bakó Bea az Azonnalin írt egy igen haragos cikket lockdown-ügyben. Megnéztem, és első ránézésre hülyeségnek találtam. Mintha nem lettem volna ezzel egyedül.     Aztán elkezdtem azon gondolkozni, hogy milyen filozófiai érveket hoznék fel arra, hogy Bakó Bea hülyeséget beszél, és arra jöttem…..
       Kádár Barnabás, jövőkutató, adatelemző, a Momentum alapítója, aki a mesterséges intelligencia kihívásait vizsgálja anélkül, hogy tudná miről van szó (ennek bazmeg még lesz jelentősége), a Facebookon elmélkedett arról, hogy a nyugdíjasoknak talán nem kellene szavazniuk.       Próbálom…..
Egyetlen gyerek született az 1986-os atomkatasztrófa után a kitelepítési zónában, de szerencsére egészséges felnőtt vált belőle...
Mikor ébredünk már rá, hogy sokkal több hasznát vennék a latin nyelv és irodalom ismeretének, mint a számítógépes tudományoknak? Írja a Magyar Idők szerzője, Orbán János Dénes, gondolom, eredetileg latinul, és itt is van előttem a feje, ahogy a nyelvét a szája szélén kidugva kanyarítja bele a…..
StackIsWhack 2018.07.24 20:10:38
@Never: A latin mentális tréningnek hasznos, gondolkodásmódot lehet vele fejleszteni, de implicit tudás. Senki nem használ latint a saját tudományterületén. Az nem nyelvtudás, hogy az orvost betanítják, hogy ha nincs betegség, akkor írja oda hogy sine morbo (aminek valószínüleg a BNO-kódját ismeri inkább) A legprimitívebb félmajmokon kívül minden ember használ latin eredetű szavakat a köznapi beszédben anélkül, hogy ismerné az etimológiájukat. Az egyetemen tanul szépen új magyarosodott/angolosodott idegen (pl. latin) fogalmakat. Nem kell hozzá beszélnie a forrásnyelvet.
Megjegyzés: 17:25 - Frissítve egy újabb videóval. Megvolt az újabb tüntetés. A Deák térről indulva végigvonultak a Hősök terére, majd jött a lényeg - az adománygyűjtő rendezvény a magyar helyzet "kezelésére", állítólag a valaha volt legmagasabb kvótával. Végignéztem a tegnap kirakott videót, a…..
       Az alábbi videón a náci karlendítéssel melegítő neonáci csoportnak (köztük van a Magyarországról Orbán által kitiltott Richard Spencer az amerikai neonácik vezetője) énekel Milo Yiannopoulos. Kurva hamisan.      Milo-t ezért kitagadta Steve Bannon, Donald "Daddy" Trump kedvenc ideológusa.…..
StackIsWhack 2017.12.30 12:18:06
@jotunder: Mi a Vincent jogi tanácsadójának véleménye arról, ha a professzionális írót Vlagyiszlav Szurkovként nevesítem?
Tudományos körökben is vitatott kérdést boncolgatnék..   Amit általánosságban tudnak erről a „hétköznapi” emberek, az sajnos rendkívül kevés, így muszáj róla beszélni. A Terminátor filmek félelmei egyre közelebbivé válnak napjainkban az MI, azaz a Mesterséges Intelligencia fejlesztésével. A…..
L. Ron Hubbard élete igen kalandos és fordulatos volt. A szcientológia alapítója tudott élni. És élt is. Többet, mint amennyit a szcientológusok képesek lennének megérteni és befogadni – legalábbis az egyház menedzsmentje szerint...
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
Az orvosok tanácstalanok, az érsebész a neurológushoz küld, az vissza az érsebészhez, vagy az ortopédiára, az ortopédus a reumatológiára, és így tovább. Tisztelt Praxis!   Talán tud valaki segíteni abban, hová, kihez fordulhatnék, hogy maradék járóképességemet megőrizhessem, ne adj isten,…..
StackIsWhack 2017.06.13 21:13:51
@StackIsWhack: az sem lehetetlen, hogy az eredeti mutáció okozott egyéb, felnőttkorban jelentkező elváltozásokat
StackIsWhack 2017.06.13 22:01:36
@kombu: nézze, én nem mondom, hogy abszolút hülyeség egy ilyen kört futni, de a neuroborreliosis kicsit olyan, mint a fibromyalgia (vagy van, vagy nincs), viszont elenyésző az esélye, de nagyon könnyű olyan kuruzsló karmai közé kerülni, aki hónapokig tömi a beteget doxycyclinnel, ami kétszeresen is életveszélyes: nem diagnosztizálják a valódi betegségét, és erős antibiotikummal etetik
StackIsWhack 2017.06.13 22:37:10
@StackIsWhack: a neuroborreliosis mint krónikus idegrendszeri betegség változatos tünetekkel kérdéses, hogy létezik-e. A Lyme-nak lehetnek jól ismert akut neurológiai tünetei, amik a posztoló panaszaival nem esnek egybe
A pályakezdőket foglalkoztató örök kérdések, hogy hogyan találja meg az ember a szakmát, ami igazán érdekli, és azon belül hogyan szerezheti meg álmai állását. Az állásinterjúzással és önéletrajzírással kapcsolatos tippek olvasgatása mellett érdemes tapasztaltabb szakemberek, cégvezetők benyomásait…..
StackIsWhack 2017.06.07 21:44:15
@Szelid sunmalac: A profi crisis comunnications szakemberek általában külsős cégekből jönnek. Mondjuk a 160K az ő esetükben is reális. Óránként
StackIsWhack 2017.06.07 21:56:04
@StackIsWhack: *communications
Minden valódi baloldalinak elsődleges feladata kellene, hogy legyen, hogy a mátrai borzaskát és társait átértelmezve, interszekcionális perspektívából kiindulva a kóser és a proli konyha fúzióját privilegizálják, olyan ételeket helyezve előtérbe, mint a Flódni á la Békásmegyer, a Mikrós Zsidótojás…..
Praxis Félrekezelték a kisfiamat 2016.03.29 07:56:35
Kedves Doktornők és Doktor Urak, legyenek szívesek jobban odafigyelni a szülők által felsorolt tünetekre, és nem reflexből visszautasítani minden vizsgálatot. Ha erre a magyar egészségügy mostani, lehetetlen helyzete miatt nincs pénz, legalább javasolják a szülőknek a magánlaborok szolgáltatásait…..
StackIsWhack 2016.03.30 20:00:08
@dioda: Akkor lehetne Münchausen, ha tudná, hogy a gyerek nem beteg, csak a környezete és az orvosok kedvéért eljátszaná. Kicsit merész látatlanban ilyen súlyos mentális betegséget diagnosztizálni.