Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heatherette

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Kedves magyari testvéreim! Most tényleg bekövetkezik az, amit nem vártatok, és erősen reméltétek, hogy elkerüli a blogot: a nyári szünet! Legközelebb augusztus végén várunk mindenkit, amikor gőzerővel beindul a verkli! Addig: nyaralás, punnyadás, aszalódás a napon, sok-sok…..
Vasmacs Megbánás. 2009.11.23 12:09:00
Még ifjúkorom hajnalán, amikor legelső munkahelyemen pihentem ki az éjszaka és a hétvége fáradalmait, volt egy kolléganőnk, akit nem annyira szerettünk. Mostanában jutott csak eszembe, eddig valahogy nem is gondoltam rá, hogy egyáltalán létezett, sőt, amikor egy irodában ültünk…..
Heatherette 2009.11.26 18:45:55
Olvasónk felháborodott azon, hogy a MÁV késés esetén a pótjegy árát nem, csak az olcsóbb helyjegyét fizeti vissza. Bár a probléma nem új, szerintem igaza van. Ha a cég plusz pénzt fizetett vele, amiért cserébe emelt szintű szolgáltatást ígér, akkor teljesítsen. Ha pedig nem…..
A tisztaságmániájáról elhíresült Nemkő Bráner, aki tévésó keretében akarja megtalálni háztartási alkalmazottját, elhatározta, hogy némi esztétikai élvezetet fog nyújtani bránere leendő polírozójának, ezért profi bodybuilderré kíván avanzsálni néhány…..
Eheti megawtf (a szimpla már volt korábban) az amerikai National Organization for Marriage homofób kampánya. Különösen megerőltető feladat eldönteni, hogy melyik betanított színész szövege érdemelne nagyobb nyaklevest: az a fapina, amelyik azt mondja, hogy a szabadságát elveszik…..
Heatherette 2009.04.24 09:38:17
én úgy gondolom, h nem kell szeretni a buzikat. ez az egész nem arról szól, hogy bárkit szeretni kéne, hanem egyszerűen csak élni hagyni, és azonos jogokat biztosítani. és szép, szép, h most végre megszavazták a reg. élettársi kapcsolatot, de a probléma nem itt van. engem olyan kis apróságok zavarnak, h miért számít magamutogatásnak, REKLÁMOZÁSNAK, ha megfogom a párom kezét az utcán? áh, dehogy teszek ilyet, nem lehet, de miért nem? mert azt mondják, gusztustalan. mármint nem a kézfogás, hanem a látvány kapcsán szegény hetero pajtásaimnak rémképek ugranak be,h vajon mi mit csinálhatunk az ágyban. ezért gusztustalan a kézfogás, meg én. gyűlölöm, h folyamatosan azt kell sasolnom, h ki néz, vagy vannak-e a közelben emberek. és akkor az éjszaka sötétjében, a kihalt úton, ha nincs senki, akkor megfogom a kezét. és akkor még azt mondják, hogy én reklámozom a buziságot mindezzel. mert nyilván, ha vki huzamosabb ideig figyel bennünket, akkor azért a testbeszédből levágni a szitut. és ilyenkor nem ő a szar, hanem én, mert én csinálom. mit is?
ez itt a fő gond, h ennyit sem lehet. az a baj, Mo-n annyira utál mindenki mindenkit: utálják az orvosokat, az ügyvédeket, a politikusokat, a bolti eladókat, a buszsofőröket... igazából mindenki mindenkit, hogy nem hiszem,h vha lesz egy olyan világ itt, ahol nem jár beszólás, leköpés meg agyonverés azért, mert megfogod vkinek a kezét az utcán. mert ugye erről szól a tolerancia, h nem tetszik, de nem szólsz közbe.
A barna kóla és szőke kóla megvolt korábban Magyarországon. Thaiföldön sikerült sárga (na jó gold!) és kék Pepsit is inni. De a vegyészek nem fulladtak ám ki a kólagyárban, itt a legújabb: a zöld pepsi. Hivatalosan Pepsi Green, bár engem a színe leginkább az…..
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
Véleményem szerint minden idők legbevállalósabb halloween-i celebjelmeze az Olsen-ikrekhez fűzödik. Jó pár évvel ezelőtt tündököltek így, azt hiszem sokak örömére. Hmmm...Hogy tetszik?..
Hóbelevanc Madonna fárad? 2008.09.25 09:00:00
  Még emlékszem, mikor jó 25 éve megjelent Madonna a színen. Én akkor kamaszkorom hajnalán voltam, és megmondom, kissé nevetségesnek találtam őt. Akkoriban egészen más zenéket hallgattam, a bután ugráló törpe termetű nő nem fogott meg. Ráadásul bosszantott, hogy a…..
A levélíró története szerint ha büntetni kell, akkor felnőttként kezel egy gyereket a BKV, amikor pedig a büntetését személyesen szeretné befizetni, de kiderül hogy elvesztette a csekket, akkor üvöltve zavarják el az Akácfa utcából. És még a rendőr sem segít. Fiamat…..