Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RePet1977

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A japán kultúra elképesztő,teljesen az európai kultúra ellentéte. Míg nálunk sokkal inkább jellemző az individuum, addig náluk abszolút elsődleges helyen szerepel az általános csoportértékrendben a kollektív érdek, mint olyan. Többek között ezért is hihetetlen produktivitásra képesek, de lazítani is…..
Hogy a teremtő mennyire nem mér igazságosan, jól mutatja Olaszország: északon jókat lehet síelni, de délen mindig kellemes meleg van. Kirándulhatsz, túrázhatsz, de andaloghatsz is csodás kisvárosokban. Kiegészítés gyanánt ott a tenger és mindezek tetejébe az Amalfi-part. Európa tán legszebb…..
A világ tele van számos-számtalan furcsa ténnyel, történettel. Ha szeretünk ilyeneket olvasgatni, az egyik legjobb hely számunkra a reddit TIL alszekciója, azaz a Today I Learned, amit nagyjából úgy lehetne lefordítani, hogy Ma megtudtam, hogy... Most innen csemegéztük pár nem túl…..
RePet1977 2015.09.27 21:02:06
@mismásoló szalon:
Pedig meghaladta az egy millát... Bár ennél érdekesebbnek találom, hogy Aquileia lakossága pedig a 100.000 főt érte el, ezzel korának a 9. legnagyobb városa volt. Ma pedig kb 4000-en lakják csak.
RePet1977 2015.09.28 07:43:27
@mismásoló szalon: Persze.. megtalálod a KSH oldalán a hiteles adatokat. Annak tartod aminek akarod :D
RePet1977 2015.09.28 10:45:21
@victor vacendak:
Hiába írod..
1. vagy nem tud angolul
2. Nem fogadja el mert a mérések nem a Központi Statisztikai Hivatal által készültek két hatósági tanú jelenlétében.

Vannak nehéz emberek... ő szerinte Róma csak egy piti vályogfalu volt akkor is.
Szeptemberben döbbennek rá az ultra fapadosok árazó algoritmusai, hogy csak akkor tudják megtölteni a gépeket, ha lentebb eresztik a jegyárakat. Idén ez látványosabbnak tűnik a szokásosnál, habzsoljuk tehát az olcsó repjegyeket. Összeállításunkban olyan célállomásokat…..
Érdekes látni, amint egyes emberek teljesen kivetkőznek magukból utazás idején. Ilyenkor fordulnak elő olyan hihetetlen sztorik, amiken ízlés és hangulat szerint aztán napokig röhög / szörnyülködik az ember. Ezekből mutatunk meg most párat. (forrás: YouTube) 1. A tiszteletlenek…..
RePet1977 2015.09.14 11:57:13
Sokáig nem tudtunk mit kezdeni a Porsche Cayman koncepciójával, és most sem vagyunk oda érte, ennek ellenére is bejön a kissé újragondolt változat, ami nem csak megtartotta a pozitív jegyeket, de egészen…..
RePet1977 2015.08.17 11:50:41
@Rot: Bakelit...mi más?
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
RePet1977 2015.07.01 20:04:53
@recirkulációs kör:
1.Mert normál esetben a kresztáblát nem old fel kereszteződés.(ez hülyeség ilyenről nem szól a KRESZ)
2. Mert azon kresztáblákat amelyek mégis felold kereszteződés, mindegyik paragrafusban külön pontban kiemelik. (az útvonal típusokat taglaló pontok között nincs ilyen és a főútvonalat jelző tábla ebbe a táblacsoportba tartozik)
3. Várom tőled az idézetet a KRESZből amely szerint minden táblát felold kereszteződés (nincs ilyen pont a KRESZben hogy minden táblát felold a kereszteződés)
4. Vagy legalább azt hogy a főútvonalat feloldaná (tehát ilyen sincs a 2. és 3. as pontomból kifolyólag
Ez négy pont a te egyeddel szemben...
Majd ha te bizonyítod paragrafussal, hogy a főútvonalat jelző táblát feloldja útkereszteződés, akkor rájössz... addig nem , hiába is várod ellenkezőjét, addig csak troll vagy.
Én igazoltam KRESZparagrafusokkal, más pedig GKM rendelettel a főútvonal tábla szabályozását.
Azt nem tudod bizonyítani, hogy a főutvonalat a kereszteződés feloldja, ezzel rajtad kívül mindenki tisztában van. Én is tisztában vagyok azzal, hogy halvány fogalmad sincs a KRESZről.
RePet1977 2015.07.02 01:18:38
@recirkulációs kör:
Tudod mit hülyegyerek.. jó akkor csak neked.. FELOLDJA A KERESZTEZŐDÉS A FŐÚTVONAL TÁBLÁT.
De csak neked hülyegyerek...