Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZokaPoka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira túl volt hevítve már ez a téma, hogy a láncreakciót megállítani képtelenség ezek után. SPOILER-veszély!..
  Virtuális stand up comedyvé fajult a UFC-főnök és a rajongók twitteres csörtéje. // //   Dana White egy twitterterrorista: nem csak a sajtótájékoztatókon hozza az elefánt-a-porcelánboltban-attitűdöt, ugyanígy bánik az MMA-rajongókkal is, akik kényes kérdéseket…..
Megmondom őszintén, hogy ma hajnalra már kicsit elfáradtam az UFC 189 hype-ban. Májusban a Mayweather vs Pacman kapcsán már átadtam egyszer magam az őrületnek, ezúttal kicsit próbáltam távol tartani magam ettől, nehogy csalódnom kelljen ismét, de ez a gála nem csupán az év, hanem…..
ZokaPoka 2015.07.12 19:56:16
@Spinoza71: Bármennyire is nem szeretném, hogy igazad legyen, sajnos én is totálisan így látom. Főleg, hogy a meccs után Mendes arcán egy cseppnyi csalódottságot se láttam.
  A brazil bajnok bordafájdalmai túl erősnek bizonyultak. // //   Egy álommal kevesebb: Dana White bejelentette, hogy Jose Aldo nem lép ketrecbe július 11-én, a UFC 189 főmeccsén, hogy megvédje pehelysúlyú bajnoki övét Conor McGregor ellen. Aldo helyére a B-terv, Chad…..
ZokaPoka 2015.07.02 22:03:26
@Greenscape: Persze, ezzel teljesen egyet értek, de nem is ezzel van bajom. Egyszerűen csak annyi, hogy emiatt a törése miatt Dana eldobta őt mint egy rongyot, amit nyílván haragból tett amiért egy csomó pénztől elbukik. DE, egy UFC elnök ilyet ne csináljon már ennyire nyílvánosan. Ennél sokkal diszkrétebben is meg lehetett volna ezt oldani. A Conor iránti seggnyalásáról meg ne is beszéljünk.

Egyébként meg igazad van abban is, hogy Chad-el több gondja lesz, márcsak a bírkózó tudása miatt is.

Mcgregort egyébként én meg imádom, úgy ahogy van, megvan ehhez az egészhez a kellő esze, és egója, de úgy gondolom, hogy Chad-től ki fog kapni, ugyan úgy ahogy Aldo-tól is kikapott volna, de ne legyen igazam.
ZokaPoka 2015.07.03 13:11:51
@Greenscape: Na ezt a műsort megkeresem. Egyébként igen, ennél nagyobb arca már nem nagyon lehet. De sztem nincs is ezzel semmi gond :)